Koffeinrus och kunskaper kring zoologi

Dags för dagens andra inlägg.

Träningen imorse gick mycket bra, yogan ger mer och mer resultat och det får mig verkligen motiverad att kämpa lite extra för sommar-09-kroppen. När jag kom hem från allt var mamma hemma och åt lunch så vi gjorde sällskap. Stackars mamma var jättetrött och försökte sig på en alvedon-kaffe-kick men jag vet inte riktigt om det fungerade. Det sista hon sa innan hon åkte tillbaks till jobbet igen var; "Om jag gör allt i slow motion kanske jag överlever det hela."  


Ja, och detta är vad jag sysslat med fram tills nu, duschat och börjat jobba på håret inför ikväll, målat naglarna oranga...även det inför ikväll, (det kommer vara galet men ja, mer bilder kommer upp imorgon) druckit kaffe ur min stora hjärtkopp så jag har lite för mycket energi nu och koffeinkicken gör mig något hyper, pluggat servering och barteknik (ska i alla fall lära mig 5 pre-dinner cocktails innan jag går ut ikväll), messat med Saga och tagit en dagens outfit.

Franskt matkultur är mycket knepig måste jag säga. De äter alltså snäckor men kallar det sniglar? Eller det kanske inte är matkulturen som är knepig, det kanske är fransmännens kunskaper i zoologi som brister?

Dags att lära sig fler drinkar nu, kom igen Rob Roy och Gin by me, sätt er i min hjärna och stanna kvar där tills provet är över, tack.

/Tuva

Kommentarer
Postat av: Anonym

okej kul (:

2009-04-22 @ 16:44:30
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: Joakim

sv: huvudsaken det :) ett skratt förlänger livet!

2009-04-22 @ 16:45:38
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/
Postat av: - Hanna

Ja visst ser det lite vårigt ut? :)

2009-04-22 @ 17:07:59
URL: http://haze84.blogg.se/
Postat av: Marre

Ja det tycker jag absolut du ska ha!! =)

2009-04-22 @ 17:23:10
URL: http://mariiiaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0