Ledig helg!

Och det känns jätteskönt, redovisningen gick dessutom bra så kan verkligen njuta av helgen. Som för övrigt ser ut så här:
Fre: 19.17 rullar S.s tåg in på stationen, så hinnan det ska jag bara städa lite och kanske handla också. sedan blir det matlagning och myskväll!
Lör: Blir kanske en sväng på stan för att visa S runt, lite fönstershoppning. Sedan hem o fixa någon bra outfit för kvällen och sedan blir det till att åka till P och träffa lite folk där, och efter det får vi se var vi hamnar..
Sön: Kommer nog bli lite seg men tanken är att se IFK-AIK någonstans och det borde vi lyckas med.

så, det är hur det ser ut just nu..over and out!
S


snart..

.. ska vårat projekt redovisas och jag börjar bli nervös.. men det är ju bara en redovisning så ska försöka lugna ned mig, men ni kan ju hålla tummarna för mig ca 15.00.
..ska jag äta lunch.
..kommer S  hit, elller jag väntar på ett sms som talar om när hon faktiskt kommer hit!

 Sedan igår kom jag på ett citat som faktiskt beskriver lite av maychen igår:
När du tror att du har allt under kontroll går det inte tillräckligt fort!

S


Upp som en sol ner som en pannkaka..

Så var vi där igen, förlust med 6-1.. Har ingen bra analys än.. Dock har jag klarat av första utvisningen för i år, osportsligt uppträdande fick jag den för dessutom! Ni som känner mig vet att jag inte kan kasta något föremål äns en meter, men den här domaren påstod att jag kastade bort bollen! Vet inte vad jag ska säga förutom att han hade noll koll på vad han höll på med på planen. Nä, analysera diskutera och gå vidare är det som gäller.

Nu är det pannkakor!
S

Puss!

Vädret här i göteborg idag är så där härligt höstigt med sol och färggranna träd men kyligt i luften. Dock sitter jag inne  konstigt nog.. Idag åker min älskade H hem så kommer att bli tomt här. S, ett tips om priserna på tradera blir alldelse för höga så finns det ganska rimliga på sj om man på första sidan går in under fliken sista minuten.

Nu är det strax körlektion dubbel som står på schemat, så gäller att fokusera. Sedan måste jag förbereda för redovisning imorn då jag ska inleda och avsluta vårt arbete.. Och sedan 20.15 så är det match! Har dock fått reda på att en match har blivit flyttad så är spel ledig i princip 3 veckor..

S


Andra delen avklarad

Har idag skickat in rapporten, känns bra att ha det avklarat! Förövrigt har veckan varit lugn med mycket mys, vilket jag uppskattar!
Imorn är det dock hemfärd för H och sedan match för min del! Ska bli riktigt kul. Sedan på fredag kommer ju underbara S och vi har roligheter på gång, men någon som vet vad vi kan klä ut oss till på lördag?

saga

Jag älskar överaskningar!

detta var precis vad som hände! I måndags cyklade jag hem från träningen glad och trött, och vem stod inte utanför min dörr om inte H! Jag hade ingen aning om det utan trodde han var hemma hos en kompis, så blev väldigt förvånad och lycklig.

Så nu tänker jag inte skriva mer för jag ska passa på när vi äntligen kan ses!
S


En avklarad en kvar

Litteraturseminariet gick bra, trots att jag fick inleda på den enda frågan som jag faktiskt inte förstog, men nu är det över i alla fall!
så det känns helt okej, ingen stress än och ingen litteratur för nästa kurs heller har dykt upp, så blir en helt ledig helg med underbara S.

Borde göra ett seriöst försök till att diska, eller så blir det i natt..
S

2 veckor och 1 dag sedan

Men jag har slutat säga nej, nu ska jag göra vad jag kan
jag ska riva mina murar tills vi ser varann

För jag vet vem jag är när jag är hos dig
ja, jag vet vem jag är när jag är hos dig

S


God morgon litteraturseminarium!

Sitter uppe och förbereder mig, ska vara i skolan kl 1 för att prata om den litteratur vi har haft under detta delmoment. Ska bli spännande och se, vi har ju inte haft något sånt här tidigare..
Sen tänkte jag bara flika in en sak, jag gjorde mitt val i helgen och det var inte att bryta samman!
Matchens tre stjärnor:

Karoline Andersson
Gabriella Månesköld
Saga Jernberg

Allt för nu!
S

Kort kort kort

sammanfattning om igår!
Matchen finns det inte så mycket att säga om, jag låter siffrorna tala.
Efter då, ja då åkte jag S & N till S och köpte thai, och redan där startade kvällens uttryck med "kvällens looser". När maten var uppäten anslöt I och vi började spela spel, kommer inte ihåg vad det heter men kul hade vi! Alla hade sin egna "spelstil" och ännu mer citat dök up som "ipren", "laktosintolerant" osv. Efter det dök A & M upp och vi började spå i kort. Dock gick de om mig inte i uppfyllelse men dom andra tror jag nog är ganska säkra..

Kvällen ute inleddes på Grill el mundo som är ett ställe med massa små rum som alla är olika inredda så jag fick en liten alice i underlandet känsla. Mycket trevligt ställe, efter det skulle vi vidare, men gick inte jättebra och efter en dålig dj beslöt vi oss för att åka hem, med en klack mindre dessutom, men konstaterandes att vi hade haft en jättebra kväll och att det ska göras om!
Tyvärr har jag inga bilder än så bjuder på en från tacksittningen, där syd, öst och väst finns på bild i alla fall!

S


Söndagstvätt

Håller jag på med nu och har väl sovit ca 4-5 timmar, men det var det värt!
Hade jättekul igår med S, N & I senare anslöt även S kompisar A & M. Mer om vad vi gjorde senare.
Matchen då, ja men den gick helt okej, 12-0 lyckades vi vinna med!

Orkar inte mer nu, måste vila lite!
S


Pannkakslördag!

Har börjat med en ny vana här nere, att laga pannkakor till frukost/brunch varje helg. En mycket trevlig vana och det är gott dessutom! Sen finns det en ytterligare annledning och det är att det alltid blir pannkakor över så då har jag något att äta efter mina träningar. Eftersom jag inte kan äta mat efterför orkar inta laga något och vill inte äta upp morgondagens lunch, och mackor eller youghurt går inte heller för då har jag inga frukost = pannkakor!

Nu måste jag skynda mig om jag ska hinna med allt idag!
S

Äntligen fredag!

och jag har bara roliga saker framför mig, gå och handla, laga mat, diska och plugga, kan inte bli bättre eller hur? Nä nog med irroni, arbetet i skolan gick ganska bra idag och det är ju trots allt helg nu så varför klaga. imorn blir det inga tankar på plugg i alla fall, då är det fokus på match som gäller!
Nä nu ska jag pyssla med lite annat innan det är dags för att ge sig ut i höstrusket!

S

 


Dags att göra ett val..

Motgångar får vissa att bryta samman, andra att överträffa sig själva

S


Behöver energi!

Okej, så här ligger det till, måste laga mat och plugga innan jag går på träningen, desutom har det blivit ändrade planer så jag ska köra dubbla träningspass. Fundera ett tag på det med tanke på att jag är ganska trött, men sen när började jag säga nej till träning?
förövrigt går grupparbetet bra, dock vart vi en mindre idag då en gruppmedlem har beslutat sig för att hoppa av, vilket vi inte var beredda på men det är lugnt.

Time to go!
S

En mycket smart vän sa

Det finns flera sätt att skala en apelsin på

SNART SES VI

S


Ledig kväll, eller?

har ju ingen träning men har en del jag borde läsa. Grupparbetet kom igång i dag och efter lite fram och tillbaka kom vi fram till att den slutade bra, så nu är det bara att börja jobba med rapporten imorn. Men känns som om det kan bli bra!
Mer idag, jo efter en heldag i skolan hade jag en dubbelkörlektion som också gick okej, så jag går frammåt, måste bara bli lite bättre på teorin så..
Händer inte så mycket annat just nu, fast till helgen kanske, imorn är det fika med laget efter träningen, fredag oplanerat, lördag ska jag kolla Pixbo-Täby innan min egen match och efter det blir det utgång med S & N! Söndag också än så länge obokad men vi får se vad som kan dyka upp!

S


Plugg och ja...

Ska läsa strax, gav mig själv lite fritid först med tanke på att jag hade noll koncentration på den sista föreläsningen (dock var jag inte den enda, hälften av klassen hade gått och i princip hela första raden (där jag iof satt) sov..) Men nu gäller det att ta tag i saker, imorn börjar grupparbetet på allvar och på måndag är det literaturseminarium och fredag redovisning!

Annars då, ja inte mycket som hände i dag, så tänkte precis skriva en jätteonödig konversation men besparar er den.

S


Saker och ting blir vad man gör dem till

Blev match idag på träningen, div1-div2 (dock hade vi en kedjas som förstärkte) och resultatet blev 4-2, vilket var godkänt tycker jag nog. För min del är det något som saknas, har bara inte listat ut vad än, kan kanske vara så att jag tänker för mycket..
Imorn är det nya tag som gäller, börjar 08.00 med körlektion o sedan rullar dagen vidare med skola och träning och allmän vardag.

Dagens roligaste: Skidresa över lucia till hemsedal med ett par stycken från klassen, kan det bli bättre?!

Saga


Ny vecka nya tag

Söndagskvällen avslutades som sagt med filmkväll, vilket var mysigt, dock kommer jag inte ihåg vad filmerna hette, men det spelar inte så stor roll. Fick även höra en historia som jag ärganska unik om att få hört. Sen soffipropp implanterade jag tanken om hallowen, så vi måste se till att du kommer hit då!

Idag, skola mellan 13-17. Och jag ska nog läsa lite nu innan jag åker dit, lunch ska hinnas med samt hämta ett par skor hos skomakaren (som blev dyrare än vad jag trodde..)

Dagens + Mamma kommer på besök, behövs då det har kännts lite ensamt i helgen.

It's easy to have faith in yourself and have discipline when you're a winner, when you're number one.
What you got to have is faith and discipline when you're not yet a winner.

S


mera innebandy

satte på tv och såg att dom visar innebandy, Storvreta-Warberg, skulle nog kunna bli en bra match. Annars har det inte hänt mycket idag, gick upp sent o tog det lugnt. Gick iväg och handlade o lagade sedan pankakor som jag nu har ätit.
Dagens planer blir nog plugga lite och sen ev filmkväll med P, A & E.

Det får räcka för nu!
S

Efter regn kommer solsken, efter dåliga tider kommer bra tider, bara att bryta ihop och komma igen!


Vill inte äns prata om det..

Matchen gick inte alls som planerat, fick inte spela hela heller. vår svit är i alla fall bruten nu och det är bara bryta ihop och komma igen..
Mycket innebandy prat har det dock varit i kväll då P och jag lagade middag, så gäller väl bara att inse att alla har dåliga dagar.

Och mamma, städningen var för att det behövdes men att du kommer när det är rent bilr ju bonus för dig :)

Sov så gott!
S


Match x2

Idag är det match som gäller, 5 raka siktar vi på nu! Men innan det ska jag kolla på Ps match, ska bli intressant.. Så därför har jag inte tid att sitta här, jag har storstädning på schemat idag och imorn, fast idag blir det nog bara kök och badrum som storstädas. sedan blir det sovrum och vardagsrum imorn.

Så, over and out!
S


Tiden går fort

You were the first to want me
The first to love me
The first to need me

Saknar dig, men vi ses ju om 35 dagar!

S


T

Att blogga får mig enbart att vilja spy just nu.

Just because..

Mamma hittade detta och som den SMILARE jag är så måste jag nämna detta eftersom det är idag:
www.blogactionday.org
Ta en titt på det!

Saga


Piffig!

Man kan ju inte vara annat en glad när dagen börjar med att man får höra att man alltid är så piffig! Tack A.
Hade introduktion idag och den sista delen i denna kurs kommer nog vara ännu intensivare än de två tididgare delmomenten. På 12 dagar ska vi ha föreläsningar, litteratur seminarium, grupparbete där vi ska intervjua en vetenskapsman/forskare och slutligen redovisa detta! Kul tror jag dock att det blir!

Annars då, ja längtar till helgen, inte mycket till planer än men känns faktiskt skönt..
S

piffig?


I’m moving on

Har en tjej i mitt hus som älskar att sjunga den låten högt i trapphuset, och eftersom det är så lyhört här hör alla grannar det. Jag själv tycker att det är ganska trevligt och man blir på bra humör.

I dag, tenta avklarad, skönt. Efter det kännde jag för att njuta av det fina vädret så sprang först till kyrkogården och sedan vidare till skatås innan jag kom hem. Var nog ute i en timme vilket var väldigt skönt!

Sen behöver man ibland man någon som säger åt en, när man själv vet vad man gör för fel men ändå fortsätter. Men nu är det slut, jag ska sluta lägga min energi på det som ändå inte spelar någon roll ändå. Först när motsattsen är bevisad kan jag börja om.

Nu är det fotboll på tv, och jag borde duscha och diska också!
S


Update!

Tänkte berätta om förra helgen och visa lite bilder, fredag skrev jag ju om och blev inte så mycket bilder så vi tar lördagen på en gång!
Började med att jag övningskörde ut till tyresö och årets höststäd, vilket gick bra. Sedan var det till solna som gällde och träffa den supersöta maxen!
Söt va?
Efter det lånade jag bors bild och övningskörde med pappa för första gången, vilket gick helt okej. Handlade mat för alla som skulle komma på kvällen och sedan var det bara dags att laga mat.  Allt eftersom började folk att komma och efter maten var det dags för matchen, vilket alla vet hur den slutade.
Sedan blev det utgång för mig, S, H och A vilket var toppen! Hade jättkul och hoppas ni också hade det. Träffade dessutom E ute vilket också var kul eftersom vi inte hade setts på ett tag, men nästa gång blir det fika så jag kan övertala henne om smil... I alla fall, bilder:


Kom hem kl 3 och 8 var det uppstigning när familjen sjöng för mig. Packade väskan (fick sitta på den) och åkte till centralen för att ta tåget. Väl framme var det bakning som gällde innan jag hade match, som vi vann men det vet ni ju redan.
På kvällen kom några hit för att smaka på tårtan vilket var väldigt mysigt:

Så, det var helgen, återkommer senare med vad som har hänt idag och händer framöver!
S


Till er!

Något som ni kanske inte vet men som jag vet är att ni är underbara, ni kanske kommer klaga på detta men det struntar jag i för nu när ni inte är här vill jag i alla fall se er
 
Hade en bild till men den vill inte, får bli nästa gång!

Miss U
S

En kort paus

Har jag gett mig själv från tenta pluggande, vill lägga upp lite bilder från helgen men det tillåter inte en kort paus sp vi får se om jag pluggar duktigt så kan jag kanske göra det sen. Ska nämligen hugga in på juridiken nu, och tr det eller ej men så känns ekonomin ganska bra. Måste nog tacka O för det när han hade lektion med mig och S i dag och igår.

En rolig grej:

Spelarstatistik div 2
 SpelareLagMatcherMålAssistPoängUM
1 Wennberg, Jernberg Saga IBK Göteborg 4 1 5 6 0
  Andebratt, Lisa Pixbo Wallenstam IBF 2 1 5 6 0
3 Molander, Camilla Pixbo Wallenstam IBF 3 5 0 5 0
  Eklund, Ida Frölunda IBK 2 4 1 5 0
  Redder, Mary Jessielyn Frölunda IBK 3 1 4 5 0


Allt för nu!
S

Tack!

Hinner inte skriva så mycket just nu men vill bara tacka alla som har firat mig i helgen! Har haft en toppen helg och födelsedag så nu ska jag försöka ladda om inför tentan på onsdag.
Bilder och en sammanfattning om vad jag har gjort ska jag försöka få till senare.
S

Hemma!

vilket känns väldigt skönt. Resan tog inte lång tid, sov och pluggade. Möttes sen av H och en blomma innan vi ick ner på stan för att köpa present till maxen. När vi väl hade betalat och skulle gå fick vi höra:: " grattis i förskott". Tog ett tag innan jag reagerade på den kan jag ju erkänna..

Nu ska jag duka för kvällens mys!
S


Faster saga

Har jag bilvit idag, så ett stort grattis till K & M! Och välkommen lilla Maximilian! Så hoppas på att få se honom på lördag..
Annars då, jo imorn ska jag hem till STHLM, ska strax packa efter att tagit itu med mitt diskberg. Ska bli skönt att komma hem, min bostad kanske är här men mitt hem är i stockholm.

Kanske ska berätta om igår, tacksittningen, var mycket trevlig och underhållande. Temat var ju: jag kommer precis ifrån så det fanss folk som hade varit i slagsmål, kom från sjukhuset, skidbacken, duschen, gymmet, lågstadiet, festival, laboratorium, segelbåten mm.
Min S & Ns lilla trio med vattnets kretslopp klarade oss bra, dom var ett moln och havet. Vi uppträde som sagt med ett gyckel först med låten om vattnets kretslopp (varför är en lång historia men bygger på tenta plugg!) och sedan vid omtaget blev det en smil sång som gick så här:

Smilare som cyklar mer och källsorterar allt dom ser.
Super på veckan, pantar på fredan, dricker bara eko-vin.
Stänger av stand-byen, cyklar sen till handels.
Där vi tackar alla faddrar, snart så får vi hela sverige att bli..
(om från början och så kan man hålla på i en evighet eftersom det är ett krettslopp!)

Tror att det får räcka där, blev ett ganska långt inlägg ändå, bilder har jag tyvärr inga än men det kommer.
S


En trött saga

Har inte mycket tid så här innan skolan men tänkte bara avslöja att jag var en snöflinga som kommer ifrån atmosfären. Vi hade ju ett litet gyckel också med en sång, men det får jag berätta om sen, får se om jag hittar någon bild också!

S


En ledtråd till morgondagen


Sov så gott och dröm sött!
S


ändrade planer!

Som kom väldigt plötligt, men roligt. En knuff i rätt riktning så bara se till att det går bra också!
Har massor att fixa för imorn, och behöver minst en dag extra denna vecka för att hinna plugga ordentlig också..
S

Varför är det så svårt att veta vad som saknas

Jag vet bara att jag inte är nöjd, vet att jag kan bättre. Någon frågade vad det var som inte var bra, svaret blev då känslan. Men jag vet ju att jag kan, framörallt att jag kan bättre så det gäller väl bara att ha tålamod..

Tenta snart dessutom, börjar få lite ångest eftersom det händer så mycket annat den här veckan:
TIS: S fyller år så det blir tårta där samt planering.. Sedan är det träning på kvällen.
ONS: Tacksitting med tema: jag kommer precis ifrån. Vad jag kommer ifrån får ni läsa/se på ons eller tors..
TOR: Skola, körlektion, träning, och sedan packa!
FRE: Jag åker hem! Så då blir det pluggande på tåget! Men ska bli riktigt skönt att få vara hemma en kväll och få träffa alla som jag inte har sett på hur länge som helst, kanske inte har sagt det rakt ut men: jag saknar er.

Klart slut för stunden

S


Kanelbullensdag!

Har precis firats med att just äta en kanelbulle, som var väldigt god och verkade vara ganska nybakad. Här i Gbg är det storm som vanligt, blåser nästan rakt igenom en. Fast solen har lyst lite idag också så ska väl inte vara allt för negativ.
Appropå kanelbullensdag så har jag nu bokat biljetter hem för det årliga pepparkaks baket! Det blir den 4-6 dec så alla famlijemedlemar är medveta om det.

Dags för att laga mat!
S

 Jag och doris för 3 år sedan (?) vid pepparkaksbaket


Match nr två denna vecka!

Fredags kvällen ängnades åt innebandy men då hejandes på klassens Elitseriespelare S. Och hon gjorde inte oss besvikna, 2 mpl och 1 ass plus matchens lirare, ja ni kan ju läsa mer här: http://www.gp.se/sport/1.216941-sofie-engel-fralste-pixbo Nu känner jag mig inspererad och laddad för min  match, dags att höja nivån några snäpp!
Så ska inte sitta här mer, dags att börja ladda!

S
viste ni att trams blir smart baklänges


När ska man hinna med att tvätta

Har tvättid nu, efter att ha bokat om den två gånger innan blev det idag. För jag trodde att jag började 14 och då gick det ju utmärkt att tvätta till 12. Men så var det ju inte, jag börjar ju 11 och kommer därför inte hinna tvätta allt och nästa tvättid som passar med är den 12.e. Suck, verkligen något jag behöver se till att ha koll på!
H har i alla fall åkt i väg mot Helsingborg nu så nu är det bara att hoppas att allt går bra..

Ikväll blir det innebandy, men från läktaren den här gången, ska se när S spelar sin hemma premiär, hoppas bara att jag får något sällskap.

S


RSS 2.0