Bryt ihop och kom igen

Så var det sagt och det räcker.
Tenta plugg på gång, börjar nästan bli lite laddad, men får se hur känner det imorn när jag väl sitter där med böckerna.. Sen blir det julmys till helgen, vilket jag ser fram emot!
Vi hade match idag också, vinst med 5-1, och nu leder vi serien med 6poäng, känns bra.

Nu ska jag sova, nya tag för imorn!
S

Om jag hade pengar..

..skulle jag med all säkerhet ha ännu flera klänningar! Kolla här:

Den röda på julafton såklart, fast jag vet inte om jag passar i rött, har näligen inga röda kläder så har fått för mig det. Dom andra två skulle man kunna ha på exempelvis på nyår, men nu är det ju så att jag faktiskt har en klänning att ha på mig då, inte för jag har råd att köpa en ny, men ändå..
Ett par roliga skor vore däremot kul att matcha till klänningen:

Fast jag tror inte att silver passar jättebra, men det skulle gå.. Ballerina skorna tyckte jag var söta, plus att det är ju faktiskt väldigt bekvämt!

Nä, nu ska jag lägga in lite julmusik i min ipod med tanke på att det är första advent idag, sedan blir det plugg!
S


Ensam en söndagskväll

Min H har åkt hem idag, efter att ha hjälpt mig att tvätta så var han tvungen at ta tåget hem, men jag kommer ju faktiskt hem nästa lördag!
Juste, ni vet inte hur det gick i matchen igår, ja, vi vann med 4-2 så serieledningen är tillbaka där den hör hemma och kan utökas med 3p imorn. På kvällen gjorde vi inget särskillt, lagade mat, åt glass (B & J ) och sedan fick jag somna i soffan.
Idag var det som sagt tvättstuga som gällde, har pluggat lite också men för stunden får det vänta eftersom det är El classico på tv, Zlatan har gjort 1-0 för barca.

Så, och imorn hoppas jag att alla håller sina tummar för mig! Börjar bli nervös nu..
S
Mycket att tänka på..

lite bilder från igår






Var jättemysigt på Lisseberg, vi strosade runt, spelade lite spel (Otur i spel tur i kärlek) och handlade årets första julklapp. Åkte sedan och handlade och lagade en god middag bestående av räkor och pasta.
Idag är det match som gäller, ska försöka plugga lite nu!
S


fredagsmys

Ligger faktiskt i sängen och bloggar, men har faktiskt varit uppe och lagat pannkakor till brunch! Igår kom Harley så idag ska vi gå på Jul på lisseberg hade vi tänkt, ska bara bli mörkt först så man ser all fin beslysning. Dock fick jag höra att han tycker jag är för snäll idag, och därför tror att jag har något lurt på gång, vilket jag inte alls har!
Igår så hann jag även med att städa och träna, och det sistnämnda gick bra så jag är uttagen till den viktiga matchen imorn, riktigt kul ska det bli..

Allt för stunden!
S

Torsdag 15.17 nu tack!

Fast det är det ju snart så jag ska inte klaga.. Men ändå.. Dagen idag började bra med att jag var pigg för ovanlighetens skull, dock försvann den sköna känslan när jag satte mig i föreläsningssalen och tröttheten slog mig. Överlevde och åkte hem där det blev lite repetition av föreläsningen innan jag gick iväg till körskolan.
Men när jag väl kom dit visade det sig att jag var där 40 min för tidigt, och det är inte första gången det har hänt! Typiskt, körde i alla fall och fick slita ordentligt och min lärare kallade mig för en fighter. Hm..

Sedan har kvällen tillbringats i wallenstamhallen där vi var ett gäng som hejade på TT mot pixbo, dock hjälpte inte det så mycket, matchen slutade 12-5 till pixbo..
Sen kan jag tillägga att min mobil verkar vara sur på mig eller något, för jag har inte fått några sms i dag utan alla kom nu, ifall ni undrade varför jag inte svarade!

Nä, nu är det sovdags! (för då blir det torsdag fortare!)
S

Tisdagsträning

har egentligen ingen lust att gå ut för det ser väldigt mörkt och kallt ute, men blir nog bra när jag kommer dit. Bortsätt från träningvärken från igår när vi åter igen höll på med snabbhetsträning, men den verkar ha gett lite reslutat för den här veckan känns det inte lika mycket som förra veckan!
Då är det bara en fråga som återstår; Vem får spela med vem?


S

Wii

Så, har äntligen avklarat en del i den tunga bördan körkortet, nämligen Teoriprovet och som ni förstår så klarade jag det! Känns jättebra så nu är det bara att fokusera in för det sista och se till att fixa detta!
Jag kan i och för sig medela att mitt kort kommer vara under kategorin väldigt fult då jag inte hade sovit min skönhetssömn eller fixat mitt trollhår, men jag överlever nog!

Ja, förutom detta idag så blev vi även klara med vårat grupparbete i dag så jag har en ledig fredag då jag håller  tummarna för sällskap!

S
 
förhoppningsvis på andra sidan snart(!)

Måndag igen

Låg vaken en timme i morse innan klockan ringde och tänkte på allt som ska göras den här veckan, så nu när veckan har börrjat är det bara att sätta igång!
Dagens planer är först fixa lite saker här hemma, åka tilll körskolan för teori och lektion, föreläsninf mellan 13-16, plugga och avslutande är det träning med fotografering innan.
Dagens mål: sova helst halv 12!

Förra årets bild till hemsidan
S

3x Seger

Skönt att få avsluta helgen med tre poäng, dock gjorde jag ingen märkvärdig match. Gick +2 så det var väl okej med tanke på att vi vann med 3-2.
Dagens hälsning: Grattis på födelsedagen Lena!


S

Så var det dags!

Pain is temporery, pride is forever! Nu är det match som gäller och M hämtar upp mig om 10 min så blir det avfärd mot kungälv. Inspererad av matchen innan så nu är det bara gå in och leverera, uppdatering kommer ikväll cirka kl 21.

S


Äntligen!

Dags för match, första på typ 3 veckor. Dock är det lite osäkert angående vilka som kommer att få spela och vilka 5.or som kommer att gälla, så blir att se! Dock måste jag vänta några timmar innan det är min tur, så först blir det att titta på S och Pixbo-Huddinge IK. Hoppas att det blir en underhållande match, ska dit med H som också har haft match idag med ragnars rökare.

Återupptog min tradition med pannkakor på helgen efter ca två veckors uppehåll, mycket gott.
Nä, ska åka snart och här sitter jag i pjamas, inte helt optimalt..
S


Hade en idé

att visa mina två nyförvärv i min Forever 21 samling, men en finns inte kvar på hemsidan längre. Det är i alla fall en byxdress i marinblått i typ silké fast inte helt, ja svårt att förklarar utan bild. Men det kan nog bli snyggt med rätt kombination!
Sedan var det denna söta klänning också:
 
Så jag blev nöjd och glad!
Tack så mycket M-O!

S

Tillbaka i gamla rutiner

Som innebär plugg på ekonomiska kl 10.00 lördags morgon. Men det var behövligt och inte alls för änsträngande, så nu ligger jag i fas. ska strax ut i förort för att kolla lite innebandyn, samma plan som för imorn faktiskt. Gårdagen inleddes med teoriplugg för vidare till skolan fixa ärenden och sedan laga mat och kvällen avlutades med filmkväll.
En kul sak var att vi kom in på en intressant diskussion om att dela rum med någon, där det belv så att tjejerna tyckte det gick alldeles utmärkt, men efter en stunds argumenterande så visade det sig att det var bara en som var negativt inställt till det. Men vi ska utföra ett experiment och testa det och se om han ändrar sig..

Ja, allt för stunden!
S
 
Tillbaka om två veckor..


Kan glass bli gammal?

Om man frågar mig så är svaret nja, oftas blir den bara lite seg på utsidan men man kan äta det som är i mitten. Så det är vad jag har gjort nu. Sen har jag  även tränat vilket faktiskt var väldigt roligt, dock lite konstigt upplägg med tanke på match på söndag, men jag gillade det!
Har även varit duktig och lagat mat, så nu börjar jag få lite matlådor..

Igår då, ja det var plugg för hela slanten och hushållssysslor, disk och tvätt och omorganisering av garderoben! Detta blev väldigt bra, så nu börjar jag få lite ordning på mina kläder.
Sedan var det ju landskamp, så P, P & A kom över vilket var trevligt, skönt att ha sällskap också. Annars är det mycket November just nu, grått trist och segt rent allmänt.. Nä, nu räcker det för idag!

S

2009-11-16

Är inte idag, men det var en speciell dag, min och H.s, den dagen som räknas som våran. Många undrade vad vi skulle göra eller vad vi gjorde, men faktsikt räckte det ganska bra för oss att bara få umgås. Vi tog en riktig sovmorgon innan vi tog en sväng till Gröndal så jag skulle få hämta upp min beställning från forever 21 (bilder kanske dyker upp senare..)
efter det åkte vi in till stan, eller efter vi lyckades åka fel kom vi fram till hötorget där vi skulle köpa kvällens middag. Sedan var det hemfärd och mys innan vi lagade middag och efterrätt vilket blev väldigt gott!
Kvällen avslutades med bubbelbad och tända ljus vilket inte kunde varit bättre, så det var jobbigt att åka hit imorse..
Men, nu ska jag nog sova!
S


Borta bra men hemma bäst

Då är frågan bara vad som är hemma.. Ett konstaterande jag gjorde imorse när klockan ringde var att jag ialla fall inte ville åka till GBG. Men nu sitter jag här, och det känns faktiskt lite bättre nu. Hann i tid till skolan trots förseningar och vi hade labb, fast det var itne riktigt som i gymnasiet, men det var intressant i alla fall. har pratat med M också och fixat skjuts till träningen och ska snart äta en matlåda som jag fick med mig hemmifrån! Tänkte bara först ge en liten sammanfattning om helgen så tar jag och visar lite bilder senare i kväll.

Fre: Blev flyg hem till STHLM vilket faktiskt inte var helt fel, men tror ändå att jag gillar tåget bättre. Mamma hämtade upp mig och vi åkte hem till lillebror och Harley kom senare också dit för middag.

Lör: Klockan ringde 8.00 som vanligt på lördagarna när harley ska jobba så det var bara att gå upp och ta sig till sickla. Jag gjorde sällskap för jag skulle möta upp U som tillfälligt bodde där under helgen, mycket givande samtal på morgonen hade vi innan jag skjutsade henne till sin samling. Övningskörandet fortsatte innan jag träffade underbara S för presentletande, både till oss själva och till andra.
Sedan for jag hem till solna och familjen för att hälsa Doris välkommen hem från Indien. Mycket hade hon att berätta och lite fina pressenter med sig. Blev en lung kväll där jag som vanligt sommnade till filmen som visades på tv. Juste, vissa saker kom att andras under kvällens gång, och jag är inte förvånad över det som hände..

Sön: Sovmorgon, inte uppstigning förän 9.00 jag åkte dock inte med den här gången så fick en lugn och skön start på dagen. Sedan for jag till råsta park där K mötte mig för att titta på mitt gamla lag. Var en helt okej match som slutade 3-3 men desto bättre att hinna prata och berätta allt som har hänt den senate tiden. Efter matchen blev det lunch med Elfrid (som förövrigt sticker till Thailand på söndag!) vilket var mysigt.
Sen ändrades planerna lite från vad som var tänkt från början och jag fick gå hem och vara hundvakt, men fick också en romantisk middag med S där vi disskuterade allt möjligt mellan himmel och jord. Åkte sedan till älvsjö för att sova där och spendera måndagen.

Så, det får nog räcka, blev ganska långt ändå, och måndagen kan vara värt att få ett eget inlägg!
time to go.

S


på jakt!

Eftertågbiljetter som vanligt, alltid lika "lätt". Men jag ger mig inte, är ju ändå ett antal timmar kvar.. dagen i dag bjöd inte på några större överaskningar, kämpar på med körkortet och var i skolan för grupparbete. Sedan var det träning och en nyhet introducerades: IBK mästerskapen! Ett antal grenar och tävlingar under säsongen och en vinnare ska utses. VI i lag rosa fick en bra början idag och borde ligga rätt bra till, men det är mycket kvar att spela om..
Fick även ett bra samtal med C på vägen hem, dock stog vi nog ute i nästan en timme men det var det värt!

Nu borde jag packa städa och sova, så det får bli så.
S


Vill man så kan man

Sen behövs bara den där sista biten för att komma igång, därför jag sitter här nu, men snart så ska jag plugga, snart. Men en sak har jag kommit en bra bit längre med nu, men tänker inte ropa hej! för än jag är över men det ska nog gå! Och idag var det hemfärd från STHLM, inte alls roligt faktiskt. Men gårdagen var i alla fall väldigt lyckad, längtar redan till helgen.
Så vad är mer på gång.. Skola, körlektion, träning och möte imorn. Sen på fredagen ska jag försöka komma hem men innan det ska skola hinnas med och förhoppningsvis en lunchdate med A.

Saga


det visste ni inte!

Att jag är i STHLM nu, åkte hit med S idag som ska på PINK medans jag tänker hålla till i Älvsjö. Hade en trevlig lunch innan jag kom hit och möttes av en väldigt förvånad pojkvän.
Nu blir det nog en prommenad..
S

så var det ny vecka

Och den började med körlektion, som gick bra, så bara att kämpa på! Sedan skola med mycket detaljerad fakta om fotosyntesen, tänk hur mycket man kan bryta ner saker som verkar så enkla. Dagen piggades upp med bullar från några söta klasskamrater!
Sedan blev det dubbelträning och en stor fläskläpp på det, den har lagt sig nu, men när jag fick den såg jag ut som någon kändis med alldelse för mycket Botox i läpparna, eller vänster halva av munnen.

Nä, nu ska det sovas!
s


Söndagsblogg eller måndagsblogg?

En kul grej jag hittade i min konstiga bok, välj ett band och svara i låttittlar (mitt val, gissa?):

Discribe yourself: Live and learn
How do some people feel about you: Rise and shine
How do you feel about yourself: If there is a chance
Describe where you want to be: the road
Describe how you live: I figured out
Describe how you love: Lovefool
Share a few words of wisdom: I need some fine wine and you, you need to be nicer.

Sov så gott!
S


På hemmaplan

Har varit och besökt det nya köpcentrumet i liljholmen med familjen. Blev en pressent, ett par strumpbyxor (då dom två jag hade med mig hit hade hål..) och så fick jag en ny mössa och ett block till skolan, så jag är nöjd!
Nu blir det övningskörning till Norrtälje och morfar då övriga i familjen ska äta surströmmning där ikväll, men då är jag i solna.
well, thats it!

S

STHLM

Sitter i soffan o myser med familjen, eller hälften har gått o lagt sig nu. Har ätit en jättegod middag samt glass till efterrätt, fredagsmys helt enkelt.
Idag i skolan var det kemi som vanligt, men innan lektionen började hann jag bli kallad först för jetlag'd, sedan blev det jetsetare och slutligen businesswoman. Tror att ja gillade det sista bäst..

Nu när det börjar bli mörkt och kallt så inser jag hur bra jag har haft det när jag har kunnat åka bort på vinter för lite sol och värme. Önskar att ja hade råd att göra det nu också, men det bli väl att hoppas på massa snö i stället!
Men en sommarbild kan ju få mig att tänka tillbaka..

S

Äntligen fredag!

Dock kan jag inte påstå att jag tycker veckan har gått långsamt, men fredag är ju ändå Fredag! Fick tag på en tågbiljett tillslut, på tradera steg priserna som vanligtnu för tiden till orimliga nivåer (alla fall för mig) men som tur var kikade jag in på sj och nu fanns det sista minuten. MEn måste nog springa ifrån min föreläsning, eller gå fjuttiga fem minuter tidigare för att hinna.
Är i alla fall glad att jag gjorde dom där pannkakorna igår kväll så jag har något att äta på tåget. Nu blir det frukost o sporten och sedan en hel del att fixa innan jag ska till skolan!

S

När man inte har något annat för sig

Så kan man ju uppdatera bloggen tre gånger på en kväll! Men har varit lite dålig med bilder, så nu har jag fixat några från Halloween!


Saga


Glömde!

Jag blev lurad i morse! I alla år har man hört att havregrynsgröt är så himla bra och nyttigt och man blir mätt på det. HA säger jag bara, jag har inte ätit det förän i morse pga att jag inte tycker om det. Men nu var det dags att offra sig, men då kom luringen, när jag hade ätit upp min portion var jag inte mätt! Så redan vid rasten kl 10 ville jag ha lunch. och det brukar jag inte behöva med min vanliga frukost.

Har inte bestämt mig än vad det blir imorn..
S

Suck

idag känns som en suck dag, suck åt det mesta. Suck på stressig körlektion. Suck på att läsa kemi A igen. Suck på att plugga. Suck på träningen (fast den blev iof rolig) suck på att laga mat på kvällarna som man ändå inte ska äta då. Suck på att sj har monopol på tågtrafiken. Suck på att inte veta om jag kommer hem i helgen. Så, nu har jag suckat färdigt.

And I was trying to act as good as I could
And I tried to look just as cute as I could be

Juste, ångra mig, suck på att behöva diska ett berg!

S


effektiv, fram tills nu i alla fall

Min dag har bara försvunnit idag! Först skola till halv ett, sen lunch till ett. Möta U kvart över ett fika till halv tre. Plugga på körskolan till fyra. Hem och laga mat, åka till partille kl 5. Se på match till åtta och sedan åka hem för at laga lunch och middag tills imorn. Så, det var min dag.

Till det intressanta, täffade ju U idag vilket var jättetrevligt, hade massa att prata och jag tror inte det var många sekunders tystnad i vårt samtal. Matchen gick kanske inte strålande men hon var helt klart godkänd!
Så nu är det plugg och matlagning som gäller, samt kolla efter tågbiljetter på fredag..
S


Dags att börja hårdplugga!

Men nu pratar vi inte processer i miljö (även om detta ska börja pluggas på också) utan körkorts teori! Körningen rullar på och jag kan faktiskt börja se en mållinje, så det är roligt!
Idag bakade vi en av de bästa kladdkakorna, har bild så ni ska få se, men inte idag. såg även en bra tjejfilm, brölloppsduellen så det var mysigt.
Matchen i dag då, ja med tanke på att vi var 22 utespelare så blev det lite konstigt med speltid, vi förlorade med 3-2 dessutom, dock var jag inte inne på något frammåt men inte heller bakåt..

Nu, plugg!
S

mysdag, matchdag, tisdag

Borde inte sitta här utan diska o städa lite innan S & N som bjöd in sig själva kommer. Men det blir bara trevligt, vi ska baka (och följa recceptet) och förhoppningsvis se på film, det beror lite p åvad min dvd säger.. Ska hämta min kamera också så ni borde få se lite bilder från helgen snart.

Dagens problem: Jag har ont i halsen, inte bra och inte rätt dag, vi ska ju spela match i dag! Jag undrar vem som kan ha smittat mig..
S


det mysiga vädret

som vi har sluooit ett tag nu är tillbaka, grått, kallt, blåsigt och så kan du lägga på lite regn på det! Men har ju inte varit ute jättemycket idag men blir inte så kul att springa innan träningen..
Ja, kursstart idag, kommer nog bli en intressant kurs! Till H: jag kommer vara hemma den 16.e!

Annars då, jo tvättstuga just nu, ska kolla mitt schema för december och förutom det är det ganska lugnt. Imorn är vi lediga så då blir det nog film hemma hos S.

Saga


Måndag, fast inte riktigt än..

Klockan är ju över 12, men det räknas kanske inte. Tänkte bara att jag kunde köra en gamal hederlig veckansplanering!
Mån: S åker hem så ja blir ensamboende igen. Kursintruduktion för processer i miljön. Tvättstuga mellan 17-20 och sedan träning mellan 20-22.30. så måste vara snabb där!
Tis: Ledig från skolan så får väl försöka hitta på något skoj, annars så har jag bara träning på kvällen, eller rättare sagt träningsmatch mot stadslaget f-94. Har nog körlektion också..
Ons: skola igen och sedan ska jag agera fan, U besöker staden och jag ska se henne spela!
Tor: skola och träning, ja inget speciellt. Tror att jag har körlektion här med..
Fre: Helt öppet just nu, förutom skolan då. Kan ev bli så att jag far hem till STHLM men vi får väl se..

Veckans + Min micro kommer!
S


För lite råttgift i stan?

Min pappas komentar till dagens match, vi kan ju i alla fall konstatera att AIK faktisk vann. Men jag känner inte att det spelar jättestor roll, tycker att det var kul med en sån här match och att den faktiskt var ganska välspelad. hade dock varit roligare här nere om IFK hade vunnit, men dom får ta revanch i svenska cupen i stället! Och linköping blev alltså mästare på damsidan, inte så överaskande heller, nog bra för damfotbollen med lite variation.

Och det är nog allt vi har gjort idag, ska laga lite mat och muffins och sen blir det film.
S

Sammet och spets

Var gårdagens outfit för S & S! Några  bilder kan ja tyvärr inte ge er än för tog inte med mig kameran hem igår kväll, men när jag har hämtat den så får ni se.
dagen var ganska lugn, vi var en sväng på stan och bara tittade. Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte hem till P där A & A också var. Blev mycket skratt, rockband, dansmatta, melonpumpa och zorromasker innan vi kom därifrån. Kul var det i alla fall! sedan belv det en del dans innan benen sa ifrån och vi tog spårvagnen hem.
Sofia sover fortfarande men ska nog väcka henne snart så vi kan bestämma vart vi ska se matchen någon stans. får skicka ett sms till M och kolla..

S
 


RSS 2.0