Blöteborg?

Okej, nu är jag hemma igen efter en springtur i ett regnigt Göteborg. Känner mig riktigt stolt att jag hittade hem utan karta (plus att det var mörkt och blött). Dock sprang jag lite fel först men det gjorde inte så mycket, träning som träning liksom. Sedan har jag lagat en gryta som man kan ha med sig till lunch när man går i skolan. Bara att värma i micron, tror den blev god. S får avgöra det imorgon när hon tar med sig den.

Ska försöka läsa inför kursen som börjar på onsdag också men har ju dagen imorgon på mig att göra det. Imorgon börjar nollningen också, hoppas det blir kul!

Nej, nu ska jag se om inte O vill prata lite med mig i telefon. Saknar honom. Miss you baby.

Tänker på er familjen, ta hand om er.

Love
T

Lite bilder från helgen

 

S


Mycket att göra lite tid..

T har ju redan berättat om helgen så den behöver jag ju inte dra igen, men tänkte att jag kunde bidra med några bilder senare.
Just nu har jag lite tidsångest, har nollning imorn ute i skärgården, tar en timme att åka dit, och det slutar sju men mitt innebandylag har möte kl åtta så är lite tajt med tid och mat. Men får väl fråga tränarna om det är okej att jag kommer lite sent..  Kanske skulle ge er en veckansplanering:

Mån: Skärgårdsdag med skolan och sedan träning på kvällen
Tis: Skolan börjar, träning på kvällen
Ons: Skola och träffa A på kvällen
Tor: Skola och träning
Fre: Skola
Lör: Nollnings final!
Sön: Tvättstugan..

Så, då börjar man alltså få en vardag, kanske får ha en ny punkt med veckans mat också, ikväll blev det pankakor och rivna morötter.
S


Dålig uppdatering!

Ja, dålig uppdatering av mig och S den senaste tiden måste jag erkänna att det är. Har varit så mycket med lägenheten och allt sådant att man inte har haft tid. Och när tiden väl finns bloggar ena halvan av adminerna liksom och då känns det ju lite meningslöst att den andra också plockar fram datorn och skriver några rader om samma sak, eller?

Just nu sitter jag på tåget på väg till GBG igen efter en helg i Stockholm. Avskedsfest, träff med familjen, mys med O och övningskört och längtat hem är vad som stod på schemat för denna helg. Och med hem menar jag lägenheten i GBG, att komma till Vallentuna och inte ha några saker/kläder där gör att man inte alls känner sig som hemma liksom. Men men, ska bli skönt att komma hem nu i alla fall. Det är lite jobbigt bara att det tar sådan tid. Tre timmar och tio minuter är lång tid om man är hungrig. Hoppas, hoppas, hoppas att Saga har lagat mat tills när jag kommer hem.

Ikväll ska jag laga risgrynsgröt tror jag som jag kan ta med mig till skolan imorgon till lunch. Det finns ju microsar där till skillnad från hos oss. Suck, S vi måste kirra det. Och en kabel till dvd'n. Hoppas den som mor din gav till oss fungerar. Och sen måste vi kolla brandlarmet. Och förådet.


Hemma

Eller nu kallar jag ju två städer för hemma, även om vissa misstycker om det. Men i Stockholm är jag i alla fall nu och T är på väg hit för att börja förbereda för festligheterna ikväll! Vi funderade på musiken förut och dumma som vi är tänkte vi inte på att vi faktiskt har datorer med spotify där man kan göra spellistor, så ska börja med det nu. Har även rensat mitt rum på skräp och övningskört.
Så nu återstår det bara att bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, jobbiga problem.

Blev lite sugen på cheescake också men det får man inte äta..
S


Fortfarande uppe

jag och T tittar på tv men tänker inte avslöja vad för det är ju så att man skäms! Men lite kul är det ändå.. Ikväll grillade vi dock inga marsmellows ovanför värmeljus, någon måtta på spänningen får det vara. Imorn bär det av till Stockholm för avskedsfest på lördag, glöm inte det! vet inte vart vi ska ut sen men har hittat en rolig klubb här i GBG som vi ska pröva senare.
Nä, dags att se finalen på tv.
sov så gott!
S

More pix!






 
Bild 1, Vardagsrum (matplats, umgåsplats och ah... allt.)
Bild 2, Bokhyllan
Bild 3, Bikhylla
Bild 4, Utsikt från Balkongen, som måste göras något åt!
Bild 5, Samma...


T&S

Mer bilder!






Bild 1, Köket, matbord och fyra obekväma stolar
Bild 2, Köket, spis, sink med mera
Bild 3, Badrummet, T posar på Toaletten
Bild 4, Resten av badrummet, obsa S i spegeln....

T&S

BILDER!

Som ni antagligen har längtat efter så kommer nu de första bilderna från våran lägenhet upp, ENJOY:

Tuvas säng
Sagas säng



Bild 1, vår dörrskylt
Bild 2, T's del av rummet. Obsa sängkläderna
Bild 3, S's del av rummet, Obsa Gossidjuren
Bild 4, Byrån och dörren ut mot hallen.

/ T & S


Gooo kväll!

Emmi, sötnos. Saknar er med men vi ses på Fredag. Hoppas ni klarar er utan SATC boxen!

Länge sen jag bloggade nu. Ledsen för det men det är så mycket att göra här, städa, packa upp och allt sånt skit. Men nu är vi på god väg. Vi har lite mer att röja i köket som fortfarande är en röra men annars är det ganska okej. I alla fall, lovade bilder från lägenheten så de kommer troligen senare ikväll. Dock mest på röran som varit.

Idag har vi varit och hämtat mina biljetter och handlat. Bara de allra nödvändigaste och de billigaste. Så klart. Vi lyckades bra tror S så jag tror också det.

På fredag börjar jag skolan så vi kanske ska ta en sväng förbi min skola imorgon, det skulle ju inte alls vara fel. Och så ska  vi hämta Sagas biljett också. Jaja, nu ska jag gå och diska och sedan vill S ut och gå.

Miss you boy.

T

snart sova!

20 minuter kvar av aktionen och jag har en x2000 biljett från Stockholm central ner till GBG klockan 9.14 för 105 kr. Det är mycket bra gott folk. Håller tummarna på att det inte är några idioter upp nu och budar.

LOVE
T


Our song is the sounds of my heart

For, darling, it is unfortunately what has grown up between us. A loving, frightening, feeling that I can not stop anymore, I'll release it so it does not tear my heart?

T

40 klänningar senare..

Yes det ärmånga klänningar jag har, så måste typ lägga undan hälften så röran består, men har fått in det mesta av mina tröjor, förutom tjocktröjorna förstås som har en egen kartong.Men plats är något jag behöver, har massor med kläder osm måste hängas egentligen.
Nä, orkar inte skriva mer i mörkret, lampor är något som behövs!
S

Ruta 1

Jag känner mig helt tömd. Seriöst. Jag vill inte göra något just nu. Vill inte flytta, vill inte köra bil, vill inte plugga, vill inte vill inte vill inte! Känner mig så himla vilse igen, det är inte alls bra. På väg ner i en depp?

Suck
T

Överlevt!

Så, har massor att berätta men tänkte börja med det senaste, har idag spelat med mitt nya lag IBK GÖTEBORG blir det och jag ska antagligen gå tillbaka och spela back, men det var väldigt roligt och alla var snälla.
Träningen i sig gick helt okej med tanke på att jag bara har kört ett innebandy pass på typ 3 månader. Hade några bra lägen men sköt helt utanför, men passningarna satt dör dom skulle!
Nä, nu ska jag gå och diska, skriver sen om nollningen.

S

S, imorgon kommer jag!

Jag hittade äntligen min kamera och tyckte såklart att jag var väldigt bra då. Grymt, nu kan jag lägga upp en massa bilder på allt och inget tänkte jag. Hahaha, jo tjena. Är man så dum att man packar enr sladden till datorn får man nästan skratta åt sig själv. Oj, oj. ibland måste man tänka lite innan man kastar ner allt i flyttlådor och skickar till Göteborg. Men imorgon får jag återse mina saker, mycket skönt!

Superkonstigt, jag åt mat för sådär 1½ timma sen ändå börjar jag bli hungrig igen. Mycket märkligt. Får gå upp och ta mig en kopp kaffe och lite bubbelvatten så kanske det lägger sig. Jag hoppas i alla fall.

Ikväll blir det sitta uppe och buda hela natten på resor. auktionen avslutas vid 4 inatt för de resor som går vid 10 imorgonbitti. Ja men va bra, jag som verkligen inte har något alls att göra. Jag kan inte äns läsa en bok eftersom alla är i GBG. Till och med min cykel har farit dit redan. Men jag ska prata med O i telefon i hela natten har jag bestämt, så att jag inte somnar. Miss you boy. Men men, dags för kaffe.

LOVE
T

Suck

Jag är depp nu. Klarade inte uppkörningen. Så, nu var det sagt.

T

Godmorgon från Västkusten!

Så, nu är jag här, S i Göteborg! Kom som sagt hit igår menhar haft fullt upp, vi har en hel del att göra T. Det är saker överallt, även fast jag har börjat packa upp, problemet är att alla saker inte får plats, spec med tanke på att hon som vi hyr av har typ den här lägenheten som förvarning för hennes grejer..
Och vi måste storstäda, det är ganska fettigt i köket om man säger så.. Nä, längtar verkligen tills du kommer ner hit!

Har lovat lite foton härfirån också men måste bara hitta kameran först.. Och idag är det nollning och 5-kamp, så ska kolla upp var jag ska någon stans. Sen ikväll är det premiär, Innebandy i GBG! Är nervös men ska se till att fixa en plats där.
Och sorry för det dåliga uppdaterande senaste veckan, men har inte haft en stund över, men det ska det bli ändring på nu!

S

Jasså!

Flyttlasset är framme och allt verkar ha gått bra. Själv har jag kört bil i tre timmar och sedan gått på en promenad med Lollo. Mycket trevligt att ses trots att det kanske var sista gången på ett tag. Men som sagt, vi har en extra säng i Göteborg!

Nu ska jag buda på en resa till GBG!!

T


Packat och klart!

Så ja, nu är alla sakerna överlämnade till Solna där flyttbilen kommer starta antar jag. Längtar efter att få packa upp allt och återse mina saker. Nu har jag enbart två klänningar, lite underklädeder och min dator att leka med. Rummet är helt tomt nästintill. Känns konstigt.

Körde till Solna och tillbaka, det gick helt okej. Inte dåligt men inte kalasbra heller. Håller tummarna för att det ska gå vägen på måndag i alla fal (haha, fyndigt va?!)

Nej, snart ska jag tvinga O att laga mat för jag börjar bli hungrig.

LOVE
T

Regnig Lördag före löning!

Jag måste ha mitt morgonkaffe snart. Börjar känna de i huvudet alltså. Idag ska jag och Pappa köra över alla sakerna till S och samtidigt ska jag köra inför måndag. Oj, oj, oj. Nervöst alltså. Det är inte så mycket annat som står på tapeten idag. Nu ringde mor min dock och sa att vi ska åka om en timme så jag måste ta mig upp, äta frukost och bära upp mina flyttlådor till hallen. Hejja!

S, vad har hänt med din, vanliga, uppdatering?!?!


Teoriprovet

Juste idag hade jag ju teoriprov. Så som jag pluggat under hela sommaren alltså. Det var klurigt men både jag och Tessie klarade det. Så himla skönt. Det gjorde vi bra gummis, nu kör vi!

Uppkörning på måndag för oss båda, håller tummarna galet hårt raring.

LOVE
T

VILKEN MORGON!!

Jag skojjar inte om jag säger att jag är helt slut. Dagen har varit tung som sjutton, ni ska bara veta. Började med att vaknade vid 5.15 av att Tuffs är dålig i magen och lämnar spår på golvet. Efter att jag insett att det vore både djur- och människoplågeri att inte städa upp det hela på en gång var det bara att dra på sig smjukisdressen och skutta runt kvarteret (läs: dra sig runt...). Väl inne blev jag hungrig och åt yoghurt för att sedan försöka somna om till en toalettfläkt, varför vi har toalettfläkten ut i gästrummet vet jag inte och varför jag sov i gästrummet var för att packningen tog all min sovplats i mitt rum. I alla fall, jag somnade och sov i sådär 20 minuter innan pappa kommer inte och vill att jag är med och sjunger för Ludde som fyllde 6 år idag, Grattis sötnos. I alla fall, jag hasar mig upp sjunger sovandes och återvänder till sängen igen. Denna gång utan någon fläkt och till min förvåning så somnade jag på studs. Synd bara att klockan ringde 30 minuter senare och det  var dags att gå upp. Jag fick lite brottom, vet inte varför, kan ha berott på att jag åt mysfrukost och tog det lugnt. I alla fall, det blev dags att gå och jag inser att busskortet inte är i min väska. I tjocktröjan hade jag det senast och den ligger på rummet tänker jag. Inte alls, där låg inte någon tröja och inte heller något busskort. Förbannad ringer ag pappa som inte sett varken den ena eller den andra och i sista sekund kommer jag ihåg att jag avände ju tröjan när jag var ute med Tuffs och slängde av mig den i gästrummet. Dumhuvud. Så jag får med mig kortet och springer ut till cykeln, kommer 20 m innan jag kommer på att jag glömt låsa. Vänder och när jag springer upp för trappan hör jag att jag glömt stänga av radion också. Suck. Fixar allt, hoppar upp på cykeln. Gasar till lite extra och kommer i tid till körlektionen. Bra.


Jag är inte alltid så smart...

T

Jag hatar att packa

För ja blir aldrig klar med det, så just nu står jag med två halvpackade hem och jag åker om två dagar! Tanken på att hinna åka på lördag var ju helt orealistisk i alla fall. Har inte hunnit uppdatera ett dugg om min vistelse i gbg eller något annat för den delen heller, och hinner inte göra det nu, ska se om jag får ned badrummet på 5 min.
S

Är alla 19 åringar så här virriga?!

Ibland blir jag så förbannat arg på mig själv. Sen i början på Juli har jag varit utan iPod för att min hade en helt svart skärm. Jag försökte starta den men skärmen gav mig inga livstecken. Inte heller när jag försökte resetta den ville den uppstå. Jag tog det tragiska beskedet om min iPod, drog en djup suck och svor över att jag inte alls har råd att fixa mig en ny på flera månaders tid. Så idag när jag packar inför GBg med blandade känslor tar jag ser vad som händer om jag kopplar den till laddaren och sedan laddaren till datorn och vad händer inte?! Jo, den ger ifrån sig några blinkningar och börjar sedan ladda och nu är den fullt frisk igen. Måste jag erkänna så fruktansvärt tydligt? Den hade bara laddat ur och inte alls gått och dött. Jag har med andra ord varit musiklös under en halv sommar för att jag inte fattade att den behövde laddas om. Suck.

Och om det inte var nog med det, jag har sen  midsommar letat efter en väska som jag tycker om men inte funnit den någonstans. I mitt huvud har jag anklagat både den ena och den andre för att vara rjuvar och sedan har jag blivit less på mig själv eftersom jag säkert glömt den någonstans, jäkla pucko. Men nixt, den låg under min hög med elände (elektronik, papper och diverse) som jag tog tag i nu eftersom jag ska packa ner.

Oj, oj, oj. Jag vet inte vad som är värsta. Att mamma alltid har rätt när det gäller mitt stökiga rum eller att jag inte har bättre koll på min iPod.

LOVE
T

Godmorgon!!

Det här var verkligen svårt. Skulle fortsätta packa eftersom jag fått mina kartonger och det tar liksom stopp. Känss som om jag inte vet vart jag ska börja och ja, det känns klurigt. Känns som om jag har en hel del som jag borde göra idag faktiskt.

Halkbanan 15-20
Packa
Köpa present till Luddis
Plugga inför teorin imorgon
Anmäla mig till kåren
Skriva om mitt cv

Okej, slutbloggat. Börja bocka av saker på listan TUVA!!!!

T

Fruktstund!

Dags att äta äpple.

T


Over and out

S lovade att höra av sig när hon var back at the hotellroom så jag antar att hon fortfarande är ute och flänger med kursisarna. Men jag får väl slänga iväg ett mess och se vad hon har för sig, ska ju ändå sitta på tåg nu eftersom jag ska in och möta O vid jobbet för att sedan åka hem till honom. Mys. Detta är alltså sista blogginlägget för idag skulle jag tro, han har, vad jag vet, inte fixat trådlöst internet till nya lägenheten än men vi får se.

Körningen med pappa och morfar gick helt okej, nu är jag dock trött.

Måste gå nu, ha det bra så hörs vi,

LOVE
T

Kontroll

Olika människor har olika grader av kontrollbehov. Oftast beror kontrollbehovet på bristen av något annat, exempelvis självförtroende eller just oförmågan att kontrollera något. Låt mig förklara, vi tar andras åsikter och tankar som ett exempel. För mig är det omöjligt att kontrollera vad alla i världen ska tycka om mig, jag kan påverka hur jag ska bli sedd men att kontrollera det är omöjligt. Därför hittar man andra saker som man kan ta total kontroll över. Exempel; mat och träning. Det är populärt område att ta kontroll över eftersom det är enkelt. Du kan själv välja hur mycket du vill äta och hur ofta du vill träna. Det är ett sätt att känna att man inte tappar fotfästet trots att man inte kan styra över andras handlingar och tankar. Oftast med en otrevlig twist vilket leder att det blir ett beroende, ett beroende att kontrollera och tillslut ett beroende som du inte kan kontrollera över. När man sedan känner att man inte kan hantera en svår situtation använder man sitt substitut till det man inte kan kotrollera.

När man tänker på substitutet känns det ofta behagligt, man blir taggad för att sedan känna sig väldigt avtrubbad och det går en våg av missnöje i kroppen. Ändå känns det alltid så bra vid första tanken på substitutet.

Och även fast man insett att det är fel sätt att hantera svåra situationer är det väldigt lätt att falla tillbaka. Det är ett enkelt sätt att ta kontroll och känna sig nöjd med sig själv. För lätt. Nästan obra lätt eftersom man lätt ramlar tillbaka ner i i det träsket trots att man tagit sig upp ur det.

Jag tror att alla har en form av kontrollbehov. Dock i olika grader. Vissa vill ha korntroll hela tiden och vissa är tillfredställda med att go with the flow. Jag tror att det bästa är att placera sig någonstans på en medelnivå om detta är möjligt. Det är viktigt att man har kontroll och att man i det lägger in anvsvar men att det inte går till överdrift och trycker bort känslor som man egentligen måste ta tag i och bearbete.

LOVE
T


Todeloou!

Nya uppdateringar från GÖTEBORG;

S har det toppen, nu är hon inskriven i kåren (och lite medlemssaker rikare...), tagit sin plats i klassen och kikat lite på sin nya skola. Hon hade träffat en trevlig tjej som hon kunde hänga med vid kåraktiviteter och just för stunden är hon och bekatar sig med kurskamraterna. Känns skönt att hon ändrade sitt jag hatar det här till ett det är toppen. Mycket bra.

Själv har jag nog inte hajjat att vi ska flytta riktigt än, eller alltså, jag vet det ju men jag har svårt att ta in känslan. Men det blir kanon. Planerat färd till GBG är Tisdag för min del. Då är allt med körkortet överstökat (med ett eller utan...) och jag kan lägga 100% fokus på flytten. Bra.

Nu känner jag mig väldigt hungrig och sugen på kaffe. Ska gå upp och se till att potatisen blir mos eftersom jag inte vill ha vanlig kokt poatis. Tjena...hur gott är det på en skala? Neej, skulle inte tro det va. Så mot köket!

LOVE
T

Godagens!

Så där ja, nu har jag varit och övningskört. Sämst gick det och min körlärare borde få en sten i huvudet, så dum är han. Men men, jag orkar inte tänka mer på det så därför tänkte jag ge er uppdateringar från kära S som just nu befinner sig Göteborg.

När jag senast pratade med henne stod hon i en kö för registrering i kåren samt med en kölapp. Det hela verkade lite oorganiserat och virrigt men hon konstaterade att jag nog kunde hitta min en och annan goding i hennes kår. Det finns hopp för mig alltså. I alla fall så tror jag att det var helt okej trots att hon inledde vårt samtal med att hon hatar det. Det kan bero på hennes sko som valde att krångla och den vilsna känslan hon hade i magen. Men osm sagt, jag tror att hon har det ganska bra egentligen. Det fanns ju våfflor på hennes hotell...

Nej vänner, dags att traska upp till Tessie för teoriplugg. Fredag närmar sig!

LOVE
T

Nattbloggning á la T

Jag borde verkligen sova nu eftersom jag har körlektion imorgon klockan tio. Men tror du att jag lägger mig och sussar eller? Nixt, som vanligt gör jag massa annat "viktigt". Nu väntar jag dock på två viktiga samtal, eller i alla fall ett samtal och ett sms. Jag vill veta om du är okej S.

Imorgon ska S åka ner till GBG för inskrivning, hon har inte nämnt så mycket om det så därför tar jag tag i saken och berättar att hon ska skriva in sig i kåren, anmäla att hon vill ha sin plats i klassen, träffa kurskamraterna och ta en öl på kvällskvisten. Visst var det så du sa när vi sågs idag? Dock gillar hon  inte öl men det går nog bra ändå.

Nu fick jag ett sms av henne, tur. Hon är okej men måste sova så att hon är utvilad inför den stora dagen imorgon. Jag ska göra desamma så att jag inte börjar gråta på lektion som jag gjort tidigare. JAG ÄLSKAR ATT KÖRA BIL... NOT.

LOVE
T


Till dig

Du ser på mig, vännen
Som om jag gjort något fel
Men se på mig, vännen
Och tro på mig nu, jag ber

Det kanske tar emot
men vi hör ihop
och inget kan ändra på det

Du ser på mig, älskling
Och undrar var jag var igår
Men se på mig, älskling
Ingen av oss ska säga något
förlåt mig

För det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Inget kan ändra på det

Det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det

Jag ser på dig, älskling
Jag ser att du plågar dig själv
Du missförstod någonting
För det finns ingen annan min vän

Det kanske tar emot
Men vi hör ihop
Och inget kan ändra på det

Nu är hösten här

Okej, nu har jag packat en hel flyttkartong till med kläder. Bravo. Har pratat med pappa om hyran också och det ska vi lösa. Känns mycket bra. Just nu väntar jag på att pappa och jag ska köra lite eller att Tessie ska ringa och säga att hon ska tvinga mig att plugga teori. Måste ju...


Jaja, nu ska jag försöka trycka ner lite mer kläder i min kartong och sedan måste jag göra något åt det kommande körproverna...

Miss you baby...

LOVE
T

T is blogging

Nu invigs bloggen på nya datorn eller hur man säger. Har skaffat mig en fräsch laptopinför skolstarten och bloggar härifrån för första gången. Sitter på mitt rum och håller faktiskt på att packa. Har fyllt hela resväskan med vinterkläder (inte konstigt att jag inte har något att ta på mig, jag har ju bara vinter/höstkläder). I alla fall, har fyllt väskan så nu går jag lös på min flyttkartong. Måste köpa fler lådor, var kan man göra de i närheten av Vallentuna tro?

Träffade S för en viktig date idag och vi löste näst intill allt, nu är det bara hyran som måste betalas och sen är det kalas. Mitt rum ser hemskt ut men jag tänker faktiskt inte städa eftersom jag flyttar snart. packar ner allt istället. Haha. Hatar man att städa så gör man.

Halkbana på torsdag och teoriskrivning på fredag. Oj, oj. Nu är körkortet nära. Läskigt nära.


Imorgon ska jag träffa min baby och köra bil på trafikskolan samt plugga teori och packa mera.


Nej, nu ska jag återgå till packandet och sen ska jag laga mat. Familjen måste ju äta.


LOVE
T


Måndag igen

Ska strax åka iväg för körlektion, får se hur det går, ska ha en annan lärare idag. Men förhoppningsvis går det bra, måste hitta en körskola i göteborg också. Sen ska jag hinna förbi banken innan jag ock T ska ses och äntligen få till det där kontraktet!
Kom på att jag måste förbi H också eftersom jag har varit så smart och lämmnat grejer där. Sen hem och packa träningsväskan och laga mat till mig och lillebror innan jag ska iväg på match! Känns som ett ganska späckat schema idag men det är bara roligt.
Dags att lista ut vad jag ska ha på mig, varför känns det som man inte har något att ha på sig fast garderoben är full av kläder?
S


Mera

Och nu några från själva bröllopet!



s

bilder!

Så först hur våra håruppsättningar blev. jag vart nöjd och kännde mig lite 20 tal, och min mor blev också väldigt fin!
S

Laddad, nervös och jag vet inte vad

Har precis sett finalen för herrar 100m i friidrotts VM och Bolt slog så klart världsrekordet! En riktigt grym idrottare det där, så kul att se. Så nu är jag laddad för att köra match imorn, ska bli jättekul men jag har ingen aning om hur det kommer att gå med tanke på att jag inte har hållt i klubban på hela sommaren..

Brölloppet igår var lyckat, väldigt trevligt och jag önskar all lycka till M & E. Men gårdagens konstigaste var resan dit.. Jag och H skulle åka pendel och sen byta till buss i handeln, problemet var bara att vi lyckades gå av i skogås och insåg inte det förän tåget hade åkt därifrån.. Jaha, PANIK!
Vi hittade en buss mot handen som vi hoppade på men det åkte ju hur många omvägar som helst, I handen hoppade vi av och jag insåg att vi inte skulle hinna komunalt, så ringer efter en taxi samtidigt som jag har fått en fläck på klänninen vilket inte gör saken bättre, men då, jag ser en buss där det står trollbäckens c på!
Löper till bussen i mina klackar och den visar sig åka ganska fort, så när den är framme får vi en taxi och hinner faktiskt i tid. Men det var ju inte helt lätt ska jag tala om!

Ska hitta några sladdar nu så jag kan lägga upp bilder, på återseende!
S


Your zoul is beautiful, like you.

Dagar som denna borde inte få finnas i kalendern. Så himla trist dag, tror inte jag varit vaken mer än 7 timmar. Och då absolut inte i följd. Så blir det när man är sjuk. Fast nu känner jag mig bättre, lite klägg i öronen känns det som om jag har och kroppen är lite tung. Annars är jag på rätt sida om hälsolinjen. Tur det för jobb står på planeringen imorgon.

Ååå, jag förtjänar verkligen ett par nya snygga skor. Gärna ett par vackra pumps, ja det är jag helt klart värd. Så sänd ett par till mig världen, som sagt, jag är sjuk och behöver piggas upp!

Jag har alltid sjukt bra tankar och funderingar när jag springer runt på jobbet eller sitter på tåget men så fort jag hamnar framför datorn blir det inte alls lika spännande och fiffigt som jag ka upp det när jag var på väg hem. suck.

Juste, Tessie min sötnos har fixat man in the mirror med perfekt klippning till min mobil så nu blir jag sådär glad i hela kroppen varje gång det ringer. Sen att det oftast är älsklingar som ringer gör ju saken bara bättre.

Dags att stoppa in mina arbetskläder i tvättmaskinen och sedan messa min baby. Lovade att skicka ett sms när jag skulle sova.

S; Ja, var jobbar du på söndag, tänkte jag skulle komma förbi??

LOVE
T

Planer

Suck, hade skrivit en bra bit och så kommer jag åt en knapp så allt raderas. Nä, nu lägger jag bara upp planeringen för helgen och veckan som jag höll på med!

Lör: Bröllop hela dagen! Först till frissan (tror att det blir mitten bilden) sedan ut och hjälpa till innan festen börjar!
Sön: Jobba på solna cupen, och träffa T, vi måste se till att ses en snabbis.
Mån: Körlektion på dagen sedan ladda för tränings match med mitt gamla lag, måste ju träna upp mig inför provträningarna..
Tis: Resa ner till Gbg för inskrivning i skolan och i kåren samt nollnings aktivitet på kvällen, så blir natt ensam på hotell där.
Ons: Resa tillbaka till Sthlm och sedan knatteträning eller träning på kvällen.
Tors: Körlektion planerad, annars kan man få en date med mig!
Fre: Ledig
Lör: Hemmaträningsläger med knattarna, blir det sista med dom..
Sön: Förhoppningsvis går flyttlasset ner till GBG och jag har såklart hunnit packa då..

Så, får vi se hur mycket av detta som kommer att stämma!
over and out
S


Ännu senare på dagen...

Uppdatering:

Läget är desamma som tidigare, börjar dock fundera på dagens mening. Vad har jag egetnligen fått gjort? Men kvinna lilla, du är för tusan sjuk, tänker du säkert  nu. Sov och rehabba, dumboll! Men så är inte jag serru, jag hatar att ta det lugnt, jag vill vara effektiv, då känner jag mig stimulerad. Nu känner jag mig mest som en seg jäkla degklump. Hate it.

Okej, dags att ta två ny alvedon. Alvedon är bra, då känner man sig frisk och kan vara effektiv.

/T


Senare på dagen

Uppdatering:

Halsen är bättre nu och mina ögon klibbar inte lika mycket. Vaknade tidigare idag och trodde att någon limmat ihop mina ögon... Dock känns det som om någon tryckt in bomull i mina öron och min kropp är seg som sirap. Tjoho, detta är vad man brukar kalla helvetet på jorden. Jag vill bli frisk. Ligger fortfarande i sängen, har dock fått i mig mat och öppnat post frun GU. Introdagar 28 och 31 augusti, information om nollning (låter som att september kommer bli bäst ) och lite annat som kan vara nyttigt, snart är det dags.  Snart drar jag, Hej då Vallentuna, ha det bra. 

T


kan inte prata just nu..

.. Så då passar det ganska bra att blogga! Varför jag som är den friska kusinen inte kan prata är för att jag testar att göra mina tänder vitare. Yes du läste rätt, mina föräldrar köpte det i USa förra året men nu har jag samlat mod och testar det. Så ska bli intressant att se om det fungera.
Annars har jag inte haft mycket för mig idag, var en sväng på stan med H och köpte nagelack o hittade mina supersöta skor på vaga bon på rea, men jag har ändå inte råd.. Och jag hittade mina framtida höststövlar, men då behövs det också pengar som jag inte har, suck.
Och ikväll väntar träning med intervaller, jag är verkligen taggad inte.

Nä, hör av mig senare, när jag har tandkrämreklams vita tänder!
S

T

Typiskt alltså. Jag hatar att vara sjuk. SÄMST.

T


Sjuk?!

Halsen värker, smärta i öronen och seg i kroppen. Men går jag till doktorn eller vilar? Nej, T gör inte sånt. Hon väntar tills hon stupar och måste behandlas med dropp och blir sängliggande i månader, stupid bitch.

Alvedon är min bästa vän och ipren är min älskare. Jag är förlovad med nässpray men mitt hjärta tillhör hostmedicinen.



You know you love me, it's magic baby.


T


Ibland undrar jag hur jag tänker

Idag skulle jag ut och springa, men när jag väl är hemma regnar det, så då passar jag på att byta om. Men regnet förtsätter, sen så upphör det, bra tänker jag och springer ut.
Vilket visar sig vara lugnet före stormen.. Hinner springa i sisodär 4 minuter innan det vräker ner! Jaha, men det kanske avtar tänker jag, jag kan ju inte vara en mes o slutat springa för att det regnar. Så fortsätter på min vanliga runda och svänger inte av mot hemmet. Då börjar det givetvis att åska och blixtra och om det går regna ännu mer! För sent att vända, men kortar ner rundan men det hinner såklart hagla på mig och en bil kör så nära att jag får en extra dusch innan jag är hemma igen. Har bilder sen som ska visas, men nu ska jag ut igen, den här gången ska jag dock inviga min regnjacka!

Saga

Vallentuna

Jag lever fortfarande.

T


Nattblogg

sitter uppe och letar frisyrer, ska på bröllopp på lördag och då ska jag och min mor gå och göra håruppsättning. Men har alltså redan börjat fundera lite på hur jag ska ha håret, så har hittat dom här bilderna;
 
Är inne på flätat, tycker det är ganska fint, eller så vill jag göra något med mina lockar.. Beslutet fattas nog där och då. Kul ska det i alla fall bli att gå på bröllopp så kameran ska laddas!
Nä, dags att sova!
S

Dålig uppdatering

Från våran sida, men T har ju förklarat läget så det behövs ju inte göras igen.
Igår träffade jag U & J inne i stan där vi strosade runt och sedan fikade. Pratade mycket framtid och man kan ju säga att vi har lite olika planer. Sedan tog jag pendeln till älvsjö för en myskväll med middag och bad innan jag sommande som en död sill.
Idag har dagen spenderats med lite olika människor, först lunch med A & H, R kunde inte vilket var väldigt synd men vi tre hade det trevligt ändå. Mötte sedan upp L och vi försökte få tag i Y vilket var helt omöjligt, tillslut ringde hon och sa att hon var sjuk vilket var en godtagbar ursäkt. Men jag och L hade en hel del att prata om så vi klarade oss ganska bra ändå. Såg till att jag ska få träna lite innebandy innan flytten och vi börjar med match, varför inte?
Ikväll blir det träning, kan inte hålla på och slappa längre, men mamma pratade om att gå ut och äta så vi får se om det blir före eller efter..

En planering för kommande  dagarna dyker upp senare, och Btw T så har jag fått brev fårn gbg, har du det?
S

The past and the present

spännade.. kan tyvärr inte förklara för måste gå!
S

Puss!

Anledningen till den usla uppdateringen är att ingen av kusinerna har tillgång till internet. S befinner sig i Åkersberga (hennes fars landställe) och själv har jag spenderat hela min helg hos O (och jobbat såklart..). Idag är det också jobb som väntar och ikväll ska jag lägga mig tidigt för att undvika gråtattacker under körlektionen imorgon. Bravo där. Min halsonda har kommit tillbaka vilket inte är speciellt skönt, får dricka några hälsokurer på jobbet idag (hett vatten, lime, citron, honung och mynta).  

Nej nu måste jag leta redan på mina syskon och sedan gå mot tåget för att tillsammans med Tessie ta mig in till stan.

Lots of love
T

en dag i solen

Sitter och äter frukost och ska strax ut i solen! Ska bara packa väskan och sen ska jag gå, måste övertyga t om att följa med också..
nä, nog från mig
S

Storstadsflicka

Hem från landet idag, men har legat ute i solen innan jag blev allt för hungrig. Tiden på landet var skön, men jag förstår inte varför alla äckliga insekter ska attackera mig hela tiden. Och dessa myggbett, men slipper ju sånt nu när jag är hemma i staden.
Jag gjorde en investering för göteborg också, eller Snälla mamma köpte mig en regnjacka att ha i Blöteborg, blev en enkel svart, men den är figursydd så man inte ser ut som ett tält!

Nu Sitter jag med Studielånsansöken men har nog knåpat färdigt på den med hjälp av T så klart. Måste också komma på vad jag ska äta till middag och vad som ska hittas på ikväll. En sak är säker, träna ska jag göra, och skriva ut träningsprogramet som jag inte äns har sneglat på... Vad hände med självdiciplinen?

Allt för studen!
S

Bloggfrukost

Ja, idag blev det frukost framför datorn. Det känns ganska effektivt att göra så dock vet jag ju även att man måste koppla bort datorn och tv'n när man äter för att leva hälsosamt. Men en person som jobbar näst intill varje dag, pluggar inför körkortsprov, kör körlektioner några gånger i veckan, försöker träna så ofta hon kan samt keeping her sociallife up kan ju få äta vid datorn för att hinna allt. Tack för medhållet.

I alla fall, nog snackat om en massa bullshit. Andrahandskontraktet kom igår, nu är det ta mig tusan på riktigt. S, vi måste ses och titta på det, skriva under och sånt tjafs! Göteborg, home sweet home!?

Juste, Riskettan igår...tråkigt var det men nu har jag i alla fall gått den kursen så nu är jag ett litet steg närmare mitt körkort...jävla körkort.

Nej, jag ska göra ett kort test här på datorn och sedan ska jag göra mig iordning och därefter tvinga pappa att köra lite med mig. Jag måste hitta en dubbelfilig rondell inte allt för långt från Vallentuna.... här ska övas!


Älskade älskade Tuffs!

Peace out!
T

JAG SKA INTE KÖRA BIL!!

Sämsta körlektionen i världen, i särklass. Och hallå?! Jag skojjar inte! Inget gick rätt, min lärare blev sur och jag storgrät i bilen. Var det någon som tvivlade på hur dåligt det gått? Nej precis. Uselt och jag har uppkörning om mindre än 20 dagar. Min hjärna är överkörd av en långtradare och min kropp känner sig som efter 5 turer med extreme på Grönan, dvs urbalans! Häver i mig lite kaffe med tron om att det ska rädda min dag och önskar innerligt att jag fick gräva ett stort hål i trädgården för att sedan hoppa ner och be någon ond själ fylla igen hålet och säga till alla att jag försvunnit spårlöst. Juste, det vore skönt om någon kunde slå mig i huvudet med en sten också..då kanske vakuumet som bildats där inne försvinner. Järnspikar va less jag är nu, fy tusan för allt.

To someone special; I like you.

Okej, död åt mänskligheten och allt som har med bilar, vägar och trafikregler att göra. Om en timme är det dags att åka iväg igen på riskettan, dock kan jag ju ta det lugnt där och bara lyssna. Sedan blir det middag hos Lollo. Åh, jag längtar verkligen. Ska bli så himla mysigt. Det är enda anledning till att jag inte ligger ute i trädgården med en massa jord över mig just nu.

Sedan blir det sova ikväll alltså. jag behöver det. Börjar inte förän 18 imorgon så då hinner jag sova ut samt plugga teori. Ska jobba hela helgen. dock korta pass, mycket bra. Jaja, dags för mig att ta en liten powernap och sedan göra något åt denna mess som ska kallas för mitt utseende idag (var la jag masken som jag använder de dagar så allt känns förjävligt?!)

Söthögar, sprid lite glädje nu. Jag behöver det för farao.

LOVE
T

Mot jobbet!

Fy farao vad bra jag är!

Från halv 11 till 2 har jag suttit och pluggat körkortsteori här på datorn. Har även hunnit dricka en hallonsmoothie och målat naglarna röda. Det känns kalas minst sagt. Strax ska jag åka in till jobbet men innan de måste jag lägga på lite smink och ta ut Tuffs på en liten promenad. Ikväll gäller samma tider som igår, 16.45-24. Men imorgon är jag ledig (från jobbet i alla fall). Klockan tio ska jag ha körlektion och klockan 16 är det riskettan. Mellan tiderna ska jag köpa en kalender och äta lunch antar jag. På kvällen så väntar middag hos Lollo. Ska bli hur mysigt som helst, ser fram emot det. Nej, dags att fixa i ordning innan jobbet...



Jag och J badar på höstlovet 08, miss you babe.

Ta hand om er,
T

Födelsedag

GRATTIS MOSTER SOM FYLLER ÅR IDAG!



//T

Planering

Den veckovisa planeringen får jag inte glömma innan jag slutar blogga för den här gången. Dock hoppar vi måndag denna gång.

Tisdag: Ringa körskola och fixa lite med tider och så. Plugga teori och jobba istället för Sharon 16.45-24

Onsdag: Körkortsteori och kanske lite körning med pappa? Jobba 16.45-?

Torsdag: Körlektion 10.00, Riskettan 16.00 och middag hos Lollo.

Fredag: Köra med pappa och plugga teori. Jobba 18-01.30

Lördag: Jobba istället för Hanna 16.45-22 

Söndag: Jobba istället för Hanna  16.45-22

LOVE
T

Svar ang pyamasen från Top Shop



S; Den är lovely. Jag råkar ha en förkärlek för cupcakes. Den var från Top Shop sa du? Har du sett något pris? Åå, den skulle passa bra i min säng, jag som har lite rött på mina sängkläder. Hög villha-faktor darling!

LOVE
T


Dear you...

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, kan bero på min näst intill obefintliga tid hemma samt minskad lust för bloggning. Dock har den kommit tillbaka något och jag skriver så att tangentbordet glöder. Hoho...

Tänkte börja med att berätta om helgen som började på sämsta sätt. Jag vaknade halv 10 i fredags och insåg att min körlektion som började 8 var ganska missad. Försökte ringa körskolan men deras reception har valt att enbart ha öppet mån-tor 13-18. Skumt. Tvingnade mig själv att plugga teori eftersom det blivit så fel och bokade även om en massa vad gällande uppkörning och teoriprov. Så nu har jag uppkörning den 24 augusti istället. Hua!

Sen bar det iväg till jobbet. Sov hos O och jobbade även lördag. Knaskväll på lördagen minst sagt, S har ju berättat om freesbee-killarna, som för överigt var musiker. Dock är jag tveksam till deras musik då en av killarna nynnade på please motherfucker största delen av vårt möte. Åkte sedan hem inte allt för sent och next day fyllde jag år. Ja, nu är jag 19. Tjoho... för er som inte vet det så är det ingen skillnad från 18 förutom att man inte är yngst på krogen längre. Firade den tillsammans med människor jag tycker om och jobb. Mina söta arbetskompisar sjöng för mig på jobbet och jag fick glass. Tack. Åt middag med familjen och därefter såg vi Lady Gaga. Snyggaste!



Sov hos O och sen åkte jag hem på måndagen för att nästan direkt åka in till stan med J och dansa på Vickans. Trevligt var det men kvällen slutade med en ensam promenad från hötorget till Odenplan med ett kortstopp på Donken och sedan en lång väntan på bussen. Somnade på bussen och även direkt när jag kom hem. 

Och så är vi i dagens läge, tisdag förmiddag. Jobb väntar och jag ska även hinna ringa körskolan och fixa lite. 

LOVE
T 

Har man inget bättre för sig

Så kan man lika gärna lägga upp en veckansplanering när man ändå håller på:

Tis: Körlektion mellan 8 och 9, sedan en sväng förbi pappa på jobbet innan jag ska möta upp H i gröndal där Morfar hämtar oss. Sedan blir det stopp i E-tuna för lite minigolf innan vi når landet. Bör även träna denna dag..
Ons: Mammas födelsedag ska firas, för se vad vi hittar på men jag hoppas på en liten utflykt, antagligen övningsköra. Samt vill jag ha bra väder så att man kan sola!
Tors: landet, inga speciella planer, vi gör väl det som faller oss in..
Fre: Hemfärd till stan. Ev utgång med L och några fler, vi får se hur det blir..
Lör: inget plnerat på dagen men på kvällen hämtar pappa upp mig och åker ut till landet
Sön: Landet hos pappa, men där ifrån kan man ju ta sig, så har plats för att vara spontan!

Så, det var nog det. Får se om jag hör av mig imorn, annars blir det nog först på fredag. Avslutar med några rader ur låten jag lyssnar på just nu: Säg, är det långa nätters fara att se det man vill se och var den man
vill vara och någon att ty sig till när långa nätter inte blir som man vill

Sov gott!
S

Pyssel

Ska ta tag i hemmet strax och städa  samt bleka kläder, men hittade den här och tänkte visa för dig T
 Vad tycker du, det är en pyjamas från top shop, jag tyckte den var söt i alla fall!
S

Mycket att ta igen!

Har varit extremt dålig uppdatering här på bloggen i helgen, kanske för att vi har roat oss med annat, vad vet jag? Filmen jag var och såg var bra, men den saknade it, om ni funderade på att gå och se den.

I lördags då, ja det var då jag skulle åka och titta på handbollsproffset som spelade landskap i Märsta, men så klart väljer pendel att strejka denna kväll! Så planerna ändras så jag möter upp T O och N inne i stan, men vi hinner knappt börja sippa på våra drinkar innan vi är på väg till Skeppsholmen för att kasta Frisbee med N S och ? Är där en stund innan vi avslutar kvällen på Medis med dom vi började kvällen med.

Söndag, och Tuvas Födelsedag! Dagen spenderade jag med att åka runt halva stan med att hämta och lämna grejer innan det var dags att åka till Grönan för att träffa födelsedagsbarnet! Men så klart har jag ingen tajming och blir sen, ställer mig där i kön och inser om jag väntar en kvart slipper jag betala det dubbla priset. Sagt och gjort, hittade desutom några att prata med så det var trevligt. Väl inne så var det omöjligt att hitta T så fick se Lady Gaga själv, men bra var hon i alla fall. Sedan begav vi oss mot stan igen och jag T och J hamnade på medis och Ett ställe. Kunde inte stanna så länge men hann bli bjuden på en drink och konversera med vakterna innan jag och J sprang mot tunnelbanan. Fast han inte så långt innan jag stötte på S vilket inte var igår, så böjd honom på avskedsfesten. Hade sen perfekt tajming med tunnelbanan, lycka!

Så, det var helgen i lite korta drag, T har säkert en del att tillägga.
S

RSS 2.0