Party!

Nu är jag nästan helt fixad och klar för att röra mig mot lejonbacken! Förfesten är igång med drinkar och musik, mycket bra!
Packat har jag också hunnit idag, så nu är det bara vänta på att planet går, festen har börjat!
/S

Klänningen!

Okej, förlåt men jag kan inte hålla mig! Jag måste verkligen visa hur min klänning ser ut som jag ska ha ikväll. Taaadaaa!
 

Klänning från MQ. Paris, Kate & I, love it!

Måste fixa lite mer och packa klart allt.

/T

Onsdag, skiva och "designed by me sallad"

Just nu: Dricker kaffe med kanel, stirrar på datorn och i huvudet ligger jag i valet och kvalet vad gällande skor till ikväll. Ska jag ta mig ner till centrum och se om det inte har några fina eller ska jag köra på mina svarta jag redan har??

Dagens outfit: Baggyjeans och tröja. Snyggt, skönt och härligt grabbigt.

Min dag: Började bra, brände mig dock på gröten men ägget blev perfekt kokt. Sådant kan göra min morgon! Åkte hela vägen in till skolan, väl där inne; 20 minuter naturkunskap B. Info om uppsats. Chilling i elevhallen, målade naglarna i en söt rosa nyans. två lager färg, två lager överlack. Begav mig med J till tuben. Åkte till Möby, åt en fantastiskt god lunch med min älskade syster. Sallad designed by me. Betalade med rikskuponger, kändes bra. Njöt av en chokladbit och förberedde mig inför ett tal = hade fruktansvärd ångest. Fick ett mess, svenskalektionen hade ställts in. Talet får vänta tills efter Paris. Letade strumpbyxor, var ute efter en speciell nyans. Fann den på Åhlens. Använde klubbkortet. Fick sällskap till bussen, åkte hem. Gick ut med tuffs, kokade kaffe och återberättar min dag i bloggen.

Dagens humör: Lagom taggad inför ikväll med lite oro över skorna, annars bra.

Kvällens planer: Ta tåget med mor, far och morfar till nybrokajen. Möta upp klasskamraterna och deras medbjudna, bland annat J's föräldrar, mysigt! Ta fördrink på båten, sakta men säkert hamna i på en härlig nivå, äta god mat, umgås. Ta emot mina eftersläppsbjudna och sedan roa mig hela natten lång.

Dagens hälsning: Lollo, Anna och Saga; Tack för att ni kommer ikväll, det betyder faktiskt mycket för mig. Ses snart girls!

Got to go now,

Tuva



Natti!

Jaha, så var det dags att sova snart då. Har hunnit med ett härligt fotbad (ååå va jag älskar att titta på mina fötter nu..tihi), en skön yogalektion och packning. Ja, så nu har jag packat klart resväskan och imorgon ska jag lägga ner de sista i beatyboxen och fixa till mitt handbagage. Måste ju fixa allt imorgon eftersom jag inte åker hem mellan skivan och PARIS!

Till S:
Ja, laxwook lät ju extremt gott. Ser fram emot det när vi bor i GBG. dock kanske det blir laxwook utan lax men hallå? Är man studenter så är man. Man måste ju leva så ett tag också, fatta va rika vi kommer känna oss sen när vi jobbar. Härligt med träningen hjärtat.

Måste gå, pappa ska ha datan.

Tuva

Tvättodrama

Svettig och glad sitter jag här nu, har precis kommit hem från ytterligare en provträning som gick bättre en den förra och det bästa av allt, dom vill att jag ska spela där! Så om jag nu inte kommer till gbg (vilket jag inte tror) så har jag i alla fall ett lag att spela i här hemma, och jag för träna med dom hela sommaren då jag helt säkert befinner mig här (om vi inte står o fixar i en lägenhet , eller hur T? ) En annan kul grej var också att jag fick beröm för mina finter, eller läs försök till finter, jag som aldrig har varit teknisk ^^ Men sen avr det vissa överaskningar också men det får vi se hur det blir med..

Som sagt träffade jag min underbara lantis-kusin för att bli hennes personliga klädbärare ;) mycket trevligt att strosa och ja, det är blondie du ska vara! :) Hade lite tjejsnack i dom lyxiga omklädningsrummen högst upp i åhléns (värt ett besök!) innan vi båda skulle vidare.

Sen träffade jag min pojkvänn och vi lyckades med ett väldigt underhållande besök i tvättstugan, mycket skratt, mycket tvätt (mattor är inte roliga) och sura grannar, men tror att vi fick till det till slut i alla fall. Efter det var det dags att laga mat, laxwook, och det kusin kommer jag laga när det är min tur och vi har råd ;)

Nä, nu ska jag duscha, se på sporten och packa med det är i från pappa som jag vill ha med mig till paris!
Hörs imorn!
/SSån här tvättmaskin borde vi ha T :)


Blond, gulligt glad och lite fotbad

Nu är det nära, jäkligt nära! Om två dagar far vi till Paris för att söka efter lyckan (eller åtminstonte shopping och vårväder). Det ska bli så kul och jag känner mig lite upprymd över att det är så snart. Och inte nog med det, imorgon är det studentskiva som gäller. Har en super söt klänning och igår var jag hos frisören så håret är nyfräscht också... och blont igen. "Nu känner jag igen dig igen!" - det ska vara såhär, eller hur Saga?

Okej, så vad har jag framför mig denna eftermiddag/kväll? Jo, jag måste packa klart eftersom mamma ska ta med min väska till flygplatsen på torsdag (jag sover hos S och imorgon kommer jag inte alls ha tid med packning eftersom jag ska göra mig snygg snygg snygg), öva mer på talet jag ska hålla imorgon på svenskatimmen, sätta mig i fotbad och fixa mina fossingar och så har jag ett yogapass att se fram emot. Ja, en ganska bra kväll ser det ut att bli...bara talet som känns lite ovisst.

Tumme upp: Brygga kaffe med kanel, yammi!
Tumme ner: svenska talet imorgon... skräp.

Träffade S en idag, dock en snabbis men oj så glad jag blev. Allt känns en aning lättare när man fått lite tillskott av äkta vänskap/själsfrände/systraskap..yeah, call it what you want!

Dagens "ge mig": Ny bikiniöverdel, gärna en svart med prickar!
Dagens humör: Trött men gulligt glad
Dagens tanke: Vad vill jag? 

Nej, nu måste jag sätta igång med mina punkter så ska jag försöka att skriva mer ikväll, efter yogan kanske? Ta hand om er så länge.

En varm tanke
Tuva


 


Snabbt snabbt snabbt!

Hej och hå, så fort det går!

Jag har en hel del att göra och blogga är tyvärr inte prio ett i dessa lägen. Men jag tänkte i alla fall ge en snabb och kort update från helgen;

fredag; minns jag inte vad jag sysslade med, film kanske?
lördag; gick upp kvart över 4, köade till IDOL och dog framför SATC!
söndag: pluggade, promenerade och jobbade

Måste verkligen slut nu...det enda positiva med att ha så här mycket att göra är att man slipper tänka och framför allt känna.

Over and out,
Tuva


Berg-och-dalbana

Mycket ar hänt och många känsolr har virvlat runt senaste tiden, reunion kan vi ju börja med. Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, hade spelat i 10 minuter då J gjorde illa sitt knä igen och det var bara att åka till ks, sen tog det inte så lång tid där men väl tillbaka så var det inte så kul längre.

Då var söndagen bättre med en heldag ute på landet! Insåg att jag är mer en handy-man än en hemma fru, mycket roligare att kratta och tvätta bilen än att städa och sätta upp gardiner! och sen avr det ju härligt väder också, dock lite kalla vindar så det blev inte bikini, men hade den under ^^ Söndagskvällen blev dock inte lika trevlig med massa känslor och bråk.. men det är glömt nu så inget mer om det.

Idag har jag blivit fattig också, allt med skivan skulle betalas och eftersom alla biljetter inte är sålda fick jag lägga ut, inte så roligt.. men fick iaf mina pengar från idrottslyftet! Idrottslyftet äär attt jag lär barn hur man splar fotboll eller innebandy i en timme och får 200:- för det, mycket bra.

Nä, nu måste jag plugga, ficj idag reda på att jag har mycket mer att göra än vad jag trodde!
So long!
/s

Två tankar lika från två delar av sthlm

Varför är det ofta så på fredagar, man njuter först av känslorna av att det är helg för att sen komma hem och total kracha. Börjar med någon liten sak och sen går det utför. För några timmar sen skulle detta bli en mycket seg och sorglig fredag men det har ordnat till sig. Men trött är nog dessa två kusiners adjektiv denna kväll.
/S
Mina tankar går till dig T ikväll, miss U. (men snart är vi i Paris baby! glöm inte det)


Från insidan av en annan utsida

Jag är trött.
Tomt trött, ledsamt trött och trött som om allt var över
Ändå finns det så mycket kvar, så mycket tid, så många år, så mycket ångest.

T


Helg!

Nu här jag äntligen helg, efter att ha skrivit mitt religionsprov i två timmar och 45 minuter, på 32 sidor känns det faktiskt ganska bra med helg. Påbörjade den dessutom med glass ute i gamla stan, mycket bra! Dock ser kvällens fortsättning lite osäker ut, kan sluta med att jag sitter ensam hemma framför tv.n med en matlåda men hoppas verkligen inte det!

Imorn däremot, då är det innebandy reunion som gäller! Gamla zundas junisar mot dom nya, ska bli riktigt roligt, dock ser truppen för våran sida lite tunn ut men vi fixar det! En uppdatering om de eventet kommer var så säkra ;)
Sedan bär det av ut mot landet, det ska bli årets första grillning det vill man ju inte missa. Sen även lite slavarbete men det får man väl stå ut med.

Borde skriva ett filosofi PM nu men orkar inte riktigt, ska ta tag i det snart.. Just nu fipplar jag med min nya mp3! Ruskigt lik en ipod men är inte en. Hoppas bara att den håller längre än den andra som nog inte höll längre än ett år!

Well well, thats all for me, Njut av solen i helgen för det ska jag!
/S
ps;
Tuva, du måste skicka några bilder till mig sen, dom var ju hur härliga som helst, snyggt jobbat!

God natt

Meningen var att jag skulle skriva ett djupt, långt och något nedstämt inlägg men jag orkar inte så jag går och lägger mig istället.

God natt.
T


Bilder från igår!

Det blev en mycket trevlig kväll igår måste jag säga, dansade i mina gummistövlar och fick höra hur söt jag var flera gånger. Ego-boost! Nej men det var roligt och Lollo var så himla häftig i body och benvärmare. Underbart. Tog en massa bilder från igår kväll med Saga så jag tänkte lägga upp de får ni se hur vi såg ut!




Och här nedan är de två bilderna som jag tycker att vi blev bäst på, dramaqueens och hetingar!


Sen råkade Saga lämna mig ensam med kameran...mycket obra...detta blev resultatet!



Och till sist bjuder jag på två rumpor en puma rumpa och en..ah...naturvetar rumpa? ;)


Det var allt,
/Tuva


Lollos studentskiva!

Nu ska jag åka till Saga, tagga inför skiva och dansa på blue moon bar i gummistövlar.

/T


Koffeinrus och kunskaper kring zoologi

Dags för dagens andra inlägg.

Träningen imorse gick mycket bra, yogan ger mer och mer resultat och det får mig verkligen motiverad att kämpa lite extra för sommar-09-kroppen. När jag kom hem från allt var mamma hemma och åt lunch så vi gjorde sällskap. Stackars mamma var jättetrött och försökte sig på en alvedon-kaffe-kick men jag vet inte riktigt om det fungerade. Det sista hon sa innan hon åkte tillbaks till jobbet igen var; "Om jag gör allt i slow motion kanske jag överlever det hela."  


Ja, och detta är vad jag sysslat med fram tills nu, duschat och börjat jobba på håret inför ikväll, målat naglarna oranga...även det inför ikväll, (det kommer vara galet men ja, mer bilder kommer upp imorgon) druckit kaffe ur min stora hjärtkopp så jag har lite för mycket energi nu och koffeinkicken gör mig något hyper, pluggat servering och barteknik (ska i alla fall lära mig 5 pre-dinner cocktails innan jag går ut ikväll), messat med Saga och tagit en dagens outfit.

Franskt matkultur är mycket knepig måste jag säga. De äter alltså snäckor men kallar det sniglar? Eller det kanske inte är matkulturen som är knepig, det kanske är fransmännens kunskaper i zoologi som brister?

Dags att lära sig fler drinkar nu, kom igen Rob Roy och Gin by me, sätt er i min hjärna och stanna kvar där tills provet är över, tack.

/Tuva

Vår?

Vad hände med våren, det som var så varmt och härligt är nu bara grått och kallt, funderar seriöst på att ta vinterjackan i kväll för att slippa frysa när vi (jag och tuva) åker hem.. Har precis suttit och tagit reda på nattbussarna och inga går till liljeholmen! tycker att det är lite konstigt faktiskt, men det är ju bara 100m typ mellan marievik och liljeholmen så det får bli så. Mycket bättre att vara ute på helgen när tunnelbanan går hela natten, men men, jag ska inte klaga, bor ju mer centralt än vissa andra ^^

Som föregående skrivare så borde jag också plugga, men det känns inte så lockande.. Borjade prata med en av T:s (inte tuva) klasskompisar på vägen hem från provträningen (som förövrigt gick bra) och hon hade pluggat i göteborg. När jag frågade avr hon tycket om gbg så sa hon regnit och blåsigt, och inte lika gemytligt som hon trodde. Men, alla är ju olika så jag tror fortfarande att det kommer bli jättebra!
och för att förtydliga det här med mat/biologi-diskussionen vi har, man äter snäckans kropp helt enkelt, inte snigeln i snäckan eller vad du nu sa, för namnen påvisar att det är två olika arter men dom är ju släkt. så tuva, du ska smaska i dig snäckans kropp i paris, själv ska jag äta musslor!
Nä, du, nu måste jag plugga så jag får något gjort innan träningen och utgången ikväll (där det fortfarande saknas tema, dock har jag fixat tuvas! bilder kommer att tas då jag har fixat min kamera)
/Saga

Onsdag 22 april 2009, Tagga!

God morgon på er!

Hoppas ni mår bra idag, själv har jag precis ätit frukost så nu är jag mätt och glad. Jag ska strax träna, idag blir det powerwalk från 10.30-11.45 och sen yoga vid 12. Sen ska jag gå hem från gymmet också. Känner att jag behöver träna lite extra idag eftersom jag ska på skiva ikväll. Mitt hjärtas skiva!  Innan skivan ska jag hem till Saga och mysa lite, göra oss i ordning och så tillsammans. Kan de bli mer trevligt? Det är så himla skönt att ha en kusin som är lika gammal som en själv och att vi faktiskt passar ihop så bra som vi gör är riktigt skönt.

I eftermiddag ska jag plugga en hel del, måste nog svara på samhällsfrågorna...och läsa serveringsboken och barteknikshäftet (måste lära mig alla pre-dinner-drinkarna idag!). Sen vore det ju väldigt bra om jag i alla fall började skriva på min svenska uppsats (för MVG) som ska handla om språket och människan. Det är AC som gett mig uppgiften så den måste vara felfri när det gäller regler och stavning kring svenska språket och dessutom måste jag analysera språket in i de minsta detaljerna ur 1000 synvinklar. Och jo! Det ska vara en röd tråd genom den långa uppsatsen. Med inledning och ett schysst avslut. Men tjena liksom, känn pressen Tuva!  (AC är inte att leka med...)

Nej kära vänner klockan närmar sig halv 11 och jag ska göra mig redo för en låååång powerwalk och skön yoga. Igår insåg jag hur mycket vigare jag blivit sen jag började gå på yogan seriöst i januari. Det kändes så himla bra att det ger resultat och inte bara det, jag kan göra en massa armhävningar nu, på fötterna! Jag är faktiskt stolt. Glädjerus.

Vi hörs senare!

En varm tanke,
Tuva

Tisdag

Så, nu har jag hjälp Emma med hennes blogg så att hon kan använda den i hennes estetarbete. Blev ganska söt om jag får vara ärlig.

Tillbaka till de här med sniglar och snäckor. Man äter ju sniglarna ur skalet liksom...så man äter snäckor? Eller äter man sniglar ur snäckskalen? Jag fattar inte de där, men i vilket fall som helst vill jag smaka de där läskiga djuret som smakar vitlök och kyckling. Eller vill jag?

/T


Snart..

Så var jag hemma från en inte allt för ansträngande dag i skolan, en lektion och där utövades vollyeboll. Kanske lite jobbigare än gårdagens lektion med 1 timmes fysik, men svårt att avgöra. Nåja så lätt är det inte alltid i skolan snart ska jag börja plugga till mitt gigantiska religonsprov osm jag har på fredag. Judendomen, kristendomen och islam.. inte mina områden om man säger så.
Har lite dåligt samvete för att Tuva skriver mycket oftare än jag, men å andra sidan har jag den här helgen faktiskt varit hos min mamma och vår dator är på rehab för en mkt allvarig virus infektion. (och det var inte mitt fel!)
Tänker mycket på i höst nu, vill verkligen att vi ska komma in i Göteborg! Har ju inte nämnt vad jag ska gå där, så det kommer nu:
1. Samhällsvetenskapligt miljövetarprogram- har insett efter 3år natur att jag kanske mer gillar det samhällsvetenskapliga men miljö har jag alltid tyckt om så detta skulle passa perfekt!
2. Miljövetenskap med inriktining naturvetenskap- Men  i andra hand så för jag stå ut med lite mer natur ändå, och man får bestämma inriktning själv.
3. Sports Coaching- Idrott har jag ju alltid gillat det är mer vad man blir efter man har läst detta i 3år som gör att den hamnade på 3.e plats
Sen sökte jag ett antal till men det är dom här jag vill gå!

Nä, borde gå och plugga nu, ikväll ska jag faktiskt iväg och provträna så är lite nervös.. och i morn är det skiva som gäller för mig med, dock inte samma som T.
I'll be back!
/S
Ps; Tuva, dom du ser på gatan och tänkte äta heter inte sniglar, det är snäckor. Sniglar är dom Utan skal. ;)

Update from school

Hej sweeties!

Är i skolan nu, har hål timme i två timmar. Oerhört kul... Och lektionen vi hade innan var fullt meningslös, vi (eller ah, inte jag) prövade olika energidrycker och så läste vår lärare en text för oss om just energidrycker. Inte alls givande men ja, jag får ju närvaro i alla fall...Hoohoo...

Har sökt ytterligare några lägenheter nu och efter att jag har skrivit klart här ska jag in på lite fler sidor och se om de inte har lagts upp lite nya annonser om boenden. För varje dag närmar vi oss Göteborg, jag vill verkligen dit. Saga, det vill du också va? Vi kommer ha så kul och jag är så glad över att du godtagit mitt kök med gröna pryttlar :) Jaja, mer om det lite närmare.

Någon som är snart är Lollos skiva, imorgon kväll ska jag ta mig till Blue moon bar och festa på temat "Ursäkta, jag kommer precis ifrån..." och jag vet precis vad jag ska ha på mig, lägger upp bild på torsdag så får ni se då!

Nej, nu ska jag kolla lite lägenheter.

Kaatjing!
Tuva

Raketsnabbt!

Okej, snabbt inlägg nu då. Ska iväg och träna Body Pump med Lollo och skulle egentligen bara kolla min mail (tre bloggar jag följer, facebook, blocket, lägenheter i göteborg...) lite fort. Men som alla vet blir det inte riktigt så. Men ni ska ju njuta av att jag tar mig tid att uppdatera lite så att ni inte blir ledsna i ögat när går in på bloggen och finner den Ouppdaterad! I alla fall, här kommer veckan schema;

Måndag; Skola 8.00-14.30, Hämta Ludde, Body Pump 18.00, Läsa s. 1-10 i serveringsboken, läsa barteknikshäftet, skriva klart högtidstalet och städa rummet.

Tisdag: Skola 11.00-17.00, läsa s. 11-20 i serveringsboken, läsa barteknikshäftet, börja skriva p åsvenska uppsatsen, öva på högtidstalet, yoga 20.00, the mentalist 21.00.

Onsdag: Ledig från skolan, jogga, läsa 21-30 i serveringsboken, läsa barteknikshäftet, öva på det förbaskade talet, skriva i stort sett hela uppsatsen i svenskan, core-träning, träffa Saga, Lollos skiva!

Torsdag: Ledig från skolan, PLUGGDAG!! (Läsa barteknikshäftet och s. 31-40 i serveringsboken, finaslipa på uppsatsen, öva på talet, göra samhälssfrågorna och göra klart estetbarbetet), Body Pump eller vattengympa, kanske båda?

Fredag: STÄDDAG! Läsa barteknikshäftet och serveringsboken s. 41-50. ÖVA PÅ TALET! Jogga, Möte 11.00.

Lördag: IDOL audition med Lotte hela dagen.

Söndag: träna på förmiddagen och jobba på eftermiddagen/kvällen

Puh, nu måste jag rusa!

So long,
Tuva


Time to go!

Ska strax hoppa upp på cykeln och mig ner till the station. Ska nämligen åka till jobbet och tjäna lite pengar.
Arbetstid idag: 13-17.
Humör: Piggare än igår men lite motig för jobb.
Väder: Sol och klarblå himmel vilket är bra för FRIDAY'S, sämre för mig som måste vara mer aktiv på jobbet... hehe...
Söndag igen också, suck. Och har jag pluggat något i helgen? Nej! Igår var en så hemsk dag att jag får ångest bara av att tänka på den. Dels för att jag var så oaktiv man kan vara och dels för att jag inte är lika duktig idag med mitt projekt TAB.

Måste gå,
Peace
Tuva

Äta sniglar?

Jaha, så var det lördag förmiddag och jag var ute och sprang en timme tidigare idag. Det känns mycket bra. Middagen igår var mycket trevlig och otroligt god, tack så mycket värdparet! 

Igår var jag helt inställd på att jag ville äta sniglar när vi är i Paris... i alla fall smaka! Men så när jag kom ner till vattnet under min springrunda såg jag en stor snigel som sakta drog sig fram över stigen och efter sig lämnade han/hon ett spår av glansigt slem. Då kändes det inte alls lika lockande att sitta på en mysig restaurang med snigeln på tallriken. Dock har jag hört att det näst intill bara smakar vitlök och konsistensen är som kyckling vilket jag älskar! Men det säger man i och för sig om hund också och jag skulle aldrig, aldrig, aldrig äta en hund! Sniglar känns mer okej faktiskt och vem vet, myror i choklad kanske också vore något att prova när man är utomlands någon gång?

Peace out,
T


Mätt och belåten

Så, då var vi ett steg närmare Paris, middagen är avklarad och planerna börjar ta form. Vi insåg att det inte bara är vi i Sverige som är lediga 1maj så den dagen blir det mycket upptäckande av Paris till fots. De andra sevärdeheterna tänker jag inte äns försöka stava nu, det får bli en mer detaljerd uppdatering senare :)
Nä, dags att sova, för imorn är det mycket fotboll, lite innebandy (SM finalerna! sänds på tv) och hemma mys eller ev bio :)
Sov så gott!
/S

Middag inför Paris!

Nu är det nära, snart flyger vi till Paris. Ikväll ska jag och mamsen hem till Saga och Lena. Mamma och Lenas moster kommer såklart också. Vi ska äta middag och planera lite inför resan. Ska bli trevligt och ett bra sätt att njuta utav en Fredag. Nej, nu måste jag gå ut med Tuffs, hämta Ludde och göra mig i ordning för när mamma kommer hem från jobbet vid kvart i fem ska vi åka. Jag hade velat köra... men mamma blir så rädd då
.


Paris, paris, paris.

/T -  Lantiskusinen

Lägenhet

Söker lägenheter för fullt och hoppas på att turen kommer till mig någon gång. Här är en lägenhet jag gjort en intresseanmälan på. Den ligger inte så långt från city är på 63 kvadrat och hyran ligger på 4292 kr i månaden. Den skulle vara perfekt!



Liknar den inte den vi ritat upp Saga? :)

/Tuva

Information om valet på studera.nu

Hej sötisar!

Nu (efter en ansträngande städning och en trevlig stund på gymet med Lollo) har jag tid att berätta lite om programmen jag sökt in för hösten.

1. GU-19777 - Hälsopromotionsprogrammet, Kostvetenskap 180hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg
2. GU-19706 - Dietistprogrammet 240hp Dagtid,
Normal undervisning, Helfart (100%), Utbildningsprogram,
Göteborgs universitet, Göteborg

Alltså, i första hand
(och egentligen det enda) jag vill komma in på hälsopromotionsprogrammet i Göteborg. Programmet tar upp vikten vid god hälsa som kokas ihop av olika delar av livet. Mycket spännande och säkert enormt givande! Håller tummarna stenhårt för att jag ska sno åt mig en plats. 

Mitt andra val är också i Göteborg på deras dietistprogram. Ett program som inriktar sig mer på den sjuka människan och handlar mer om klinisk näringslära än om mentalhälsa bland annat. 

Som ni ser har jag inte gjort några andra val eftersom jag inte vill göra något annat. Så kommer jag inte in får jag väl bo kvar hemma och fortsätta jobba på FRIDAY'S... men jag kommer inte, jag MÅSTE komma in! 

Håll tummarna med mig, beskedet får jag i juli!

T


Prov!

Sitter i skolan nu, ska göra ett prov om öl om en liten stund. Kommer ta ungefär 10 minuter...så jag åker in till Sumpan (fram och tillbaka tar det 3 timmar ungefär...). Inte värt det!! Men i och för sig kommer det göra att jag får mitt betyg i drycker som jag behöver för att komma in på hälsopromotion.. vilket i sin tur innebär flytten till GÖÖÖÖTEBORG. Oj. oj..

Värt det...? Ja!...  

I can see the sun in your eyes
Tuva


Mellan frukost och tandborstning

Oj, oj, oj! Jag som tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om mina val på studera.nu så att ni får lite mer information men det har jag verkligen inte tid med nu. Måste rusa, ska på ett möte innan jag ska in till skolan för ett 15 minuters kort prov. Super kul.. NOT!

Har hittat ännu fler lägenheter idag som jag gjort intresse anmälan på, Göteborg snart kommer vi!

/T.F.

15 april!!

Jaha, så har äntligen den 15 April kommit. Nu är det sista dagen att göra ett val inför framtiden för oss som tar studenten (och andra som också vill plugga vidare såklart). Hujeda mig!

Tuva

Back to school

Så, då var det härliga lovet slut.. Det tillbringades som sagt på mitt landställe där det blev skoshopping för oss båda, släkt besök och solning samt promenader och god mat. En mys helg helt enkelt!
Men nu har ju allvaret börjat igen, igår skickade jag in min universitets ansökan och topp tre är göteborg så vi får se hur det blir, men jag håller mina tummar! Dagen i skolan var inte heller allt för jobbig, en fysik med genomgång och en bioteknik med rollspel, ja inte det vanligaste kanske men ska nog påpeka att det kommer mer vara som en debatt.
Och i kväll är det faktiskt utgång som gäller, skiva med tema något på S¨så det blir ju inte allt för ansträngande för mig ;)
Nä, det var nog allt, over and out!
/S
 

Glad påsk!



Åker till Sagas landställe idag och kommer hem på söndag eller måndag då därför tänkte jag önska er alla en glad påsk och meddela att jag skickat in min ansökan på studera.nu. Läskigt... Men mer om det senare.

Vänskap är en själv som tagit bostad i två kroppar,
Tuva

Tuvas första inlägg

Sådär, nu har jag fixat och trixat lite designen på bloggen och jag tror att det blev ganska bra. Ska skicka iväg ett mess till Saga och be henne titta på den. Vem vet, hon kanske tycker att den är super ful!? Skriver mer så fort jag fått tecken från Saga att den är godkänd.

Over and out
Tuva


Välkommen till vår nya blogg!

Nu är den här, de två kusinernas nya blogg! Just nu är det Saga som skriver och jag är nybörjare så för att få finesserna så får vi vänta på Tuva.
Men vi återkommer!

RSS 2.0