Planering

Har varit dagens ämne, planering av veckan, planering av Böteborg och nu shoppingplanering för USA! Måste ju veta vert forever 21 ligger innan jag åker dit!
I alla fall, mycket trevlige date idag med kära T, men vi insåg att det mesta som går att göra och planera hänger på att vi har en lägenhet. Så vi har iaf sagt att sista juli ska vi veta vart vi bor. Men mamma hade ev ngn lägenhet via en kollega, så vi får se hur det går.

Hade ju träning idag, var nog den jobbigaste hittills men det var bara kul. Gillar faktiskt backträning men fick tyvärr lite ont i mitt knä idag, eller ont ont, det låster sig vilket inte är så skönt, men det har gått över nu.

Orkar faktiskt inte skriva mer nu, ska vänta på ett spännande samtal (på vissas jobb händer det saker..!) Måste bara tillägga hur trevligt det är att ha en så nära och underbar vän/kusin som jag har! Love U

S

Varmt

Man ska inte klaga på att det är varmt, och det vill jag inte göra helller, men; i våran lägenhet högst upp (våning 7 och 8) med inglasadbalkong och nästan alla fönster i solsidan, så blir det ganska varmt här inne! Så problemet blir att det inte går att sova, för att det är så varmt!
Vilket resulterar i att jag är väldigt trött idag, men jag blev på lite bättre humör nu när jag lyssnar på P3 och fick höra Rise and shine-The cardigans, vet inte om ni har hört låten men introt har jag som ringsingnal (den som alla undrar vad det är för något men jag kan berätta att låten är väldigt mysig)
Nu ska jag ut och sola, akta så ni inte bränner er!
S

See the waves go down
See the moon alone
See the world unshown
I raise my head and whisper

Rise and shine
Rise and shine my sister

Analysera mera?! Nej tack!

Analysera, ja analysera var ordet.

Jag gör det för mycket.

T


Tre flickor från Rom

Var det en man som kallade mig R och A för, lite random så där när vi gick förbi. Haft en supermysig dag med dessa flickor! Satt först själv med R i slussen och solade innan A kom och gjorde oss sällskap, där efter gick v i till mariatorget och åt middag, jättegod pastasallad med kykling och avocado (tack A) innan vi prommerade vidare till hornstullstrand, och långholmen och sedan tillbaka till hornstull igen. Mycket skrattoch en del oväntade upptäkter, eller vad säger du R?

Morgondagen blir en date med kära T, solning, träffa H för klädbyte och träning i liljanskogen.. varmt väder verkar det bli i alla fall. Helgen börjar få lite planer också vilket jag gillar!

Nä, nu ska jag se fotboll, ha det bra alla läsare!
S

Hua!

Det är 250 stycken som har sökt till hälsoprommotion- kostvetenskap i förstahand, totalt 1010 som har sökt programmet. Jag är en av dem. Enbart 30 kommer in. Jag har ont i magen.

Dags att börja oroa sig?
T

Måndag!

Okey, måndag igen. Nu går det ganska fort må jag säga. Hua! Idag kommer min kära vän Johanna hem från en vecka i solen, dock drömde jag att hon ringde och sa att hon skulle stanna ännu en vecka. Hoppas att jag inte drömmer sanndrömmar! Annars är det en ganska lugn vecka men jag ger er ändå min planering!

Måndag: Plugga körkortsteori, köra lite bil förhoppningsvis, simma och om jag får som jag vill ska jag även träffa Lollo.

Tisdag: Körlektion på förmiddagen, en dubbel sådan för att sedan träffa S inne i stan, right? och planera vårt kommande liv.

Onsdag: Ett besök på körskolan även denna dag, plugga teori och träna body pump.

Torsdag: Mitt sista möte, jag hoppas det går bra och att jag kan klara mig själv och inte bryta ihop totalt. Annars ska jag försöka köra lite bil och plugga körkortsteori. Träna på något sätt ska jag också hinna med, spinning möjligen?

Fredag: Det ryktas om att Ludde ska vara hemma så då blir det barnpassning. Troligen kan jag honom till badet här i Vallentuna då får jag sol, han får leka och inget kan gå sönder där hemma. Bra.

Lördag: Nada planer, spinning möjligen?

Söndag: Jobb, 11.30-19.

Under denna vecka vill jag även hinna med att träffa Tessie och Johanna, det var länge sen nu. Sedan borde jag ta tag i teorin ordentligt och boka gillingebanan.

Okej, men du, jag ska nog åka med mor min och simma. Take it easy!

T

Söndag

Okej, då kan vi bocka av tre av fyra "to-do-punkter". Jag har nämligen kört bil, letat lägenheter och tränat body pump. Duktiga jag. Nu återstår enbart lite teoretiskt plugg med du&jag i trafiken och sedan har jag varit en god flicka. Trots fem timmars sömn liksom. Hejja!

Nej. nu vill Lotte ha datorn.

Love
T

Sudenly sunday

Då var det söndag igen, och helgen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig.. MIna småtjejer åkte ut redan i kvartsfinalen så efter ett spontant vattenkrig igår kväll åkte vi faktiskt hem. Dock vart det lite struligt och jag hamnade i kunsängen på pendeltåget för den sista biten hem. Men allt gick bra, var dock väldigt trött så blev en lite för lång sovmorgon idag..
Och alla tjejerna var jätteduktiga och vi hade en trevlig helg ändå med mycket värme och även disco!

Till veckan är väl planerna lite vaga, imorn ska det bli bad, men just nu är jag ensam på det som om någon vill följa med så säg till! Tisdag skulle vi väl ses T? Och ¨på kvälen är det tillbaka till min gamla gympasal, KTHhallen för löpning bland backarna där. Ons riskkurs med E , trevligt att träffas igen! Torsdag träning på kvällen och helgen är helt oplanerad.

Nä, ska gå och kolla om det behövs hjälp i köket här i älvsjö!
S

Hej Sweeties!

Det är fortfarande fint väder, galet varmt men man ska inte klaga. Fast jo...när man inte äns kan ligga ute i solen utan att det bränns och man får ont överallt då är det inte kul. I och för sig somnade jag vid 6 imorse så jag får väl skylla mig skjälv att jag är så grinig idag. Gick ut med en vän och skulle egentligen bara ta en drink men nej, det blev inte bara en drink men inte så jätte mycket mer dock drog jag ut på de lilla jag drack att klockan hann bli mycket mer än planerat..och det märktes på alla mess mamma/pappa skickade. Ville hålla mig på det klara och jag tycker jag lyckades pretty good. Dock känner jag av sömnbristen idag vilket är tungt.

Men men, inte ska vi gräva ner oss i tjafs kring gårdagen. Nu är nu och därför får ni mina planer för dagen;

Well, jag ska försöka att plugga lite körkortteori men det är förbaskat svårt eftersom jag sitter med en tjock bok och bara läser. Vad fastnar och vad fastnar inte är frågan jag ställer mig med jämna mellanrum. Jag ska också iväg och köra lite bil så att jag kan visa hur duktig jag blivit för min fröken på trafikskolan. Hon är mycket snäll och ärlig. Det gillar jag. Jag borde också leta efter lägenheter till mig och S, vi har dock sökt en men man måste ju ha några att spela med liksom. Och slutligen är det ett body pump pass jag ska gå på om sådär två och en halv timme. Jag ska bli stark!

Idag kommer min lilla Gullefjun hem också, dock ikväll men ändå. Hon har varit på P&L och spridit glädje. Miss you.

Okej, nu ska jag leta lite lägenheter och sedan blir det vattenpause.

Till S: Gah, jag börjar på panik snart älskling. Vi måste kirra allt som har med GBG att göra inom loppet av t vå månader och det känns som way to much. Men vi får ta en picnic och göra upp planer. Jag tar med penna och pappar, här ska skrivas och dokumenteras. Nu kör vi!

Love
T


Favorit i repris

Ja, denna tee hittade jag egentligen under min storhetstid på tuvas.webblogg.se och föll pladask. Jag älskar den! Därför är jag tvungen att visa er den nu när jag bloggar på annan adress. Visst är den lovely?


Jag fick lite rapporter från vår kära S och hon meddelar att hennes flickor är strålande och gör ett bra jobb. Vi håller tummarna för pokal men påminner även alla om att det är viktigast att ha kul (dock är det väldigt kul att vinna..)

Har varit på spinning så nu är det duschen som väntar,
T

Godnatt

Jag har gått hotell- och restarang programmet på gymnasiet. Jag kan laga bra mat, god mat som medför mycket beröm. Jag är duktig på att ta lite av varje och göra det till en festmåltid...precis som idag. De andra i la familia hade ätit pizza och helt tanklöst rensat kartongerna så när jag trött och sliten trillar innanför dörren strax efter tolv på natten som den arbetsmyra jag är finns det nada att äta. Eller nej, nu ljög jag. Det finns kräm men det har lever jag ju på och enligt mina kunskaper är det inte super nyttigt. Så nu var det bara att swischa ihop någon. Jag gjorde couscous...hittade lite isbergssallad som jag skar upp. Tog  fem centimeter gurka och skar ner. Blandade allt tillsammans med en rode islands sås som jag hittade i kylen, troligen från en av salladerna mor min köpte till lunch idag. Så här sitter jag, fredagen då jag blev stormad på jobbet av alla som ville se Sverige förlora mot England och äter besk sallad med couscous, gurka och fet salladsdressing.

Jag är inte sorglig...jag ska flytta till Göteborg!

T

Design

Puh, nu har jag jobbat en hel del med bloggen och ändå är jag inte nöjd. Får låta det vila lita nu och sen får jag ta upp arbetet igen när jag inte är så blind på det.

Puss
T

Michael Jackson - kungen

När jag vaknade hade jag fått ett sms från Lollo. Hon skrev att Michael Jackson var död. Jag dog lite när jag läste det. Jag har alltid gillat honom, varit ett fan och hoppats innerligt på att de elaka rykterna inte får ta över och låta hans arbete lida. Han dansar som en gud, sjunger som en mästare och han är kungen av Pop. Jag blir nästan lite tårögd, hade hoppats på att få se honom live en enda gång och önskar att jag var född några år tidigare att jag kunnat ta del av hans mästerverk när de var som störst.

Så många minnen som jag förknippar med MJ's låtar, så många gånger jag blivit på bättre humör genom att trycka på play och dansa runt i hela huset skrikandes hans låtar. Minns du alla gånger vi dansade i ditt kök Lollo?? The way you make me feel kan jag fortfarande höra från den dagen och hur glada vi var, taggade inför allt.! Glädjen och musiken finns kvar. Dock inte vår kung. Rest in peace.

/ Tuva

Dags att åka

klockan är tio i åtta strax och jag ska iväg, är dock inte lika utvilad som jag borde vara men jag får orka ändå. Kom på ett jättebra ordspråk igår natt nära jag skulle sova men har tyvärr glömt det nu..
Tuva håller er uppdaterade i helgen, men passa på att vara uta i helgen för det ska jag!
S

God kväll mitt hjärta!

Ledsen för att jag inte varit någon god bloggerska idag men hallå?! Vädret har varit kanon och jag har fastnad i en bok som jag älskar. Och juste, alla körkortsstuffs är planerade nu återstår bara lite anträngning så alla dessa pengar jag lägger på det är mödan värd. Det går dock inte så flytande som det borde. När jag låg i solstolen och stekte idag med teoriboken 1 meter ifrån mig iaktog jag den noga och kom fram till att den var väldigt fin och spännande...DÄR DEN LÅG PÅ SÄKERT AVSTÅND FRÅN MIG.

//T

Spinning!

Är faktiskt väldigt roligt! Trots att man svettas så sjukt mycket är det träning som är jobbig utan att man inte riktigt tänker  på det. Så i fortsättningen lär det bli mer spinning för min del, det kan jag lova! annars har det inte hänt mycket sen sist jag skrev, borde egentligen packa nu eftersom jag ska upp tidigt imorn, kl 06.45, vilket inte har hänt på väldigt länge..
Så ni får hålla era tummar för AIK F-98 i helgen, förra året van vi B-slutspelet (mot Hammarby!) men i år sikar vi på A.
Ha en riktig rolig helg, och missa inte heller u21 EM imorn, Sverige-England, semifinal!

Saga

Dagens goda gärning

Gjorde jag idag på spårvagnen hem, en liten flicka satt där med sin bror och pappa och hade skrapat upp knät (så lite som det går) men van som jag är insåg jag att ett plåster skulle göra susen och tog fram det. Och vips var jag studens hjälte! Känndes bra om jag får säga det själv ^^^.
Tänkte lägga upp en bild på hur min baddräkt ser ut, men hittade ingan bild på topshops hemsida så det får bli en annan gång..
Nä, nu ska jag göra mig iordning för kvällens träning, som idag är spinning med laget. Och fast jag inte är så bra på att cykla så tycker jag att såinning är ganska roligt, var det sista jag körde det så kanske har en annan inställning efter ikväll.. Enda minuset med spinning är att man cyklar länge och långt utan att komma någon vart!

S

Ps: slutfrasen i mitt förra inlägg berodde inte på någon tillfällig balckout utan att min pojkvän var så snäll och la till det, ifall ni trodde att jag hade blivit käpp!


Tänkte ge er lite bilder från midsommar



Love
T

Baddräkt!

Idag bilr det premiär för min baddräkt, även om man kanske får lite konstig bränna, så måste jag våga nu. Orkar inte äns skriva mer för att det är så varmt här inne, jag smälter bort!
Ut i solen nu, för det ska jag!
saga " miss the coolest girl in town for sure" jernberg puss puss alla gullisar ÄSLAR ER MYSIZAR

Mangel

Ett ord som många i vår ålder inte använder så ofta skulle jag tro, inte jag heller för den delen men idag kom undantaget. jag har extraknäckt som hemmafru idag och städat, tvättat och alltså manglat. Det gick bra trots att det nästan var 100år sedan jag var med mina föräldrar och fick se (och lära) hur man gjorde, och att man ska akta fingrarna! MIna fingrar är kvar och lakanen är hyfstat släta, men måste nog jobba lite mer på tekniken.

Annars då, ja, jag sitter uppe på mitt rum nu trots det fina väderet, städerskan har kommit så jag ska snart gå, men vill äta lunch innan.. Men vill ju inte vara ivägen för henne så tänkte vänta med att gå ner tills hon är klar med undervången. Dagens I-lands problem, jag vet..

Förutom att jag väntar  på att städerskan ska bli klar så håller jagpå att fixa mig inför dagens date! Har på mig min nya klänning (rutig från rouls by mary) köpt av min älskling! (överaskningar gillar jag) och sminkar mig lite, ingen idé att ha för mycket, smälter ändå bara bort i solen.

Ska även ner till biblioteket för att se om dom har stipendium boken, alltså, när man är fattig student kan man söka stipendium, och trot eller ej så finns det massor! Tex så sökta min mor ett stipendium för typ lungsjukaa kvinnor i Linköping, Och hon är varken lungsjuk eller var bosatt i linköpning, låter lite konstigt kanske men nu kommer vi till poängen! Eftersom ingen annan hade sökt och dom hade pengar att dela ut så fick hon dom! Så nu ska jag försöka med samma bedrift för att få lite extra pengar till GBG, vad säger du om det T?

Ut i solen nu!
Saga

För en bra start på dagen

När jag var liten (läs: när jag gick i nian) hade jag fruktansvärt svårt att få i mig frukost på morgonen. Det tog liksom emot och jag blev alltid super illamående. Om det inte vore nog med det, varje gång jag åt frukost på tvång blev jag tidigare hungrig för lunch än om jag struntade i det. Och vi är inte klara här, eftersom jag alltid haft det knepigt med mat/utseende tyckte jag att det var ett strålande sätt att spara in några kalorier på. Dumma, dumma unge.

Vad jag inte visste då var att förbränningen lägger sig i ett slags viloläge under kvällen och när man väl äter på morgonen kickstartar man igång det igen. Alltså, äter jag frukost klockan 7 förbränner jag mer än om jag väntar tills lunch klockan 12 eftersom kroppen sparar alla kalorier från föregående middag. Kroppen behöver bränsle för att orka och äter man frukost blir man mer pigg under hela dagen. Den lägger liksom en grund som håller i sig. Jag säger inte nu att frukosten gör att man inte blir hungrig resten av dagen men sötsuget minskas (speciellt under eftermiddagen, märkligt men sant), humöret håller en mer jämn nivå och man orkar mer.

Därför har jag börjat äta frukost igen och nu är jag beroende av den. Ibland är det enda anledningen till att jag orkar masa mig ur sängen, en god frukost och mitt morgonkaffe

Njut av frukosten, ingen annan mår så bra av den som du.
T - för din skull 

Afterwork med pasta och värkande ben!

Oj, oj, värmebölja även här på bloggen ser det ut som. S har återigen kommit igång med bloggandet efter en solsemester som en viss kusin inte alls är avis på och läsarstatistiken har stigit med nästan 50% idag. Det tycker jag (och givetvis S också om jag får tala för henne) är enormt kul och vad det beror på kan vi låta gudarna spekulera i.

Ja, men jag då, hur står det till med mig? Det är mycket bra faktiskt. Har precis dödat en finne som inte alls sitter på ett så smickrande ställe...precis bredvid ögonbrynet in mot näsan, mycket vackert. Dock har jag lite värk i benen efter att hårt arbetsplats. Minns ni när jag sa att soliga dagar och stockholmare betyder stört mycket jobb för min del? Då kan jag tillägga att det inte blir bättre när det är någon viktig fotbollsmatch som vi sänder på stora filmdukar. Och nu har ju S informerat mig om vad matchen faktsikt handlade om så nu är jag också på det klara varför vi alla skrek YEEEES och beställde in så fruktansvärt mycket starköl att mina stackars armar knappt kunde byta låt på iPoden när jag åkte hem.

Min tanke med detta inlägg var förövrigt att knepa ihop en bittert med ack ironiskt text om manlig stolthet eller en krönika kring hurvida vårt instresse väcks av män som får uppmärksamhet av andra kvinnor bli högst ointreserade så fort vi vunnit dem. Men eftersom jag hann äta upp mina kalla portion pasta med köttfärsås innan min hjärna hann starta tänkte jag krypa ner och sova en stund innan möte i roslagsnäsby och date med älsklings-S väntar i morgon. 

Så, det var några ord från mig.
 

Sovdags

har ju inget bättre för mig så kanske ska passa på att sova lite, och lämmna tillbaka spotify som jag lånar av H. Matchen slutade i alla fall med svensk seger, så nu är det semifinal mot england, på fredag tror jag. Så jag hoppas att jag kan se den, för då befinner jag mig i Västerås med mina knattar för att spela Aroscupen vilket ska bli skoj!
Tänkte bjuda på lite nya klänningar från forever21, eftersom jag ska dit och shoppa snart!
Sov gott!
/S


Bröstmuskeln

Har jag lyckats stäcka under dagens träning, vääldigt ont gjorde det kan jag tala om! Det var också väldigt länge sen jag lyckades med något sånt.. Annars var det en väldigt rolig träning med mycket variation, det gillar jag. Träffade även en gamal klasskamrat sen högstadiet, vilket var trevligt, folk kan ändras lite med tiden verkar det som.
Nu börjar andra halvlek av Sverige-Serbien, och det står 3-1,
Heja Sverige!
Saga

I can buy you

Ja, inte jag i alla fall, för jag är en riktig fattig student dessa dagar, mitt i sommar rean och allt,. Men den låten är bra, med A camp så klart! Fast inte senaste skivan utan förra, om ni skulle undra.
Idag har det varit en trevligt dag, träffat U och varit i stan, gptt runt och solat i hummlegården. Trevligt, med mycket prat om framtid, vänner och träning, vad annars ;) Har även pratat med E som dessutom har sätt till att vi ska gå riskutbildningen för körkortet nästa onsdag, två flugor i en smäll alltså, mycket bra.

Snart är det träning, hoppas på något som inte är allt för jobbigt så man inte avlider i denna värmen.. Fast hinnderbanan vore inte helt fel, om det var lite på skoj skull så klart! Vi samlas nämligen alltid vid karlbergs hinderbana, men förra gången jag var med så använde vi inte den. Sen är det ju fotboll som gäller i kväll, Sverige-Serbien U21 EM (framtida killar alltså, i våran ålder T) Heja Sverige!
Over and out
/S

Hej tisdag, hej värme!

Ja, idag är det varmt, jättevarmt! Ändå sitter jag inne och bloggar, vad kan detta bero på? Jo, dagens planer är körlektion och jobb vilket innebär att jag inte alls vill trötta ut mig med att vara i solen nu innan jag åker. Det kommer bli tillräckligt mycket på jobbet idag kan jag tänka mig...

Tack S för uppdateringen om Grekland och de fina bilderna. Lovely! Och ni är så söta, jag sotter och småler när jag ser de fina bilderna på er. Ja, jag är svag för sådant och blir lite larvig av mig i hemlighet... för på utsidan tror jag inte på kärlek... punkt slut.

Okej, nog med tjafs.

T

På darriga armar

bloggar jag nu, min systerliga PT lät mig jobba ordentligt idag, och jag inser hur svag jag är i överkroppen. Har också hunnit med att träffa underbara S för en lunch date, som var mycket trevlig, både prat om framtid och gamla minnen, tänk vad tiden går fort.

Men tänkte passa på att berätta lite mer ingående om min resa, samt visa er lite bilder. Vi bodde på ett jätte mysigt hotell som heter Maria mare och hade både pool och stand på bekvämligt avstånd. Vi hade också balkong med utsikt mot havet, både kvällssol och morgonsol!


De första dagarna spenderades i Byn, Argassi, men sedan åkte vi dels och upptäckte en ny strand för att sedan åka till water park! Ett vattenland med massa skojiga vattenbanor som vi testade, mycket roligt måste jag säga. Vi fick även lära oss höjden av snålhet, 5 engelsmän som delade på ett skåp där knappt en handväska fick plats, och som tur hade vi vårat skåp brevid dom så vi fick inte alls vänta länge på att få komma fram till vårat. Men kul hade vi i alla fall!

Efter ytterligare någon lugn dag så gav vi oss iväg på jakt efter Careta Careta, AKA sköldpaddor. I utflykten fick vi även se grottor och bada i härligt turkost vatten. Och som bonus lyckades vi hitta en bläckfisk och fick lite mer valuta för pengarna!
Här låter jag bilderna få tala istället för att skriva massa trams.

Ja, oh förutom detta så hade vi det så klart super mysigt och åt många goda middagar. Bland annat så upplevde vi en greksik afton där vi fick lära oss att dansa, dock finns det inga bra bilder från det men en åtrovärd film som jag förhandlar om just nu, så håll tummarna! Nää, det var nog allt, undrar ni mera så får ni fråga!


Nu får det räcka för idag, dags att slita sig från datorn!
Saga


Älskade body

Nu är den min och jag gillar't. Galet snygg är den och i min garderob hänger den. Dock är jag 399:- (- 10%, top shop gillar studenter) fattigare men klädmässigt är jag sjukt mycket rikare nu. Åå, jag längtar tills den invigs, party någon?



Jag laddar upp den igen bara för att den är så fin, jag älskar dig min nya skatt.

Nu måste jag duscha, har varit på spinning med mams. (Trots morgoncykling till Lindholmen tidigare idag)

Yes, yes yes
T


Veckoplanering!

Ja, då var man tillbaka. Så hemskt farligt var det inte förutom att jag känner mig lite trött och risig. Men men, så kan det ju vara. Måndag igen (tiden går fort när man är ledig...hua!) mina vänner vilket betyder veckoplanering här på bloggen.

Måndag: Solen skiner och jag hinner arbeta lite på min bränna eftersom jag är ledig idag. Vill ta en tripp till täby och spana in min spetsbody från top shop men får se om jag orkar. Jag måste fixa mina naglar idag och köra lite bil eftersom jag har fått läxa till imorgon av körskolan.

Tisdag: Körlektion klockan 14.00 och jobb mellan 16.45-22.00. Funderar på att träna på morgonen men vi får se hur jag mår och om jag orkar.

Onsdag: Möte klockan 13.00 annars inget mer bestämt förutom att jag måste träna, möjligen BP..Lollo vad säger du? Köra lite bil ska jag väl göra antar jag..

Torsdag: LÖN! Träna, simma? Vi får se, ganska tomt denna dag men veckan ska ju bjuda på strålande väder så jag kanske åker och badar/solar eller njuter i trädgården. Juste..köra bil får jag inte glömma...

Fredag: Träna och sola innan jobb 16.45-22.00

Lördag: Samma som fredag + köra bil innan jobb 16.45-22.00

Söndag: Träna och köra bil

Nå, S, här har du min planering och ja, som du ser har jag en massa tid att ses på. Hur ser din planering ut? När kan vi samföra våra vägar?

Puss
T

Träna, träna, träna!

Jaha, syster bestämde att vi skulle upp och cykla en mil så nu sitter jag här. Lagom taggad med frukost i magen och klädd för träning. Hon är galen och jag är bara helt störd som följer med.

//T

Åh!

Jag bara älskar Bodys! De är helt otroligt underbara trots lite knepigheten efter toalettbesök. Men i alla fall, i helgen fick jag ett starkt behov av en spetspolo men till min förtjusning hittade min systeryster en spetsbody på top shop, tjena tjena säger jag och tar tåget dit imorgon, jag vill ha den, punkt slut.



Visst är den fab? Och vet ni, det är super låg i ryggen.

I extas
T


Guess who's back..?!

Det är sant, jag är tillbaka, efter grekland och en midsommar på landet! Jag ska fatta mig kort denna gång, för just nu pågår det en förnedring av Italien på TV, mycket fin samba fotboll!
Grekland var underbart, minst 30grader varmt varje dag, god mat och en vecka med min älskade, allt jag kunde önska mig (detalher kommer senare och vissa bara ämnade för dina öron T) Så jag hade gärna stannat en vecka till!
Midsommar var också trevligt, trevligt folk, doris fyllde år, och roliga lekar.
Nä, känner mig ganska ofokuserad och ser knappt tagnentbordet¨, så det får räcka för stunden, men mycket mer kommer dyka upp var så säkra på det.

Och min kära kusin, du har jobbat på bra och jag har saknat dig, när jag har vunnit vårt vad åker vi alla fyra på en semester, då blir den fulländad! (efter vår partysemester såklart!)
Miss U och kräver att få träffa dig snart!

Saga

Hej sweethearts!

Hoppas ni haft en underbar midsommarhelg med allt vad det innebär. Själv var jag på landet som bjöd på god mat, pojkar med stil, enorm saknad, sol, regn och tjejmys sent på natten.

Nuets måsten: Spetspolo, hatt och mer högklackade skor. Dock inte i kombination... jämt i alla fall.

Love
T

Järnspikar!

Jag vill inte ta körkort och blir förbannad när jag tänker på hur mycket pengar jag kommer lägga ner på skiten.

T- arg och ledsen

Godmorgon och jag är ledsen för dålig uppdatering

Men ibland hinner man inte och igår var en sådan dag, förlåt herr plåt och jag ska bättre mig. Eller nja, det kanske jag inte ska. Åker ju nämligen till landet i eftermiddag och det känns som att morfar bojkottat allt vad internet innebär så det blir en datorfrihelg om jag inte snubblar in på något internetcafé i N-tälje. Men vi kan alltid glädja oss åt att favorit-S är tillbaka i Sverige imorgon eftemiddag och på lördag väntar vi alla med spänning på en fet uppdatering från fröken och en jädrans massa bilder på kärleksparet. HELL WE DO!

Idag då, planera ser ut som följande; övningsköra på trafikskolan, det ska bli lite läskigt men jag ska beta av alla tio gångerna, läsa teorin, göra diverse nödvändiga kurser och sedan ta det förbannade körkortet. Sedan blir det hem och äta lite lunch samt ta en långpromenad med Tuffs. Efter det måste jag packa Luddes och mina kläder till i helgen och sedan åker vi förhoppningsvis inte mitt i "det-är-dan-före-midsommar-och-alla-...ALLA..!!!-ska-till-landet"-rusningen. Haha, vilket skämt, det kommer vi ju troligen göra.

Nej, nu ska jag svepa mitt kaffe, borsta tänderna och bege mig mot Täby. Se upp där ute, jag är på vägarna!

Tuva

ps. Satan i gatan va jag saknar S. Pepptalk och tjejkväll snarast hjärtat! ds.

Efter ett soligt arbetspass

Flugor kring ett bortglömt saftglas har vissa likheter med Stockholmare och Fridays en solig sommardag.

// T


Scones!

Puh, nu har jag träffat Lollo över en frukost, tränat Body Pump och bokat körlektioner. Bra Tuva, bra! Hos Lollo fick jag scones till frukost, hur gott som helst och lyxigt. Jag älskar att äta frukost tillsammans med henne, det är ett så himla bra sätt att förena nytta med nöje och bara för att alla ska kunna ha det lika mysigt täntke jag bjuda på ett scones recept.

Scones

Ingredienser
8 dl vetemjöl
1/2 1 1/2 msk bakpulver
1 tsk salt
100 g smör
4 dl mjölk eller filmjölk


Gör så här

1. Värm ugnen till 225°. Skär smöret i tunna skivor. Hacka samman mjöl, bakpulver, salt och smör. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop till en deg.


2.
Ta upp degen på en mjölad arbetsbänk och dela den i två delar. Lägg på smord plåt och forma varje del till en rund kaka. Snitta kakorna i fyra delar med en vass kniv.


3.
Grädda mitt i ugnen i ca 15 min. Låt bröden svalna något på galler innan de avnjuts ljumma med smör och ett gott pålägg.


bild lånad från recept.nu

Lollo brukar ta hälften grahamsmjöl och hälften vetemjöl vilket gör att man inte mår lika illa av bröden. Man kan känna sig lite degig annars liksom. Hon strödde också över lite linfrön, nyttigt och fräscht.

T


Frukostdate

God morgon, dags för mig att ta mig till Lollo för en frukostdate. Mycket trevligt.

T


Jag har börjat skriva på ett nytt kapitel

Så där ja, nu är jag ett steg närmare min framtid. Eller ja, det hade jag ju varit i vilket fall som helst men nu är jag ett steg närmare Göteborg. Jag har nämligen skickat in mina betyg till antagningen så nu är det bara att hålla tummarna. Om två månader är det mycket möjligt att jag är i en lägenhet i GBG och lyfter in min säng och sätter upp tavlor eller kanske målar om ett rum eller två.



Ja, vintern som kommer är tanken att jag ska uppleva långt från Stockholm. Vintern som jag oftast brukar ha ganska kämpigt att överhuvudtaget överleva ska jag kämpa mig igenom i en helt annan miljö. Det är skönt att S också ska åka på den resa med mig, mycket skönt.

Nu ska jag äta lunch.

T


God morgon för idag och för resten av livet

Ja, jag har blivit knäpp. Helt galen. Seriöst. Jag känner mig rastlös efter mindre än en veckas ledighet och får ångest känslor över hur mycket tid jag "slösar" bort. Att som idag vakna klockan tio känns som rena rama döden för min dag och att jag ska jobba ikväll får dagen att kännas mer kort. Dock något mer betydelsefull. Jag har egentligen saker att göra, saker som har väntat och stått tillbaka under våren men som vanligt med mig har jag svårt att sätta fart med punkter jag inte har någon deadline för (eller får betyg för...jag har blivit betygsstörd, tack skolan...tack). Men i alla fall. Första delen av veckans planering då, här kommer den.

Måndag: Städa upp de sista i rummet så att jag kan sova i min säng i stället för i gästrummet. Leta reda på körskolans telefonnummer och peppa mig själv inför samtalet. Posta mina betyg så att min ansökning om högskolan blir godkänd, köpa SL-sommarkort och jobba 16.45-22.

Tisdag: Body Pump klockan 12, ringa körskolan och boka in 10 lektioner...körtkortet ska tas i sommar och sedan jobba 16.45-22.

Onsdag: Yoga klockan 12 där efter simning och sedan jobba 16.56-22.

Nej, nu måste jag använda min tid lite mer effektivt så att jag slipper gräva ner mig i jobbigheter.

Tuva 

Tankar i regnet

Jag sitter i fönstret och tittar på regndropparna, nu har det regnat i flera dagar vilket ger en tid att tänka, tänka mycket och länge. Jag har funderat på något jag och min syster disskuterade förut; Att man tillhör vissa personer.

Ja, jag förstår att ni inte förstår vad jag syftar på så låt mig förklara mer noga. När man träffar en kille är det oftast så att han ligger i en pause eller brytit upp med en tjej. Det blir ju så när man blir äldre och de flesta har sitt första seriösa förhållande, vi skaffar oss alla ett arkiv av ex. Mer eller mindre omtyckta sådana också. Men i alla fall, denna tjej kan komma att ta en plats i hans arkiv men kan också förbli hans tjej. Oavsätt vad känns det som att han alltid kommer tillhöra henne. Han kommer alltid tillhöra sitt arkiv på ett högst märkligt sätt. I arkivet finns så många minnen, alla "första gången situationerna" och olika händelser som format honom till det som jag vill ha. Alltså har hans arkiv format honom till den trofé jag vill vinna. Detta känns väldigt olustigt och nästan osmakligt att ta över någon som är formad på ett visst sätt och då också tillhör dess skapare.

Jag vet att det kanske är lite spårat och låter märkligt men ibland är det också svårt att sätta ord på känslor.

T


Min älskling

MIn älskling i dig är död. Du lever än men han är död. Minnena av min älskling är många, starka och  fyllda av lycka, delvis. Det finns en del som är svarta, mörka och outhärdliga men det var du, inte min älskling. Min älskling är borta, långt borta. Eller kanske någonstans djupt inom dig. Djupt, djupt i hjärtat kanske han finns i ett stilla tillstånd.Möjligen inte död, men för långt borta för att visa sig levande. Kan vi väcka min älskling, få min älskling att leva igen, älska igen. Eller är du för stark för att låta min älskling komma fram, är din moral, dina principer och dina tankar för starka för att min älsklings känslor ska få utlopp. Låser du in min älskling, hans känslor, dina känslor, låser du in dig själv. Är du min älsklings skal, hans fasad. I så fall, om ni är ett, låt min älskling komma fram, låt min älskling ta över. Min älskling vill, du vill.

Jag älskar min älskling, jag älskar dig.


Hej raringar!

Tidigare idag for S iväg till Grekland med H för att njuta av solen (och varandra!) så nu får ni nöja er med mig i en hel vecka. Det ska nog gå bra ska du se. Dock ser jag att min medbloggerska inte äns sagt hej då til bloggen, det blir vi lite ledsna i ögat av men jag fick ett personligt mess i alla fall så vi kan samsas om det om du vill.

Jag då, vad har jag sysslat med idag? Jo, jag har varit på Danderyds sjukhus och registrarat med hos blodtappen. Ja, gott folk, trots sjukhusskräck, sprutfobi och ett obehag för blod ska jag hjälpa till i samhället och ge blod. Jag är stolt över mig själv. Efter mitt besök där tog jag mig till gymet och spinnande för att sedan cykla vidare hem och äta lunch. Känns som en aktiv dag det här, trots att vädret är lika illa som mitt blåa ben. Att åka rulltrappa och springa på halt golv är inte alltid det säkraste som finns, det ska jag allt säga er.

Ha laddat över lite bilder från min student som jag tänkte att jag skulle visa er. Fin, fina bilder.



Det var en jättemysig dag så tack alla som bidrog till all lycka.

Eftersom alla slutat skolan i familjen nu ska vi ta oss till Grönan ikväll om vädret tillåter. Jag menar, det är inte värt det om man måste strosa runt i ösregn speciellt eftersom jag är feg som en myra och inte åker något. Ja, ja, tyck att jag är larvig men jag gillar inte att vara livrädd och stressad så att man näst intill kolavippar.

Göteborg närmar sig och jag blir mer rädd för varje dag, samtidigt som nyfikenheten och spänningen också stiger. Nya vägar, nya kapitel. Jag längtar tills jag får börja skriva på mitt nya liv.

T


T - the one and only

Jag har tagit studenten! Jag är livrädd för framtiden.

Jag känner mig nöjd med min studentdag. Blev väckt av min personliga kör, aka. familjen, som kom in i mitt rum med bubbel och studentsången. Studentsång och morgonhes är två mycket bra kombinationer. Sedan åt jag frukost och gjorde mig klar för att kriga mot regnet och ta mig till Ankdammsrondellen. Där drack några Champagne och mös m ed jordgubbar. Skrev i varandras mössor gjorde vi också. Klockan tio möttes vi upp i skolan och lyssnade på tal, slängde i oss tårta och fick våra betyg. Snittet blev 19.2 vilket är 4 VG, resten MVG. Bra jobbat måste jag säga till mig själv! Sedan var det dags för själva utspringet som jag klarade galant. Jag entrade röda mattan som om jag inte gjort annat! Pussades och kramades med nära och kära och sen var det bara att switscha om och hoppa upp på flaket. Mina gullgrisar S och L gjorde mig sällskap på en sväng med klassen på en lastbilen. Paaaaarty. Iskall och nerölad for vi hem till Jämtlandsvägen och hade mottagning. Fick superfina presenter! De efterlängtade berlockarmbandet är nu mitt med jordgubben och allt. Vid det laget var jag så trött. Men L sminkade mig och fixade mitt hår medan jag drack en cider och hoppade i bodyn och sedan var jag igång. Åkte tåg till stan och mötte upp resten av skolan, åkte till lite barer, hade trevligt, träffade B, R och S-D. Klockan blev mycket så jag gjorde vännerna sällskap på Donken och sen tog vi taxi. Kunde inte ta mig hem eftersom jag bor på landet så jag sov hos S-D...


Idag har jag varit på Lollos mottagning vilket var mycket mysigt. Jag kommer sakna dig hjärtat.

Jag ber om ursäkt för dålig updatering men nästa vecka kommer jag få jobba för två igen så jag tar lite kompledigt med jämna mellanrum.

'Cause you know you love me
T

Dagen D

Den dagen min kära lantiskusin har tagit STUDENTEN! Hon var mycket fin, har jobbat bra och fått bra betyg och jag fick äran att spendera nästan hela dagen med henne, det enda jag missar är kvällens röj, men det klarar hon nog bra utan mig. Själv är jag ganska trött, och ska sova snart, har ju en till student imorn som dessutom inte firas här i stockholm.

Tänker fatta mig kort denna gång, men I will be back!
/S


Vissa saker förändras

Det som kändes så självklart då känns inte alls lika dant idag, men det är inte så mycket man kan göra. Tiden gå och vägar byter håll. Men, det går ju alltid att se till att man hamnar på samma spår igen så just nu tänker jag inte lägga mina tankar allt för mycket på det.
Idag gjordes en mycket viktig sak, en studentpresent inhandlades till en viss kuisn (som förövrigt verjar ha låtit sin dator ta sommarlov eller bara sparar sig till nästa vecka då hon får blogga själv, nå T bara du vet svaret ;) )som tar studenten imorn!  kl 11.00 i sundbyberg (om någon känner för att överaska henne!)
Hann även med att träffa Doris en stund i dag, trevligt trevligt. Och så har jag varit iväg och tränat med  J vilket var välbehövligt.

Ikväll blir det möte, för se hur det här laget tar frånvaron, kom på att jag inte har berättat att jag ska vara borta nästa vecka, men det borde ju inte vara några problem. Ja, det var väl allt för stunden, ska ta och fixa till mig nu innan middagen.
 S

alldeles nyss..

..Visste jag vad jag skulle skriva här men nu har jag helt glömt bort det. Just nu är jag helt inne i musikens värld då H har fått spotify som jag just nu lånar på min dator. Så försöker komma på all möjlig bra musik just nu vilket gör att jag inte kommer på något alls..
Nä, borde väl egentligen gå och sova, tänkte bara berätta veckans planer:
Måndag: Träffa Doris, shoppa present till T, Träna med J och gå på möte.
Tisdag: Idag tar TUVA STUDENTEN och det ska firas, tjoho!
Onsdag: Då far jag ner till karlskoga för att fira kusin nr 2, K som tar studenten, och sen är det sverige-malta på kvällen som gäller!
Torsdag: Fika med R och A innan Elfrid tar studenten. Även packning ska hinnas med, för..
Fredag: 05.35 åker jag och H till GREKLAND! OCh vi är borta en vecka så glöm inte bort mig då!

Så, det var allt för stunden, sov så gott och dröm sött!
/S


Vuxenlivet

Idag är det val och jag har varit och röstat, känns faktiskt väldigt vuxet. Synd bara att det inte är så många som bryr sig om att rösta, för det är ju typ bara runt 45% i sverige som röstar i EUvalet och det Och även om man tycker att det är ganska ointressant så får man inte glömma att de är besluten fattas!
O ingen svensk helg har det varit i sportens värld, Söderling håller på att förlora stort mot Federer och Sverige förlorade mot Dannmark igår.. Matchen var bra tills Källström missade straffen, hur han fick lägga den var ju gårdagens fråga.
Nä, annars har jag inte så mycket nytt att rapportera om, har suttit och tittat lite på forever21 och börjat spana på det ja ska införskaffa mig när jag åker till USA nu i sen sommar. Kläderna är ju billgia men att frakta det hit kostar massos så nu ska jag passa på! Så här är några av mina favoriter, njut!

 Saga

Lördag

Sitter inne, fast solen lyser just nu.. Men var ute tidigare i dag för att springa och jag kan säga att shorts och t-shirt inte var bästa kläderna för det var kallt! Så nu har jag fixat med lite bilder från studenten i stället och man kan ju säga att det är tur att det är många bilder för det är få som är bra! Dessutom är det The Hills maraton på tv (ni får se några nya!)

Snart ska jag ska jag döma sista matchen och få välbehövda pengar, innan det är dags för matchen, och för er som faktiskt inte vet så spelar Sverige-Danmark idag kl 20.00, don't miss that! Var jag ska se den är i skrivande stund lite oklart men det löser sig!

Nä, thats it, ska nog ägna mig åt lite politik nu, Val imorgon!

kramar från S


Bättre sent än aldrig

Nu är klockan mycket och jag borde sova, men jag sitter här och pysslar med min nya fina dator. I ca 1 & ½ timme har jag suttit och överfört bilder från familjens till min egna, pust, men nu är det klart! Får ta tag i musiken imorn..
I alla fall, idag har varit en trevlig dag, började morgonen hos H och tog det lugnt innan jag åkte in till stan på jakt efter studentpresenter, för idag gick E och S ut och det skulle firas! Började hemma hos E och gick senare vidare till S och slutligen kom E dit också. Mycket trevligt, och ett stort GRATTIS till dem båda. Lyckades också ha en målsättning om morgondagen men vi får se hur det blir.

Ska alldeles strax sova men först ska jag bjuda på några bilder från studenten (har bara fått hälften av mina egna än så kan dyka upp flera..) Enjoy!


Skorpor till en prinsessa!

Tänkte bjuda på ett supermysigt recept nu när det är trist väder. Baka och njut tillsammans med en stor kopp vaniljte och det nyaste numret av Glamour!



Prinsesskorpor

Ingredienser:

  • ½ l mjölk
  • 600 g grahamsmjöl
  • 250 g vetemjöl
  • ½ msk salt
  • 25 g jäst
  • ¾ dl sirap
  • 150-200 g smält matfett

Gör såhär:

1. Värm mjölken till 37 grader. Smula jästen i en bunke. Häll på den ljumma mjölken, salt och sirap. Rör tills jästen löst sig.

2. Rör ner grahamsmjölet, lite i gången och fortsätt sedan att knåda. Tillsätt det smälta matfettet och fortsätt att arbeta degen med vetemjölet till en fast men inte för hård deg. Låt jäsa 30-40 minuter.

3. Älta degen och rulla den till en längd. Dela den i 20 bitar och forma bitarna till runda semlor. Låt dem jäsa 15-20 minuter.

4. Grädda semlorna i 225 grader, ca 10-12 minuter. Ta ut semlorna och öppna dem på mitten med en gaffel. Lägg över- och underskorpor på skilda plåtar. Öka ugnstemperaturen till 250 grader och låt skorporna få färg, passa dem noga. Torka sedan skorporna i 100 graders ugnsvärme. Utnyttja även efterugnsvärmen genom att låta skorporna stå kvar i ugnen tills den svalnat.

5. Klara att servera!

// T


För jag har tagit studenten!

Så, då har man sommarlov (gillar inte att folk säger att man är arbetslös, det låter så jobbigt) Och det känns jättbra! Lite overkligt dock men när man ser bilder, mössan och alla presenter så börjar man förstå.. Kan berättalite kort om igår: Började med en regnig champangefrukost i tegnérlunden med elitgänget! Sen var det fotografering i skolan och senare tävlingar i skolan för utspringsordningen, dock fifflades det så trotts att vi vann alla tävligar så fick vI springa ut som 3.e klass. Men men, efter tävlingarna var det lunch och stipendium utdelning; Störsting  tog hem storvinsten men våran trio såg till att få pris för Bästa projektarbete och delade på idrottsstipendiumet! Sen var det betygsutdelning innan det stundade utspringet, och då flyttade regnmolnen på sig och vi fick lite solsken! Släkten samlad och en fin bild väntade och sedan var det flakåkning och faktiskt ett bad i sergelfontänen!
Mottagningen var också lyckad med hela släkten sammlad, mycket trevligt! Och kanske ska nämna vad jag fick: Dels en alldeles egen dator som jag skriver på nu, jättefina örhängen, kokbok, pengar, armband, champangeglas och skålar, Mycket bra presenter!
Men nu ska jag röra på mig, utekvällen blev inte so mjag hade tänkt mig så den behöver jag inte berätta om, och några bilder har jag inte alls på denna dator så det kommer senare!
Ciao!
/S

Grattis min älskling, idag tar du studenten!

Grattis, grattis, grattis! S studentdag är här och snart ska jag åka in för att se henne springa ut. Vädret är inte på topp men det antar jag att hon är! And she is a sunshine, belive me. 

Jag har precis duschat och fått på mig klänningen, blev prinsessklänning idag för min underbara kusins skull. Och på flaket (ja, jag får åka med!) blir det svart linne och svarta shorts. Hon kommer vara helvit och jag har ju inte gått ut än så jag kör svart.

Nej, nu måste jag göra klart det sista och sedan bege mig mot stan.

Ta hand om er,
/T

Snart!

Tar jag studenten! Om cirka 24 timmar har jag precis åkt klart flaket och är på väg till min mottagning, och det känns underbart! Idag har jag varit och fixat håret, tog tre timmar men jag är jättenöjd, bilder hinner jag tyvärr inte lägga upp nu utan fixar ikväll. Har dessutom haft tvättstuga och storstädat mitt rum eftersom F&F kommer.. OCh snart ska jag ge mig ut i regnet för att ha säsongens första fyspass, känner mig inte jättepepp, men plikten kallar, och lilla naiva jag hoppas så klart att det blir ett lätt pass eftersom det är det första (dock brukar det tendera att vara tvärtom, men man kan ju drömma..)

Igår var också en mycket trevlig kväll hemma hos H där det var förberedelser inför studenten, drinkar och anekdoter av hans föräldrar som innehöll besök på en av finaste restaurangerna i världen(Paris) , bjuden på öl av D. Bowie och fest på studio 54 i NY, tänk att ha upplevt allt detta! 

Nä, nu måste jag förberada mig inför träningen och packa allt jag behöver imorn!
Hörs senare
/S

Tisdag

Ack och ve vilket väder de blev. Regn och kyla, fy tusan för den. Speciellt eftersom det är värsta studentveckan nu, känns som att man är lite seg som inte går ut förän nästa vecka. Men men, då har jag i alla fall kvar det roliga till sist.

Kom hem från skolan för ett tag sen, det är inte värt att åka in för bara någon timme när det tar 1½ timme att åka in. Tur att jag sov hos Joe i natt. Var på Vickans igår, trevligt. Men nu har jag ont i huvudet och magen svider lite. Var så himla sugen på att baka kladdkaka när jag åkte hem från Sumpan men sen nu när jag väl är hemma orkar jag inte. Dock är jag sugen på att krypa upp i soffan och mysa framför en film med lite gott. Hmm...störande när jag inte känner mig sugen på något speciellt utan bara situationen. Haha..knas.

/ T


Naglar och fotboll

Mina naglar har alltid varit min starkaste sida om jag får säga det själv. Långa, hela och underbar form utan att jag anstränger mig mer än några tag med den lilla penseln för att få de att växla i olika färger beroende på humör. Men till min förtret har en period av näringsbrist resulterat i att de går av, flagnar och liknar hårdplast istället för naglar. Inte alls kul och efter studenten ska jag kapa av de och låta de växa ut från grunden, ge de en ny ärlig chans. Och så länge döljer jag deras skavanker med starka nagellack. Igår körde jag på rosa, "markeringspenna-rosa". En gäst på jobbet sa att det var väldigt fint och det tackar jag för, trots att det inte gick så fint ihop med min flag som är röd. Idag har jag tänkt lite mer på det här med att matcha och valde därför knallorange. Rött och orange är ju inte helt fel så ikväll när jag jobbar ser jag inte så skärig ut.

Nej, nu vill Ludde att jag kommer ut och spelar lite fotboll.

/T

Jag är dålig på att passa barn

Tack kusin, ibland hamnar orden på plats i en fin, nästan magisk, följd. Skicklighet eller tur, det vet jag inte.  

Idag är jag hemma och passar min lillebror. Vi låg i soffan och tittade på cartoon network så här på morgonen och ja, jag vaknar upp en timme senare och det är alldeles svart, tungt och varmt. Det var lite läskigt innan jag förstår att Ludde hämtat alla kuddar och tecken i hela huset, inklusive Tuffs säng(!), och lagt över mig utan att jag märkt det. Illa, jag vet men nu måste jag hjälpa honom att städa så att vi kan åka ner till leksaksaffären och leta efter fiskespö.

Tur att man är två om det där att skaffa barn, jag kommer ju aldrig någonsin klara av det själv...

//T


RSS 2.0