Trollhår

Har jag idag, ser helt risigt ut, borde nog göra en inpakning men sånt är lite avancerat för mig ^^ Ska strax iväg till stan för att faktiskt gå på bio denna soliga dag, samt lura SF, vi får se hur det går.. Vi ska se public enemies har ingen aning om den är bra eller dålig men H  ville se den och den hade fått bra reccensioner.

Imorn blir det dock landskamp, ska se proffset spela så det ska bli kul! Nä, nu ska jag inte skriva onödiga saker mer, hörs när jag har något vettigt att berätta.

S
(Robyn, vad sägs om lunch på tisdag, kl 11? kram)


Info letande

Har jag gjort och har hittat ett inskrivningsdatum för mig på universitetet, den 18 augusti, Så Tuva vet du när du ska skriva in dig?
Har också hittat vart laget som sa att jag fick komma och provträna vart dom tränar och det är inte alls långt från där, ser ut att vara typ en kilometer!

Nu måste jag verkligen göra mig iordning!
S

segt

Har inte gjort något alls idag, vaknade vid nio, somnade om till 10, låg kvar i sägen tills halv 11, gick och handlade frukost, åt den och nu sitter jag här. Har dock hunnit prata i telefon med diverse människor (R vi måste boka en ny dag) mår dock bättre i dag, har ingen feber, men huvudet är fortfarande tungt som bly och halsen kliar.
Kvällen igår var mysig, som vanligt när man träffar lyckopillret! Och idag ska jag försöka samla ihop mig till min körlektion, men den är inte för än kl 15.10, men borde kanske göra mig i ordning nu.. Har ju ändå inget vettigt att skriva eller berätta.

S

Höstskor

Tror ni att jag kunde sova eller? Nixt, drack en stor kopp kaffe eftersom det är min medicin just nu. Jag har fått för mig att man botar allt med kaffe, huvudvärk, illamående, trötthet, yrsel, you name it. Så istället för att ta en återhämtande tupplur går min hjärna på högvarv (kroppen håller inte samma hastighet...) och jag letade upp ett par skor jag måste ha i höst, eller ja, gärna så snart som möjligt.



Visst är det supersnygga? Och super rätt! Fransar och mocka, kan det blir mer höstmys? Som om det inte var nog med de, de passar strålande till allt du kan tänkas bära. Klänning, jeans, kjol... ja, du fattar. Det enda lilla problemet är att de kostar runt tusenlappen och under hela september måste vi leva på dammråttor och vatten eftersom det första bidraget inte kommer förän den 25 september. Så nu blir uppdraget att leta rätt på en något billigare variant, någon som vet?! Tell me.

Nej, nu måste jag försöka sova lite. Annars kommer jag inte orka jobba. Ska lyssna lite på Michael, det är alltid bra.

LOVE
T

Kaffepause och bloggning

Ska ta en powernap strax men tänka kolla lite här på datorn först. Har varit iväg på körlektion idag igen vilket gick sådär. Känner mig för trött för att köra bil så tiigt på morgonen om jag ska vara ärlig. Men min lärare verkar inte tycka att det går så dåligt som jag själv anser att det gör. Vilket är bra...tror jag.

Minns ni att jag lovade bilder från GBG? Jag har inte glömt bort det, vi tog bilder. Två stycken på mig när vi satt på tåget, sen dog kameran. Ja, så vi försökte i alla fall.

Pride är igång här i Stockholm och det märks när man jobbar. Mycket folk och mycket kärlek. Det gillar vi. Kom till Friday's!

Idag ska man svara på om man vill ha sin plats man blivit tilldelad vad gällande högskola. Jag och S har redan tackat ja men det är skönt att denna dag äntligen är kommen. Det betyder nämligen att vi snart kan få brev från våra respektive utbildningar om kurslitteratur samt startdatum och annan spännande information. Längtar.

Nu ska jag läsa lite diverse bloggar, kika in på facebook och sedan sova någon timme. Work is waiting, 16.45-23.

Hur gick din körlektion S?!

Love
T

Länge sedan jag tränade nu....

Bubbelvatten med citron är nya latten. Jag älskar't. Förutom att det smakar fräscht ser det vackert ut med citronskivan bland bubblorna. Lime fungerar också. Inte apelsin, då börjar det smaka toarent och usch. Jag och pappa var nyss ute och körde en sväng, har blivit mycket bättre nu. Det känns kalas och jag hoppas verkligen att jag ska klara körkortet om en månad.

Har S plingades i telefonen och väntar på inkommande telefonsamtal. Dock verkar det lite dött vad gällande samtalet, har jag rätt att bli sur? Nej, jag har bestämt mig för att inte låta det gå så långt så man börjar ha skyldigheter till varandra, det slutar aldrig bra. Go with the flow and stay on the wave. Så ska det vara.

Har kollar upp lite information angående bostasbidrag idag. Vi kan få 1100 kr i bidrag och det vore ju inte helt galet. Sedan måste vi folkbokföra oss i GBG samt fixa med adressändring samt csn. Allt ska kirras. Dock har vi kommit en bra bit på vägen (Good med laget älsklings-S).

Nu skriks det som 17 utanför dörren, lillebror och pappa tycker inte lika. Jag börjar bli hungrig. Det är trots allt kvällsmatsdags på jobbet nu.

Jag borde sova snart, ska upp sex imorgon. Dubbellektion och sedan jobb.

LOVE
T


irriterande virus

Blir ju inte bättre! Kroppen känns tung som bly och huvudet vill man bara lägga ifrån sig, och I look like hell. Men, jag ska ju få träffa kära S Så inget kan hindra mig! För se till att hålla orken uppe ett tag för det kommer tyvärr antagligen dröja innan vi ses sen med tanke på alla hennes äventyr och min framtid.

Men det var egentligen därför jag skulle blogga, min framtid, alla bitar börjar falla på plats och nu hade jag fått mail från ett lag i GBG som sa att jag kunnde komme och provträna sen när vi bor där. Dom spelar i div 2 men är ett utvecklingslag till ett i div 1 så tror att det kommer passa mig perfekt!

Over and out
S

Tuva bloggar

Solen skiner, det är varmt och jag är ledig. Ändå sitter jag framför datorn, mobilen plingar till oftare än vad jag blinkar och runt om mig ligger blanketter, almanackan och digipassen. När man är ledig är största fokus på att fixa allt man inte hinner när man jobbar. Därför klurar jag på frågor kring e-legitimation, adressbyte och bostadsbidrag mellan klunkarna av bubbelvatten med citronsmak. Annars är livet ganska skönt. Trippen till GBG igår var mindre givande dock fick vi se vårt nya hem vilket i och för sig var bra. Resan flöt på utan större krångel, konstant huvudvärk och illamående var det enda som störde mig. Tror det berodde på urusel sömn natten innan och den dåliga tågluften som gör att hyn känns fet och håret smutsigt.

Idag är jag som sagt ledig, fri som fågeln och min kontoöversikt kändes stabil. Har bytt till mig lite arbetspass sista veckorna på jobbet eftersom mitt studentliv inte kommer vara glamour i plånboken. Det är alltid bra att starta med lite extra. Speciellt då jag måste skaffa mig en bärbardator med trådlöst internet samt betala alla körkortsstuffs. Fast jag gillar att jobba, det är roligt och jag trvis. Tråkigt att jag är tvungen att sluta men GBG har nog också några trevliga jobb.

Nej, nu är det kaffepause och sedan ska jag plugga teori med mtt datorspel som jag lånat av A. Min stjärna och räddare i nöden. Tack tack tack.

Love
T

Host!

Jag är hemma efter att ha varit i gilling och klarat halkbanan, körde bara på barnen två gånger annrs var jag säkerheten själv;) E klarade det så klart också, och det var ganska lätt att komma upp imorse. Nu till dagens problem, min mor har smittat mig så jag har ont i halsen, huvudet och ryggen, och vart min mamma har blivit smittad vet vi inte, och H har jag också lyckats smitta. Får bara hoppas att det är över snart.

Så nu ska jag bara vila tills jag ska på date med kära Soffipropp! och lägger in en bild som är en liten ledtråd till henne ^^
Ha det och vi hörs sen
S

Fram och tillbaka

Efter 5 timmar tåg ner, 2 och ½ timme där och sedan 3 timmar hem har man alltså klarat av en hel dag. Lägenheten var bra, vi kommer nog att trivas där, ca 10 min med spårvagn ner till city, stort kök, vardagsru, och badrum samt en balkong. Så nu är det bara papper kvar och sedan så bor jag och T i göteborg!

Nä, ska försöka sova nu, uppstigning halv 6 imorn, håll tummarna för mig.
S

Bränd

Det är jag nu, höll på och lagade en god middag tillsammans med h och när canelonin äntligen var klar och bara skulle tas ut ur ugnen lyckades jag bränna mig! suck,  har haft is på i 100år och nu  är det mest rött så det blir väl bra.. Det som är irriterande är att jag verkligen tänkte innan att jag inte skulle bränna mig, och vad händer då..
Tidigare idag befann jag mig på landet innan jag körde till E-tuna och vi tog t¨get hem, för kl 2 hade jag körlektion som gick helt okej. Efter det hann jag träffa U en snabbis innan hon var iväg mot tester, men fick höra ett och annat!

Tänkte också dela med mig av veckans planering, men måndag kan jag ju hoppa över nu.
Tis: Körlektion 8-9 hem och väcka H och sedan mot centralen och tåget ner till gbg med T. Väl på centralen träffar vi A som guidar oss till lägenheten. sedan är det raka vägen hem
Ons: Gillinge i gryningen med E, whish me luck! Sedan hem och vila lite och träna innan jag ska på ut och äta middag med S, it's a date (har du aldrig sett ett lamm bada?)
Tors: Lunch med R H och A?  Sedan bör jag väl träna här också..
Fre: Ev bio med H, om det finns något vettigt att se..
Lör: Se handbollsproffset spela landskamp, någon som vill göra mig sällskap?
Sön: Hipp hipp hurra föör det är Tuvas födelsedag!

Allt för denna gång, vi hörs imorn!
Sov gott
s


Måndag, planering

Återigen måndag och planeringen som alltid kommer veckovis är inget undantag. Varsågod.

Måndag: Fy helvetes morgon, somnade halv 2 efter jobbet på söndagen och for upp klockan 6 för att ha en dubbel körlektion klockan 8 i täby. Dubbla körlektioner = Dubbel ångest. Sedan hem och sova någon timma på soffan, äta alldeles för mycket lunch, plugga körkortsteori och sedan traska iväg till jobbet, 16.45-24.

Tisdag: Körlektion mellan 8 och 10 (Antar att måndagens morgon kommer gå i repris idag). Därefter far jag och S ner till Göteborg för att checka lägenheten. Wohoo! Vi åker vid 11 och kommer tillbaks till Stockholm strax efter 9. Bilder utlovas.

Onsdag: En helt ledig dag. Jag önskar att jag kunde låta den vara helt tom men nixt, antar att jag måste städa, tvätta, plugga körkortsteori, träna och köra lite bil med pappa. Kanske ett möte med Tessie också eller vad säger du räkan?

Torsdag: Dubbla körlektioner idag igen, (8-10) dock ska jag försöka vara pigg denna morgon. Sedan blir det jobb som vänar. Troligen mellan 16.45-23 men är inte helt säker.

Fredag: Lika som torsdag.

Lördag: Jobbar dag, 12-17.30. Lugn lördagkväll.

Söndag: Jobb 12-17.30 och My Birthday! Middag med familjen och därefter Lady Gaga på Grönan. Kom och fira med mig!

Okej, nu är det en timme kvar tills jag ska åka. Måste hinna sova lite.

LOVE
T

Söndag

En vecka kvar till min födelsedag och av någon anledning längtar jag inte lika mycket osm jag brukar. De som känner mig vet att jag räknar ner när det är flera månader kvar. Men nixt, denna gång känns det lite drygt. Kan det vara för att jag fyller 19...trots att jag har en gymnasieutbildning samt inte är gravid. Eller vad säger du Lollo?

På tisdag åker vi ner till GBG och tittar på vår lägenhet. Ska bli så spännande. Längtar.

Jobbar mellan 16.56-23 ikväll så jag bloggar mer imorgon. Ska köra mellan 8 och 10 imorgon också, samt jobba. Men jag har helg på tisdag och onsdag. BRAVO! 

Love
T


at the moment

Så ser  jag ut nu, fixad och klar, har ny kläning på mig också, men den syns tyvärr inte så mycket..
Ha en rolig kväll, för det ska jag ha!
kram
S

Saker och ting

Sitter här och tänker på allt jag borde göra men inte orkar, inte så praktiskt kanske.. Förut så var T & O här vilket var trevligt. Vi lyckades även få tag i A och ska nu alltså ner till GBG på tisdag för att få kolla på lägenheten!
Ikväll kommer även H hem som jag ska möta på centralen, så bästa att jag börjar göra mig i ordning.
 S

Ny dag

Har börjat dagen på ett mycket bra sätt, nämligen med en timmes body pump följt av 30 min core. Jobbigt var det, men välbehövligt! Fick även en pratstund med Doris och hon fick sina presenter, ett bra byte.
Nu ska jag strax duscha innan T kommer hit och vi ska försöka igen med vårat samtal. Borde hitta på något att äta tll lunch också men har faktiskt ingen lust med det.

Förövrigt kan jag berätta att jag läser en väldigt speciell bok nu, Allt heter den, man vad den handlar om är ganska svårt att säga, en salig blandning kanske. Dock finns det ganska många bra citat eller texter, så tänkte visa en:

Inte roligt att vara saga heller. Följa visss förelagd form. Ha vissa givna temab samt nästan alltid lyckligt slut. Och dessa eviga syende sessor i burgunderhjälmar.
Saga

Bilder!



Bloggning från Stockholm

Fortfarande dålig uppdatering. Ledsen för det. Men när det är sommar och man inte sitter regelbundet vid datorn blir det svårare att ha en bloggrutin. Trist, men sant. Nu sitter jag vid S's dator medan hon sover i soffan. Plutt-Fian har ju jetlag eller vad det nu heter och pga den stora tidsskillnaden har hon dygnat och haft sig. Stackare... men mig gör det inget. Jag förstår och roar mig med datorn så hon får vara i fred. Sötnöten då.

Bokade halkbanan i natt och vi tror nog att vi funnit vår lägenhet. Hoppas vi kan åka och titta på den på tisdag, vore lovely. Solen har kommit fram och jag börjar bli lite trött. Ska sova hos O i helgen tror jag. Han lovade att ringa när han slutar jobbet. Lycko mig som en ledig idag men sen är det inte helg förän på tisdag. Jobbar 18-01.30 imorgon. Kom till TGI Fridays och hälsa på vettja, festa lite nu när det varit löning, Party, party.

Fick se S's shoppingfynd och oj oj oj, tänk att de kommer finnas i min lägenhet om bara någon månad. Love.


Snart blir jag sambo i GBG.


/T 


Hemma!

Så, jag har alltså nu kommit he, och känner mig lite sliten, eftersom jag inte kunnde sova särskilt mycket på planet trots att M-O fixade att vi blev uppgraderade, men det var ju trevligt ändå. Såg dessutom en mitt i prick film som jag tänker se igen fast med mina tjejkopisar vid min sida, He's not that in to you. På svenska kan den heta dumpa honom, men är dick inte säker, bra var den i alla fall.
Nu har jag dessutom varit duktig och packat upp hela min resväska och faktiskt lagt in föremålen i garderoben på en gång. Hade dock ett problem med att få galgarna att räcka till, men det beror inte på allt jag har handlat utan snarare att alla mina kläder nästan är på samma ställe. Blir spännande i GBG!

Nä, eftersom du T inte har svarat på mitt sms än så ska jag nog ta och ringa dig. Bilder från resan och min shopping kommer när jag har hittat sladden till kameran.
S

Kommunikationsbloggning

S; My love, hur skulle jag kunna glömma bort dig? Du är i mina tankar dygnet runt. Saknar dig galet mycket, det är väldigt frustrerande när den andra hälften av en själv inte är tillgänglig. Man blir liksom... trasig. Visst är hyran lite hög men samtidigt så slipper vi dela bostad med andra, vi får ett eget kök och förhoppningsvis så kanske det finns badkar och en trevlig liten balkong. Det ska bli spännande att åka ner och kika på den, får bestämma datum när vi hörs imorgon. Fick post angående csn igår, du har nog också fått det. Man måste fylla i en massa för att få sina pengar, knepigt. Sedan fick jag också information om att det kan vara bra att gåmed i ett fack, dock inte lärar facket kanske...det var de som skickade mig informationen. Okej, men ring mig raring. Love u.

Lena; Kära moster, är det sant? Finns det möjlighet att jag kan få tillbaka mina pengar för skorna jag köpte om de enbart är till för att arbeta i? Antar att jag måste ha kvar kvittot då? Lägger undan de i vilket fall som helst, jag vill ha allt på min sida om jag kan vinna något på dessa fula skor. Hoppas ni har det lovely i USA. Vi ses snart!

Nej nu måste jag gå och dressa om. Skata en runda i spåret med Lollo och sedan ska vi ta oss till centrum och fika på cafét. Ska ta fram några förslag på datum för halkbanan också så vi kan planera in den hade jag tänkt. Dags att rusa.

Love
T

  


Hm..

hade en rubrik men sitter framor hotellets dator nu sa kom ju pa att vissa bokstaver med prickar inte finns. Ovriga familjen ar vid mammas hotell dar hon ska bo de narmaste dagarna, jag valde att stanna hemma och tranna lite, inte sa jobbigt men det far jag helt enkelt ta igen sen!
Idag har det inte hant sa mycket, vi har mest strosat runt, men hittade ett stalle dar dom bjod pa gratis B&J Vilket var valdigt trevligt!

Planet gar 06.10 imorn lokal tid, vilket blir 15.10 svensk tid, sa jag ar hemma pa fredag typ runt 07.00, alltsa eftersom det ar jobbig tidsskillnlad far man resa i ett dygn, jippi...
T: Ringer ehnne sa fort jag kommer hem men hittills later det mesta toppen! Men nar ska vi ses, glom inte bort mig :)
Saga

Hej hej hej!

Hej va' det går just nu. Tror att jag och S har lyckats få tag på en lägenhet (tack vare kontakter...) vilket känns kalasbra. Var helt galet på jobbet idag, diskmaskinen strejkade vilket ledde till KAOS. Jag har fått låna ett datorspel av A som ska hjälpa mig ta det här sablans körkortet och hitills har jag tagit mig igenom alla trafikmärken med skapliga resultat. Nu är jag ledig i två dagar, mycket skönt. Ska träffa lite vänner och sola (snälla...lite sol när jag är ledig är väl inte för mycket begärt) samt spela trafikspelet. Har ett konstigt tryck över bröstet nu... undrar om det är för att jag spände mig så när jag gjorde trafiktesten. Måste nog dricka lite saft. Imorgon ska jag och Lollo springa, boka halkbana och fika, underbart. Sedan blir det fredag och jag vill hinna träffa både Anna och Tessie. Kanske kan slå ihop till en mysig filmkväll?


Studenten, sommar, Göteborg.

Nej nu ska jag nog ta mig ner till källaren och se på twilight med mor och siz. Blir tredje gången på tre veckor. Läskig rutin men ack va vacker filmen är.



Take care sweeties
T


Inte många dagar kvar

Tills jag ska återvända till sverige, men det behöver jag inte prata om nu, det komemr tids nog (och jag saknar dig massor T)
Idag gick vi upp ganska sent, vi brukar gå upp runt halv 8 här men idag blev det halv 9, kanske för att jag bara kan sova när mina föräldrar är vakna och inte snarkar.. Vi åkte i alla fall till zoo idag, och vädret var det sämsta hitills, mulet och väldigt blåsigt (fast det ör mycket bättre nu) Vi såg alla möjliga djur, ni vet, men det fanns en speciell, en supersöt gorilla unge, den gillade jag!
När vi var klara där åkte vi och tittade lite på golden bridge innan vi åt luch och sedan tog en sväng på stan. Imorn får vi se vad vi hittar på men det lär bli packa och mamma ska flytta till ett annat hotell efterso mhon ska vara kvar här och jobba.

Allt för denna gång, snart hemma i sverige igen
S

Miss you S

Ledsen för den usla uppdateringen. Jag som faktiskt har dator tillgängligt näst intill dygnet runt. dock är jag inte hemma nu, följde med O efter jobbet så nu sitter jag i hans soffa. Dricker iste och ser på en sjuk tv-serie. I alla fall, jag har spenderat 500 kr idag, 400 mot min vilja dock. Jag behövde nämligen ett par skor att arbeta i eftersom jag har haft sönder två par och det sista var alldeles för små, ILLA! Men nu har jag köpt ett par ordentliga som ska hålla minst ett år har jag bestämt. Dock jobbar jag mitt sista pass den 16 augusti eftersom jag ska flytta men jag ska väl ha ett arbete i GBG också. Nu ska jag fortsätta se på det sjuka tv-programmet.

Love
T

06.13

är klockan hemma i Sverige, men inte här eftersom vi ör 9 timmar efter, så ska starx försöka sova här. Brukar dock inte vara det lättaste då man har en lillebror bredvid sig som slåss i sömnen och föräldrar som snarkar..
Idag har vi som sagt varit nere i hamnen och strosat, T gick på ännu ett aqvarium men jag slapp. Såg Alcatraz och Golden gate på avstånd också.
Efter luchen beslöt vi oss för att testa spårvagnen vilket var lite som att åka bergochdal-bana här i SF, eftersom det är så mycket kullar. Blåsigt är det också för den delen, så efter ha varit i LA där det var minst 25grader har jag nu övergått til jeans och vindjacka.

Dagens shopping: Pressenter till vissa samt fynd på Victorias secrets! En Bh för 16 dollar som egentiligen skulle kostat 38 (rea) och sen dagens oväntade, köpte trosor till som kostade 16 dollar men fick dom fö 2.50,  det är bra rabatt!
Imorn blir det antagligen zoo och sen det som faller oss in, sedan är det bara onsdagen kvar, för vi åker hem tidigt torsdag morgon men kommer hem til Sverige fredag morogon tackvare tidsskillnaden.

Det var allt!¨
S

Måndag, dagen efter F21

Då var vi framme i slut destinationen San Francico. Vägen från monterey tog inte lång tid och snart var vi framme här bland alla gulliga hus och branta backar där spårvagnen åker. När vi väl hade checkat in och ätit lunch hade jag siktet inställt, Forever 21! Det var en enorm affar, med 3 våningar och kläder överallt, jag var helt exalterad och hade kunnat plocka på mig hur mycket som helst.
Väl i provrumet hade jag med mig 11 föremål  men min plånbok sa ifrån så fick bli 5 saket: 1 par leggnings (bara för dom var hälften så dyra som hemma!) 1 topp med spets. 1 vit tunika. 2 klännigar, 1 vardags och 1 till ett bröllopp jag ska på. Och detta för ca 550 :- Men vi får se, jag kanske hinner ta mig dit en gång till om jag har tur..

Sen promenerade vi bort till china town och tittade lite där innan vi tog oss tillbaka till hotellet för att vila. Där kunde jag få se lite fotboll, inter mot american eagels tror jag, och ´zlatan spelade, så undra om han går till barcca eller inte.
Nu måste jag göra mig iordning, vi ska iväg till Fishermans wharf och titta.
So long
S
Ps:
En förklaring till förra inlägget, jag åt inte hur många som helst, typ 4 där två var goda. alltså slutade jagnär jag fick en äcklig. OCh varför jag valde spya var för att motsmaken var persika som är min favorit. Så, inga konstigheter?

LEDIG

Jaaaaaaa! Idag är jag ledig. Så himla skönt. Lite jobbigt att jag är tvungen att städa då men jag är strax klar, dammsuga och städa av toaletterna. Allt för att kära familjen kommer hem imorgon. Dock kan jag vara på jobbet då men vi får se, slutar 18 imorgon så det är skönt i alla fall. Nästa vecka är jag ledig fredag och lördag och mitt senaste pass är söndag (slutar 23) så nu ska jag väl försöka vända tillbaka dygnet.

S; Hahaa..och av alla äckliga smakar väljer du den värsta?! SPYA! Men som man brukar säga, friskt vågat, hälften vunnet. För det var väl 50% god smak? Jag vill att du ska komma hem med det samma raring, när man inte äns har råd att messa med varandra då märker man hur mycket man faktiskt behöver någon.

Nej, nu har jag ätit lite frukost (gröt och lingonsylt) så nu ska jag dammsuga klart på undervåningen. Har ett special phonecall to do today too. Ska göra de vid 4 och sen måste jag nog ta en dusch. Ikväll blir det hämtmat och punkt slut.

/ T


Monterey

Är dagens destination, och just nu har familjen lånat indiana jones av hotellet och liger och tittar. Dagen börjde i morse med en väldigt enkel frukost innan vi fortsatte på highway 1. Mamma hade förhoppning om att få se ett speciellt slott, men det blev bara på avstånd. Istället stannade vi och såg sjöelefanter till Tors glädje, hann även med att se några zebror(!) längs vägen. Vi fortsatte längs den slingriga vägen och in i dimman, molnens fel, men ändå en spännande väg.
Stannade i staden Carmel för lunch, vilket var en ganska liten och gullig stad men känndes lite överklass och vi fortsatte till dagens slutmål.Väl framme här så åkte vi direkt iväg till stadens aqvarium, ett måste om Tor är med på resan. Vi har nu nämligen besökt aqvarium i Barcelona, Monaco, Nice, Kapstaden, Antibes och vissa städer där jag inte har varit med. Aquvariet var som alla andra, men ganska mycket folk. När vi kom ut där ifrån var vi ganska trötta och hungriga och såg en tröja som vi tyckte var väldigt rolig: Hairy Otter, en utter som såg ut som harry potter, ni kan få se bild sen för T ficken sådan tröja. Västkusthumor helt enkelt ^^

Sen, dagens märkligaste! Vi hittade jelly beans, ni vet godiset, som hade jättekonstiga smaker. Det var en sorts godis men med två olika smaker som ser exakt lika ut,  tex: kräks och persika, blåbär och tandkräm, snorkråka och päron mfl! Detta var vi ju bara tvugna att pröva, jag var övertygad om att det bara skulle vara bluff, men nej. Jag har idag alltså nästan spytt för att jag frivilligt åt en godis som visade sig smaka spya! Åt ingen mer sen, så den som vågar smaka, varsågod, 50% chans/riks att få en god/äcklig.

Dagen avslutades med middag vid vattnet och en promenad hem, imorn åker vi vidare till San francico där vi sen stannar till hemfärd.
Det var allt från idag,
S

I brist på rubrik och romantik...

Nu har jag tröttnat på att vara själv här. Maten är urusel och jag är trött. Idag börjar jag en timme och en kvart senare på jobbet men slutar halv 2. Oj så kul... hemma runt.. tja.. halv 4. Jag älskar det här... suck.

S; underbart med lite updates. Är så avis på dig, vill också vara ledig och göra en massa spännande saker. Men men. Juste, har gjort vad jag lovade dig att göra förästen. Det tog lite tid eftersom jag inte varit hemma vis normala tider förän nu. Tänkte att du kanske inte vill att det ska vara skickat vid halv tre på natten... Love u.

Nej, nu ska jag svepa mitt kaffe och ta Tuffs på en promenad. Tessie ska passa honom ikväll och han ska få sova över där eftersom jag slutar så sent. Tack gums.

Always yours
T

Update!

Från Usa! Jepp, jag S har lånat mammas dator och hittat internet, så nu tänkte jag dela med mig om vad som har hänt! Kom fram till LA i tisdagskväll och klockan var runt 11 när vi var frame vid vårt hotell i beverly hills, sommnade så fort jag la huvudet på kudden, trots att jag hade sovit ganska mycket på planet..

Onsdagen gick åt till att upptäcka staden som är väldigt utspridd, vi såg Walk of fame, rodeo drive och venice beach och marina del ray. En ganska speciell stad men hittills kan jag säga att jag föredrar östkusten framför västkusten.
Torsdag och utflykt till niversial stuidos, vilket faktiskt tog hela dagen, ett helt enormt ställe med hur mycket som helst att se, tex så åkte vi förbi där dom höll på att spela in deperat houswifes, upplevde en jordbävning och fick se hur man gör speciall effekter samt såg en 4D film. Väl klara där åkte vi och såg the HOLLYWOOD sign. Och idag är det fredag och vi har lämnat LA, kan ju tillägga att en filminspelning faktiskt ägde rum på vårat hotell, det ni! Serien heter The cleaner så håll utkik ^^

Idag har vi mest åkt bil och befinner oss nu i San simeon och ska strax sova, men i dag har det äntligen bilvit shopping:
1 klänning 150kr, 1 tubtopp 25kr, 1 par tygskor 125kr samt 5par trosor för 90kr så det känns toppen!
Nä, hörde nu att vi har internet imorn med så kan höra av mig då!
God night
Saga

Cirkulationsdagar, hejja!

Jag kommer, helt allvarligt, att dö innan den här veckan är över. Tro mig, det är illa. Jag vaknar runt 12, har 3 timmar på mig att göra mig klar inför jobbet, samt tvätta, vattna, städa, söka lägenheter och göra andra diverse hushållssysslor. Därefter bär det iväg till jobbet, jag jobbar från 16.45-23.00 och efter de tar jag mig hem vilket tar tid. Jag är hemma runt 1. Och eftersom jag fortfarande är i varv sen jobbet har jag svårt att sova vilket leder till att jag inte somnar in förän... 3?

Och så håller det på, inget liv alls. Men ikväll ska Tessie komma till jobbet och ta en drink med mig. Eftersom jag börjar 18 imorogn (slutar 01.30...) har jag några timmar tillgodo denna natt. Dock ska vi inte bli långrandiga. Mysa med varsin drink och lyssna på musik. Love it.


Dags att åka,
T


Utkast: Jag är ...

Jag är inte smart. Jag jobbade hela dagen i ett par skor som är storlek 37. Jag har 38. Jag ville skära av mig fötterna.

God natt.
T


Tatoo

Jag vill verkligen göra den här tatueringen. Den ska sitta på skulderbladet, upp mot axeln. Den betyder mycket för mig eftersom den symboliserar min mormor som gick bort för snart ett år sedan. JAG SAKNAR DIG.



Är det detta pengarna jag tjänar ska gå till? Ja, jag tror det.

T

Flying without wings

Jag borde gå och lägga mig eller i alla fall dra mig mot tv'n och se lite på sex and the city. Är redan hemma och borde verkligen utnyttja det. Fick gå tidigare eftersom jag föll med en massa disk och fick skär sår i händerna, det är inte jätte farligt men jag blev ganska rädd.

Nej, nu ska jag se ett avsnitt av min favorit serie. Godnatt
T


Time for work

Ska strax åka iväg till jobbet. Tesie kommer förbi och hämtar upp Tuffs strax så att han slipper vara själv när jag jobbar. Mycket bra att ha hundvakt, tack för hjälpen raring.

Det är super bra väder nu ändå fryser jag och har ont i huvudet. Undrar om jag håller på att bli sjuk. Det vore inte alls bra nu när jag har så mycket jobb inplanerat. Men men, kanske ska försöka sova mer så att kroppen får vila lite.

Nu kommer hon.
/T


Dagis för hjärnan, den bör inte följa med på springturen!?

Ja, då var man uppe och iförd träningskläder. Tuffs har fått en morgonpromenad och jag ska upp till spåret och pinas lite med Lollo. Ja, idag känns det faktiskt enbart tungt att ge sig ut för att springa (kan det bero på mina sena arbetspass?!) men samtidigt som måste jag, kontrollbehov eller psykisk störning...jag vet inte.

I alla fall, så här ser jag ut när jag tränat njut och sola lite för mig när jag är opå jobbet sen.



Love
T

Mitt arkiv X

Galet akward moment när jag och Tessi var på väg från fabriksvägen där hon och älsklings-T hade mött mig. Vem alla världens pojkar möter vi om inte mitt självaste akriv x. Stelt, kallt och jävligt knepigt skulle jag beskriva vårt första nyktra möte på nästan ett år. Dock var han sig lik, inga större förändringar vad jag kunde se. Någon tatoo på skinkan som jag missade kanske men inget märkvärdigare.

En annan spännande sak som hände idag var att självaste Lill-Babs var och drog några drinkar på jobbet under kvällen.

Jag vet inte vem jag blev mest glad över att se...
T

Victoria fyller år!

Någon fyller visst 32 år idag, grattis prinsessan.



Jag vill också vara en prinsessa...
T

HAVRETJAFS!



Jag blir så arg.
Havregrynsgröt ska vara så himla bra enligt alla. Nyttigt, mättande och laddat med energi. Men seriöst, jag är mätt i max två timmar efter en portion och om det känns som om det är så himla nyttigt vet jag inte. Det kan ju i och för sig bero på att jag måste ha på en massa sylt för att det inte ska smaka åker liksom. Nej fy, illa att det utgör 50% av min kost just nu. Den andra hälften består av skorpor med ost. Nyttigt? Oerhört.

T

Regnjacka kommer bli; is the shit!



Ja, min kära S som lämnat mig en stund för LA upplyste mig om att i Göteborg kan vi verkligen inte ha paraply när det regnar eftersom det blåser för mycket. (Jag hade hoppats på att det inte skulle regna alls...) Så nu är jag på jakt efter en fräsch regnjacka. Hittade denna snygging på Ellos, för 129 kr är den min. Skulle passa snyggt till mina röda gummistövlar.

Den ska jag nog fundera på,
T

Morning darlings!

Bästa sättet att vakna på måste vara att höra sin hund bajsa på sovrumsgolvet. Löst, slemmigt och med en stank som det inte går att somna om till. Det vara bara att gå upp, städa rent och sedan take him fo a walk. Jag älskar min hund.



Gos-unge!

/ T

Måndag = planering

Ja, jag vet att klockan passerat tolv och att det är tisdag men som varje måndag får ni en planering av mig och det kan jag ju inte bryta nu. Så här är veckansplaner:

Måndag: Spenderade hela dagen med Lollo. Fika, joggintur, middag och Ben&jerry's samt SATC.

Tisdag: Måste ta en tur till C och slänga lite burkar som ligger och skräpar. Läsa lite körtkortsteori och jobba 16.46-23.

Onsdag: Körtkortsteori och jobba 16.45-23

Torsdag: Körkortsteori och jobba 16.45-23

Fredag: ... är jag tråkig och jag gör samma sak tre dagar i följd?

Lördag: Jobba 18-01.30

Söndag: Städa?

Men om muffinsen är krämig och god á la muffin bakery och kladdkakan börjar lika sockerkaka smaksatt med kakao får du ta och fundera på det hela raring.

Love
T


Ogillar kläningar som behöver strykas och har massa veck

För det skulle jag göra nu och gav upp på en gång, den kommer ju ändå bli skrynklig när jag sitter på planet. Borde packa klart nu, har bestämmt mig för plocka ur lite ur väskan så att jag för plats med sakerna jag förhoppningsvis ska shoppa! Men har fortfarande inte packat handbagage och neccär än.. Tråkigt. Och ännu värre är det att packa upp!
Middagen var mysig och promenaden lika så, det ända som är minuset denna kväll är att jag måste vara ensam i natt, men fick till ett litet vad i alla fall!
 
Muffins är goda att titta på men inte lika goda att äta, därför håller jag mig till chokladkakan!

Saga


5 minuters blogg

Då är min far här och ska hämta mig och h för att äta middag, min far kom nämligen hem igr från grekland och jag åkter till USA imorn!
Idag har jag mest åkt runt, åkt till slussen med en regnjacka, åkt till solna för att hämta och sen lämnat grejer och sen dess har jag packat.
Ska även träffa underbar S ikväll och vi har en hel del att prata om!
Nä, måste gå, ha en underbar kväll, så hörs vi senare.
S-Med mycket snurrandes i huvudet..

Sweeties



Du är värd det bästa sugar!

T

Högst konstigt

Det är det ända som behövs för att beskriva denna kväll. Det får räcka,
S

Mix megapol gav mig tre minuter som vände mina åsikter

Okej, det här känns mindre bra. Jag lyssnar på radion, tantalonan som ska föreställa programledaren upplyser om att det nu blir musik á la Johan Palm. Åååå, tänker jag. Suck, lilltönten har slagit sig in i radiovärlden och kommer förgifta tre minuter av mitt liv med hans Emma-Lee. Jag gillar inte snubben, förlåt herr plåt men han tilltalar mig inte. Alla hysteriska små flickor som gråter tills tårarna blir blod när det ser honom och får andnöd får mig att vilja spy rakt ut. Det är patetiskt. Under tiden i idol var han nobody. Helt seriöst, pojken hade inte gjort någonting. Varför denna beundran av en människa som inte åstakommit ett jota? Okej nog med riset.


Johan, jag är helt klart skyldig dig en ursäkt. När Emma-Lee drog igång öppnades min mun och hakan åkte ner och så satt jag under låtens gång och mös. Målbrottet var bra för dig och jag gillar låten. Det är rockigt poppigt och helt enkelt shysst musik. Så nu kan flicksnörerna faktiskt ha något att beundra Mjölbys blondie för. Och ja, ledsen Palmen för att jag inte gillade dig förr men helt seriöst, du förtjänar det inte förän nu så det kanske är som det ska ändå.

Grymt Johan!!
T

En resa

Som tidigare utlovat ska jag återberätta en mycket obehaglig händelse som skedde när jag skulle transportera Herman från Gröndal till Vallentuna. Det startade lite labilt med en springtur till tvärbanan = kan liknas vid kanin i torktumlare men han klarade sig utan större skador. Åkte en station för att efter en byebye-kiss från kusin gå med stadiga fotsteg mot tunnelbanan, tre minuter visade displayen och jag jag klarade alla form av hinder trots burens osmidighet. Kom ordentligt på tunnelbanan, ställde ner buren på innersta sätet och andades ut. Vi hade överlevt den första etappen. Efter en station sätter sig en aning bortkommen man (40 år?) mitt emot mig och stirrar in i buren på en liten tuss som faktiskt är en kanin. Trots att det inte var särskilt svårt att se frågar han vad jag har i buren. En kanin, svarar jag kort. Är det din? Fortsätter mannen. Ehm, ja, det är min. Jag börjar känna obehaget krypa längs ryggen då han slutar stirra på buren och istället fäster blicken på mig. Har du fler? Frågar han. Nej, svarar jag. Är du på väg hem nu? Fortsätter han. Mjo... jag tvekar. Är det smart att säga det? Bor du själv? Mannen väntar på svar. Nej, jag har en hund...Jag förbannar mig själv, varför är jag ärlig för? Jasså, så du ska hem helt ensam till dina djur? Mannens blick glider ner och håller sig i trakterna mellan min haka och midja, Obehaget ökar kraftigt och jag drar till en lögn. Nej, jag bor med mina djur OCH MIN POJKVÄN. I mitt huvud fortsätter jag och säger att min pojkvän i starkast i världen och alltid bär runt på ett skjutvapen ifall att någon skulle så mycket som slänga en blick på hans tjej. Men mannen avbryter mina försvarstankar. Vi kan vara vänner, jag tror vi kan göra mycket roliga saker du och jag. Han ler lite, ett leende som får mig att förstå precis va för roliga saker han menar, jag tackar snällt nej och stirrar ut genom fönstret. Håller ett stadigt tag om buren, som om han skulle rå åt sig Herman liksom. Det var 4 stationer kvar och mitt hjärta slog så fort att jag trodde det syntes hur min puls löpte amok innanför min kavaj. Mannen släppte mig inte med blicken, han frågade istället om jag ville ha chips och vad jag hette. Jag drog till med dagens andra lögn, jag heter Sara svarade jag och ignorerade frågan om hans svettiga chips. Sara..Sara..Sara, han liksom smakade på namnet, rullad de mellan tungan och sa det på en rad olika sätt. Jag ville spy men tänkte på resten av passagerarna. Det vore inte rättvist. När vi rullar in på stationen vid Danderydssjukhus väntar jag med att förberada mig på att gå av så att han inte hinner följa efter. Så när dörrarna slås upp accelerar jag och tar alla mina saker, inklusive Herman och går av. Till min förskräckelse slänger sig mannen också av, han klarade det precis. Jag ställer mig helt stilla och väntar på vart han ska ta vägen. Mannen går 10 meter men väntar sedan med blicken på mig. Tåget tillbaka kommer och jag låtsas gå på och så gör också mannen, dock hinner jag av med bur och hela alltet. Det gör inte han. Tåget åker tillbaka med mannen och jag går upp mot min buss med lite darr på benen. Väl på bussen sätter sig en pälsallergiker bakom mig och tror helt seriöst att jag ska flytta på mig trots att jag satte mig långt bak för att inte vara i vägen där framme där det är anpassat för känsliga. En tjej råder damen att ta en plats längre fram och ger mig ett vänligt leende. Jag andas ut, somnar nästan på bussen men lyckas ta mig hem och stoppa in Herman i uteburen där han sitter än idag, 4 dagar senare.

Det är inte alltid kul att vara djutransport.
T

Sushi för två

Söndag och det börjar bli kväll, väntar på h som ska komma hit och vi ska gå och handla middag! Gårdagen vart lite speciell, nog inte som vi hade tänkt oss men med menar jag inget negativ. Men det finns ett citat om användes tgår som jag tänkte dela med mig av: Det är utsidan som ger insidan en chans, men det är insidan som ger utsidan dess glans.

Och till T; jag älskar dig också, men ett sånt speciellt inlägg osm du skrev till mig tänker jag spara till dig när du som mest behöver det utan att du vet om det. För jag vet, att efter den här helgen vet du hur mycket du betyder för mig och inget kan ändra på det!

S
ps:
Vi närmar oss en lägenhet, M kanske hade något till oss så just nu håller vi tummarna!

Till S



Jag är uppriktigt glad för din skull.

Jag är tacksam över att våra mammor skaffade barn samtidigt. Det har gett mit så mycket kärlek och lycka. Vår relation är något speciellt, något utöver vanlig vänskap. Vi har blodsband man aldrig kan ta ifrån oss, en systerlig vänskap, en relation bottnad i förtroende. Du finns alltid där för mig och kommer också alltid göra det i framtiden vad som än händer. Det känns otroligt bra och jag lovar att göra precis samma sak för dig. Vi kan vara ifrån varandra under en period, låta allt vila, för att sedan när vi ses igen vara lika nära som innan. Ibland känns det som om vi lever varandras liv, vi känner med varandra i med- och motvind, vi upplever händelser genom varandra och vi delar känslor mellan oss. Det är fantastiskt att få leva livet med en person som dig. Du är min närmaste och ingen kan ta din plats. Du känner mig rakt igenom och vet allt redan. Jag behöver aldrig ursäkta mig inför dig, jag kan vara mig shälv och du tar mig för den jag är oavsätt hur var och när. Jag är stolt över att vara din kusin. Det är svårt att sätta ord på känslor, tacksamhet, men jag har försökt. Jag hoppas du förstår.

Jag älskar dig.
din T

Satureday night

T springer om kring och letar kläder och skriker, själv försöker jag hitta mig själv under all bommul. Idag har vi dessutom haft motvind mot oss hela dagen, mailade om en lägenhet och personen svarade faktiskt, men det var ju så klart ett nej.. Suck.. Men jag tror att det löser sig, det borde det göra!

Nä, ska hålla de två T.na sällskap, ha en underbar kväll!
S

God morgon darlings!

Väcktes av ett telefonsamtal från cypern idag, tungt att behöva slita sig ur sängen för att leta efter en hemförsäkran. Speciellt när man tidigare under natten väckts av ett, högt berusad (???!!!), samtal från någon som ska förklara hans känslor. I like you a lot... and fuck you. Okej, tack..får jag sova nu??

Okej, nu ska jag och S söka lite bostäder. Sedan ska vi köra en kortpass på gymet och därefter fotbad. MYS.

LOVE
T


SATC



Always and forever

Tíllbaks till Tv'n.
T

Kvällsplaner: Glass, SATC & mjölkdrink

Okej, nu sitter jag här med håret fullt av små ljusa slingor. S har kletat i färgen så nu v'äntar jag på att få skölja. 15 minuter kvar. Hoppas verkligen det blir bra och täcker min fula utväxt en bit. Juste, vad tycker ni om designen? Den är ny för idag. Jag och S knåpade ihop den efter träningspasset.

Nej, nog om det. Nu väntar lax, ansiktsmask och manikyr.

Hoppas håret sitter kvar efter duschen.

Love
T

Tjoho!

Då har halva lördagen gått men vi har hunnit med en hel del! Först det nyaste, våran layout här på bloggen, vad tycks??
Igår så hade jag fystester medan T transporterade hem H til V-tuna, testerna gick bra, är dock inte lika vältränad längre medan T.s resa hem gick sämre..Hon får berätta sen! Sen åt vi en underbar pastasallad innan vi bänkade oss framför tv.n och SATC med lite efterätt. En del disskusioner och vanligt tjejsnack uppstog och den vanliga konditori liknelsen som faktiskt kräver sitt egna inlägg någon annan gång!

Idag har vi varit duktiga och tränat, spinning och corebosu, vilket var nytt för mig, men väldigt effektivt. Är dock väldigt dålig på att göra crunches.
Nä, nu ska vi ha spa, bilder och update kommer senare!
P & K
S

VI KOM IN, VI KOM IN, VI KOM IN!

Så, första beskedet klart, och vi är inne!! Nu fattas bara lägenheten och sen är vi redo!!
S och T

Det närmar sig!

Hittade nu på studera.nu att nästa vecka ska det första urvalet komma upp för utbildningarna i höst! Då för vi en första aning om vad som väntar, och har vi inte väntat på det!  Och det sår att man ska kunna följa ansökan på "mina sidor" men när man ska gå in där så står det att sidan är tillfälligt nere.. hm.. Men hittade nu på Gu att man inte för glöma att svara på antagnings beskedet senast den 30 juli! det får vi inte glöma T..

Nä, du måste jag gå och handla!
S

Nytt!

Nu, efter att bloggen har funnits i fyra månader så har jag (den som inte är den som kan sånt här) gjort kategorier här på bloggen! Så att ni helt kan välja vad ni vill läsa, och hitta lättare! Dock finns inte alla gamla  inlägg i kategorierna för det är väldigt omständigt att få dit dom! Men från och med nu sorteras allt vi skriver ^^
Men nu, till en gemensam planering för S & T:

Tor:
T åker till S för en sen lunch och för att ta med sig Herman, för han kan inte följa med S på hennes träning. Efter träningen åker S till T och dom lagar en superb sen middag!
Fre: Mys dag, kanske börjas med ett träningspass för att sedan ha hemmaspa; Hårfärgning, ansiktsmasker, fotbad, manikyr mm!
Lör: Party med nära och kära, dagen lär gå ut förberedelser och kanske träning? och kvällen tar vi som den kommer!
Sön: Återhämtning och hemfärd för S som måste börja packa för sin resa..

Det var allt för denna gång, på återseende!
S

Torsdag.

skulle inte sova länge idag, men när jag låg där  i sängen och skulle bara vila ögonen lite kl 10.00 så slutade det med att jag vaknade kl 11.30, suck. Inte för att jag har några speciella planer eller för att vädret är bra för den delen, men jag gillar inte att sova bort halva dagen.

Har suttit ett bra tag nu och försökt hitta en låt som jag inte vet vem som har gjort den, vad den heter eller hur den går, ett ganska hopplöst uppdrag helt enkelt. Lyssnar på musik just nu och ser på mtv för att bli inspererad men det har inte gett något resultat hittills.
Nä, borde nog klä på mig och hitta på något vettigt, kanske gå ut och få lite frisk luft..
Saga


Rygghelvete!

Jag vaknade tidigare idag och kände en obehaglig känsla i ryggen. Joda Tuva, du har sovit knasigt efter ett corepass vilket resulterar i att du inte kan sitta upp ordentligt, inte kan knyta skorna utan stånk och stön samt grinar illa varje gång en för hastig rörelse utförs. Suck, ibland blir jag bara så less. Men jag är inte den som bara sitter och tycker synd om mig själv, icke sa nicke. Jag tog ut Tuffs på morgonpromenaden, släpade mig runt och önskade för varje steg att jag kunde skära av någon del av ryggen så smärtan skulle upphöra. Där efter gick jag in och gjorde en rostad macka med ost och marmelad, kokade kaffe och gjorde en jordgubbssmoothie. Tog med min frukost och nu sitter (läs: ligger med ett tappert försök att sitta) jag här i soffan med datorn i knät, två superstora kuddar bakom ryggen och lyssnar på Michael Jackson.  Dock förtjänar jag någon mer form av tröst för mitt värkande handikapp och sätter därför in en bild på snyggingen Robert Buckley. Hoho, detta är skönhet. Nu mår jag bra.
 


Ja, älskling, jag tar gärna en kopp kaffe till. Tack.

/ T

Kvällsblogg

HAr väl lite abstinens eftersom jag inte har bloggat på ett tag ^^ Borde gå och sova men är för mätt efter mitt nattbak. Jag fick för mig att baka chokladbollar och gjorde det, har ätit en del nu också så är inte lika sugen längre.. Gjorde även en smoothie, men den var inte lika god som H.s, som för övrigt hittade bilder från badet i sergelfontänen på studenten, mycket roligt! En jobbig sak nu när man är ensam och ska sova är att jag har glömt min bok i värmland, och orkar inte börja på någon ny... Blir en svår nöt att knäcka, men har flera svåra saker att klura ut så lägger väl den på högen. T, tack för hjälpen med dagens nöt, är fortfarande lite irriterad men vissa saker/människor kan man inte ändra på. Nä,dags att sova, en ny dag imorn! Natti natti! /S

En gång till

Hade precis börjat skriva ett inlägg och så försvann allt, vet inte om datorn krånglar eller om det är hemsidan för jag kan just nu inte infoga bilder, länkar, ha fet, kursiv eller understruken stil, men vad spelar det för roll, jag kan ju skriva! Ska strax ringa kära kusinvitamin och prata länge, båda är ju ensama för stunden så det passar utmärkt med ett långt samtal. Kom hem idag från värmland där vädret har varit sådär men sällskapet har varit toppen! Har badat, paddlat kanot,spelat äventyrs-mingolf, spelat sällskapsspel mm. Något som är roligt är att jag har förbättrat mitt teckenspråk betydligt vilket jag känner mig ganska nöjd med. Nu så är dettvå dagar kvar tills jag flyttar in hos T, vilket tyvärr blir kortare än tänkt men vi får utnyttja tiden dubbelt så bra! För på tisdag åker jag till USA, vilket ska bli otroligt roligt, LA och san fransico. Då ska jag shoppa, för pengarna jag inte har, men men.. Nä, allt för denna gång! Saga

I min ensamhet med vetskapen om att vi alltid är tillsammans

Jag är fruktansvärt förvirrad nu. Eller uttråkad. Eller stressad. Eller rädd. Eller helt enkelt ledsen. Jag vet inte vad det är men känslan är otroligt jobbig. Att vara bara jag är väldigt påfrestande trots att det var min högsta dröm för några timmar sedan. Hur kan något som lockar så mycket kännas väldigt olustigt sedan? Eller tvärt om, hur kan jag känna mig så spyfärdig av en sak ena sekunden för att i nästa sakna det som fick mig att må så illa? Handlar det enbart om mig och mina behov som jag vill tillgodose och när jag inser att fler är inblandade och vilka konsekvenser det kommer få som jag backar? Av räddsla eller sunt förnuft, det vet jag ej. Dock är en sak säker. Gamla vanor, rutiner, saker som man växt upp med, ja det formar en helt klart. Vi är sex stycken i min familj, plus en hund. Är jag hemma är jag aldrig ensam, det är alltid någon nära att älska och bli älskad av. Därför känner jag av bristen av min familj när de inte är här. Trots att jag vet att de, på annan plats, älskar mig och jag älskar dem blir det inte samma sak när man inte känner deras närvaro på samma sätt. Därför har jag svårt att vara själv och ogillar att vara i min ensamhet. Men jag vill påpeka att jag inte skyller min svaghet på min familj, jag är istället tacksam över vad jag har och att jag oftast inte behöver vara ensam. Jag har, och kommer alltid att ha, två systrar som står mig nära precis som mina vänner, en mindre bror som jag får mycket glädje av och föräldrar som alltid ställer upp, bryr sig och hjälper mig när jag behöver det.

Jag är glad för det, trots att jag svär över de när vi är tillsammans. Det är när jag upplever motsatsen som jag inser hur mycket jag får av er och hur mycket vi ger till varandra. Hoppas ni har det bra i solen, jag saknar er.

Alltid tillsammans - lappen vi gav till mormor sista gången vi hade möjlighet att se henne.

Alltid, oavsätt.

T

Ytligheten själv har talat, stackars flicka.



Do you want to be my boy?

//T

Uppdatering ang hösten 09

Vi har inte fått vara antagningsbesked till Göteborgs universitet än, Men snart. Förhoppningsvis.

Vi har inte fått någon lägenhet än men vi har ett gäng potentiella.

Efter tre dagar hemma själv har jag insett att mina matvanor kommer bli dåliga. Hemska. När det inte finns någon att äta med. Tur att jag kan äta med S ibland.

Jag kommer med största sannorlikhet att bli fattig. Skor eller mat? Mat eller skor? Skor.

Disken kommer växa.. suck.

Jag måste prata med S ikväll, hon lovade att ringa. Bra, Tagga GBG.

Love
T


Aprilväder

Ja, fast det är i juli är det aprilväder. Ena stunden regnar det och andra är det sol och jättevarmt. Det är sant. När jag och O skulle gå till affären öppnade jag dörren för att se vad det var för väder. Det var fint så jag tog mina gympaskor..men när jag öppnade dörren 5 minuter senare spöregnade det. Mysko... Nu lagar vi i alla fal mat. Eller ja, han lagar mat. Jag bakar paj. Det är jag bra på. Det sägs så i alla fall. Men det luktar gott från matlagningen så jag hoppas på bra resultat. Är inne på min fjärde kopp kaffe idag och klockan är bara strax innan 5... det är nog inte så bra. Men så blir det ju ibland. Har dock varit dålig på att äta idag. Enbart en rostmacka och lite jordgubbar. Det är inte bra, jag vet.

S, jag saknar dig så himla mycket. Vill ligga och prata med dig i timmar om allt och inget, livet och döden. Yeah, you know. Thanks babe, you make me my world.

Love
T


Tisdag



Ledsen för dålig uppdatering. Men jag har inte riktigt tid nu och när S inte är hemma får jag ju dra hela lasset själv. HAHA. Men men, det gör inget. Jag saknar henne dock. Igår såg jag på twilight. Good movie.

Got to go.

Love
T

Tönt-Jag!

Ibland är jag så himla korkad. Tror ni inte att jag laddade upp inlägget på min förra blogg där jag har haft bloggpause i flera evigheter. suck, ibland blir jag trött på mig själv. Orka vara jag alltså.

T

FAIL!

Öh..det känns som om jag la upp längsta inlägget med veckans planering. men nej, det ville inte publiceras verkar det som. suck...

T

Vänskap



Tuva, Tessie, Lotte, Sandra. 2 syskonpar, 4 individer, 1 vänskap

//T

Jobb jobb jobb

Okej, lite snabbt nu då. Jag jobbade till 1 igår natt vilket innebär att jag var hemma vid kvart i 3 och inte somnade förän strax innan  4. Och vet ni, jag börjar två idag så jag måste åka iväg om en timme typ. Hejja, jag älskar det här...

just yours
T

In the name of love

Jag har alltid varit rädd av mig. Rädd för mörker, rädd för höjder, rädd för döden, rädd för livet, rädd för kärlek och i vissa fall; rädd för mig själv. Och igår när jag såg en främling möttes våra blickar och hans var alldeles svart, det var som att se in i döden och på ett märkligt sätt tilltalade det mig. Blodet rusade till och hjärtat tjöt. Jag blev livrädd men ville ha mer...  

T


MUSIK MUSIK MUSIK



When the stars go blue


T


Trouble

Är låten jag lyssnar på just nu, en mycket bra låt faktiskt, och på ett sätt har väl den eller namnet symboliserat tankarna idag, eller vad sägar du T? Kanske inte själva texten, får hitta en annan medans jag skriver. Är just nu hemma hos H eftersom det bär iväg till värmland imorn med han, W, L och C (skcika positiva tankar till mig T du vet om vad) Ska bli trevligt, men är lite orolig för vädret, vilket får mig att tänka på S som åker till Hultsfred nu i veckan, jag avundsjuk, inte alls..!
Skulle föresten varit och badat i dag men när man vaknar till regn och åska är inte bad det första man tänker på, vilket jag fick ångra senare på dagen. Men har njutit av en god middag och efterätt( jordgubbar med grädde) samt varit och spelat lite basket med spontant skogsäventyr.
Nä, ska nog sova nu.. Men hittade en sång, inte en perfect match lite väl hård kanske, men för stunden får den duga: Im fickle and im vain
And you trick me over and over again
And now I'm losing you


S


Man in the mirror

Är tvungen att ge er denna också eftersom den är så bra och får mig att gråta. Älskar den.



Michael Jackson, Kungen. Det här är musik gott folk. 


Glädje på box?

Gick upp sent. åt frukost och gjorde kaffe. Behövde något som gav lite good-feelings så jag slängde iväg ett mess till S och gick in på youtube för att kolla på lite M.J videos. Det får mig på bra humör. Always. Bjuder på några klipp här men kan tyvärr in ge er min favorit, The way you make me feel.







Och här får ni glädjerus nr 1, Ååå...vackert!



Love
T

2 juli

Jag har nog blivit beroende av yoghurt. Det är det enda jag är sugen på och därför berstår oftast mina måltider av det. Givietvis är det enbart Arlas laktosfria med smak av passionfruk som tippar min lista och gör så att jag inte lider av näringsbrist (dock undrar jag hur mycket näring det finns i den... )

Sitter just nu i telefonkö till skatteverket, det är 88 före mig i kö men det går hyfsat fort. Oj, nu sa det att det var 73 framför mig. Ja, ni ser. Det rullar på i ett skapligt tempo. Men i alla fall, jag sitter i kön eftersom jag inte fått in mina pengar än från skatteåterbäringen. Suck.

Nej, nu får jag ont i nacken av att trycka telefonen mellan kinden och axeln.

49 före mig nu..

T

Pussilull!

Datorspelet vill inte fungera på någon av våra datorer. JAG BLIR GALEN. Snacka om misslyckad date. Dock känner jag doften av kladdkaka, systra mi bakar and I like it. Så jag har något att se fram emot innan jag ska sova. Haha. Det lät sorligt.

Nu sitter jag ute med systra numero dos laptop och målar lila blommor på mina naglar. Pillrigt men rätt skoj. Hoho.

Har slängt iväg ett mess till Joe och ska se om hon vill ta en promenad med mig när hon ändå är i mina kvarter. Hahaa...


Hon var på. Got to go.

T 

Efter en runda i spåret...

Ååå. Vilken fin bild på dig och Sofia, raring. The drink looks amazing! Haha!

Okej, S ska ut  och parta och jag ska på date med ett datorkörspel som jag fått låna av Lollo. Tack gumman, måste verkligen lära mig det här nu. Teori den 21 augusti och då ska jag ta mig 17 klara det. Fast jag är så otaggad, kusinerna känner samma sak inför körkortet verkar det som, och har faktiskt ingen lust alls att ta det.

Aja, ingen blir glad på en försen date så ah, dags att köra igång.

T

Tagga

Är jag och bör jag göra! Jag har gått riskkursen med E idag och taget ett litet litet steg närmare körkortet men nu så ska jag ta tag i det!
Sen så måste jag börja tagga för utgång ikväll, det blir jag, kära soffipropp R A OCH M som ska ut och röja, men just nu känner jag mig mest trött, så måste skärpa mig!

Sen har jag ett litet dilema också men som vanligt hoppas jag att detlöser sig själv så jag slipper konsekvenserna..
Aja, allt för denna gång!
S

 Gamla tider ;)


LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!!

Okej, nu får det vara nog. Har mailat minst 5 stycken ang. lägenhet och inte ett enda svar. Det känns inte okej! Ett litet svar kan ju inte vara svårt att skicka iväg? Nej, tack ni får inte hyra! Det är det enda jag begär men icke de. Dissa hellre två tjejer som försöker utvecklas genom att uppleva. Det är helt okej, vill jag skrika med så mycket inoni i rösten att jag börjar gråta. Kom igen, hur svårt ska det vara?

Dags att tagga ner nu. Andas. Andas igen.

Jo, om någon har en 2:a på minst 50 kvadratmeter med fräscht kök och badrum i Göteborg ofc. Så hör av er. Gör det. Snälla..SNÄLLA! '

Andas.

Tack på förhand.

T

 

Listen

Listen to the song here in my heart
A melody I start but can't complete
Listen to the sound from deep within
It's only beginning to find release

Oh, the time has come for my dreams to be heard
They will not be pushed aside and turned
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

You should have listened, there is someone here inside
Someone I thought had died so long ago
Oh, I'm screaming out and my dreams'll be heard
They will not be pushed aside on words
Into your own all 'cause you won't
Listen

Listen, I am alone at a crossroads
I'm not at home in my own home
And I've tried and tried to say what's on mind
You should have known

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you gave to me
But now I've gotta find my own

I don't know where I belong
But I'll be moving on
If you don't, if you won't

Listen to the song here in my heart
A melody I start but I will complete

Oh, now I'm done believing you
You don't know what I'm feeling
I'm more than what you made of me
I followed the voice you think you gave to me
But now I've gotta find my own, my own

Beyonce , listen - soundtrack dreamgrils

Tuva

Beyonce

Hon är sångerska, skådespelerska, får mig att rysa när hon tar vissa toner och är förbannat vacker på ett naturligt och kvinnligt sätt. Jag älskar hur hon ser ut och just nu går bland annat radio, sweet dreams, listen och halo på högtryck i mina högtalare.


Sometimes love can come and pass you by
While your busy making plans
Suddenly hit you and then you realize
It's out of your hands, baby you got to understand

T

jag måste vara knäpp..

Har inte alls tagit en powernap, nej, jag har just facebookat min eventuellt kommande kurskamrater. Tror inte att det är helt normalt, eller om det var bra eller dåligt, time will tell. Men några konstaterande kunde jag göra:

1det är något fler tjejer än killar
1.1 T, du får hitta dina snygggingar på din utbildning istället
Ganska blandade åldrar men det finns några runt min ålder så hoppas att dom kommer in!
3 Onödigfakta, men de flesta hade faktiskt pojkvänn/flickvän
4 Börjar bli lite nervös nu när det närmar sig!
5 och alla hade inte heller facebook så klart..

En annan fundering, hoppas att alla inte är riktiga miljöaktivister så dom ogillar vatten på flaska (såg nämligen en) för jag vill inte ge upp mitt bubbelvatten ^^
S


Love, It’s a poison hidden in a bon bon

Tänkte göra lite reklam idag, dessa sommar dagar har jag lyssnat väldigt mycket på radio, vilket jag ofta gör men i alla fall. Jag har börjat lyssna på P3 mycket mer och kommit fram till att dom nog har den bästa blandningen, dels repotage, nyheter och väldigt blandad musik, men ändå sån som jag gillar (där av rubriken, gårdagens artister på allsång som jag missade men ska försöka få se i putte i parken)
Så nu medan jag skriver och ögonen håller på att falla ihop så står radion på i bakgrunden. Ett tips i tipset är att lyssna mellan 10.00-11.00 då det är Hallå P3 (tror att det heter så), vilket är en artist som är där och man kan ringa in och ställa frågor och det varieras med musik. Jag har bla hört sanna bråding, therese alshammar, calle shulman och carolina gynning, och i dag för den som undrar är det Salem al fakir.

Kom på att det också ser mycket roligare ut på bloggen om vi har mer bilder, men det är svårt att koma på vad man ska lägga in i bland, men kanske ska bli bättre på det. Idag blir det ett collage på mig o T tror jag ^^
Nu är det nog dags för en povernap så jag orkar med dagens uppdrag,
Tingeling!


RSS 2.0