06.13

är klockan hemma i Sverige, men inte här eftersom vi ör 9 timmar efter, så ska starx försöka sova här. Brukar dock inte vara det lättaste då man har en lillebror bredvid sig som slåss i sömnen och föräldrar som snarkar..
Idag har vi som sagt varit nere i hamnen och strosat, T gick på ännu ett aqvarium men jag slapp. Såg Alcatraz och Golden gate på avstånd också.
Efter luchen beslöt vi oss för att testa spårvagnen vilket var lite som att åka bergochdal-bana här i SF, eftersom det är så mycket kullar. Blåsigt är det också för den delen, så efter ha varit i LA där det var minst 25grader har jag nu övergått til jeans och vindjacka.

Dagens shopping: Pressenter till vissa samt fynd på Victorias secrets! En Bh för 16 dollar som egentiligen skulle kostat 38 (rea) och sen dagens oväntade, köpte trosor till som kostade 16 dollar men fick dom fö 2.50,  det är bra rabatt!
Imorn blir det antagligen zoo och sen det som faller oss in, sedan är det bara onsdagen kvar, för vi åker hem tidigt torsdag morgon men kommer hem til Sverige fredag morogon tackvare tidsskillnaden.

Det var allt!¨
S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0