Monterey

Är dagens destination, och just nu har familjen lånat indiana jones av hotellet och liger och tittar. Dagen börjde i morse med en väldigt enkel frukost innan vi fortsatte på highway 1. Mamma hade förhoppning om att få se ett speciellt slott, men det blev bara på avstånd. Istället stannade vi och såg sjöelefanter till Tors glädje, hann även med att se några zebror(!) längs vägen. Vi fortsatte längs den slingriga vägen och in i dimman, molnens fel, men ändå en spännande väg.
Stannade i staden Carmel för lunch, vilket var en ganska liten och gullig stad men känndes lite överklass och vi fortsatte till dagens slutmål.Väl framme här så åkte vi direkt iväg till stadens aqvarium, ett måste om Tor är med på resan. Vi har nu nämligen besökt aqvarium i Barcelona, Monaco, Nice, Kapstaden, Antibes och vissa städer där jag inte har varit med. Aquvariet var som alla andra, men ganska mycket folk. När vi kom ut där ifrån var vi ganska trötta och hungriga och såg en tröja som vi tyckte var väldigt rolig: Hairy Otter, en utter som såg ut som harry potter, ni kan få se bild sen för T ficken sådan tröja. Västkusthumor helt enkelt ^^

Sen, dagens märkligaste! Vi hittade jelly beans, ni vet godiset, som hade jättekonstiga smaker. Det var en sorts godis men med två olika smaker som ser exakt lika ut,  tex: kräks och persika, blåbär och tandkräm, snorkråka och päron mfl! Detta var vi ju bara tvugna att pröva, jag var övertygad om att det bara skulle vara bluff, men nej. Jag har idag alltså nästan spytt för att jag frivilligt åt en godis som visade sig smaka spya! Åt ingen mer sen, så den som vågar smaka, varsågod, 50% chans/riks att få en god/äcklig.

Dagen avslutades med middag vid vattnet och en promenad hem, imorn åker vi vidare till San francico där vi sen stannar till hemfärd.
Det var allt från idag,
S

Kommentarer
Postat av: Ulla mitt i semestern

Allvarligt!? Fanns det godis som verkligen smakar spya och annat äckligt? Vem äter sånt. På riktigt. Att ni smakar är en sak, men att frivilligt äta detta flera gånger verkar ju inte riktigt klokt. Ha en fortsatt skön resa!

2009-07-19 @ 07:38:10
URL: http://ulla67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0